noname írta:...
én abszolút egyet is értek veled, egy játékos mondjuk 20 év alatt akár 800 meccset is lejátszhat egy klubban, míg a válogatottban csak egy adott válogatott ikonjai mennek 100 válogatottság felé.
ehhez még hozzátenném, hogy messivel a válogatottban nem lenne különösebb probléma, csak az, hogy az alap taktika, az egész koncepció nincs jól felépítve, hiába vannak jó játékosok ott, ha össze-visszaság van a taktikában, a szerepkörökben.
de olyan zsugákat ad messi, hogy hihetetlen.
a válogatottban is őt lehetne kiemelni szerintem.
csak azért írtam be ezt azt, hogy vébét kell nyernie (de legalább vébén nagyot alkotni..) ahhoz, hogy a világ valaha volt legjobbjának elismerje a többség.
általában fenomén ronaldohoz és zidanehoz van hasonlítva, és ilyeneket olvas az ember, hogy a cipőfűzőjüket nem köthetné be messi, vagy sehol nincs hozzájuk képest, mert....és itt az első számú érv, hogy ezek a játékosok egy vb győzelem vezérei voltak.
ezt ugyan én nem fogadom el, mert szerintem nem ez határozza meg, de amíg messi nem villant a válogatottal (szerintem egy copa győzelem, meg mondjuk egy vébé elődöntő kellene...) addig a semlegesek (de főleg a madrid szurkolók, vagy anti-barcások) nem fogják elismerni, viszont ha ez is teljesül, és hasonló ütemben folytatja messi, akkor kénytelenek lesznek.
viszont ez a válogatottas sztori mindig egy fekete pont lesz messi neve mellett, még akkor is, ha ismét elmondom, ez nem egyezik az én véleményemmel, csak ezt látom-hallom.