Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Mondjuk nem is értem, hogy mit várnak az argentinok, ha a VB-re egy drogossal engedik ki a válogatottat, aki, ha vesztésre áll a csapata, elkezd imádkozni egy rózsafüzérrel.
Azért nem olyan gyenge játékosok alkotják az a válogatottat, de ahogy C.Ronaldo sem tudja húzni a válogatottat, úgy Messi sem. Mondjuk nem is értem, hogy mit várnak az argentinok, ha a VB-re egy drogossal engedik ki a válogatottat, aki, ha vesztésre áll a csapata, elkezd imádkozni egy rózsafüzérrel. Szóval ott elsősorban nem a minőséggel van a gond, hanem a vezetőséggel...Rezi Torres írta:egy ilyen fos argentín válogatottal Pelé se villogna!!!!
Ki mondta, hogy nem vezéregyéniség?:DRezi Torres írta:egy ilyen fos argentín válogatottal Pelé se villogna!!!!ha messi spanyol lenne....be se fejezem mert felesleges!!!Nem vezéregyéniség??? "kíváncsian várjuk hova és meddig visz minket Messi" vagy valahogy így hangoztak azt hiszem villa szavai!!!sok vezére van a barcanak mer ott van Puyol Xavi de aki a legtöbbször veszi a hátára a csapatot az Messi!!úgyhogy a nem vezér alkat kijelentés szerintem nem helyt álló!!!!
Azért ebben szemet szúrt, hogy mi van Pelével!fanbarca írta:Elég szépen meglepett engem a büntetőjével(első nekifutásból), de szerintem az is elképzelhető, hogy véletlenül rúgta úgy, az ő kiszámíthatatlan mozgása saját magát is becsaphatja néha. Kissé szétszórt volt tegnap, egy-két fontos szituációban elrontott passzok.
Messi jelenleg nem a történelem legjobbja, de hamar azzá válhat. Pelé hozzáállása pedig egyszerűen kritikán aluli. Annyira lebecsüli Messit, és nagyképűen viselkedik, hogy meg sem érdemli, hogy a történelem legjobbjaként tartsák számon. Sőt, az én listámon a legjobb 10-ben sincsen benne. Klubszinten alig ért el valamit. Na jó, 1000-nél több gólt lőtt, de mégis, a brazil bajnokságot nem szabad hasonlítgatni például a spanyol első osztállyal.

én abszolút egyet is értek veled, egy játékos mondjuk 20 év alatt akár 800 meccset is lejátszhat egy klubban, míg a válogatottban csak egy adott válogatott ikonjai mennek 100 válogatottság felé.noname írta:...
Off: Zidane Brazil volt?noname írta:...és nem is ő volt hazája legjobbja(Ronaldo,Zidane,Cafu...)
Xavi?Tocy írta:Nincsenek szavak...a történelem legnagyobb játékosa!
Rengeteg nagy játékos van, aki sose nyert VB-t. Ronaldo se fog soha, Messi se valószínű, hacsak Mou nem megy nyaralni Argentínába. Figo se nyert soha, Becham sem, Giggs még csak ki se jutott. Mindig többre tartottam a klubban való szereplést. Podolszki pl a klubjában sose alkotott nagyot, csak a VB-n volt jó és mit ér vele?shutterisland írta:számomra is az, de hogy a közvélemény is elfogadja annak, ahhoz a válogatottal is alakítania kéne sajnos.Tocy írta:Nincsenek szavak...a történelem legnagyobb játékosa!
(bár a madridistáknak az sem lenne elég, ha vébét nyerne)
amióta én követem a focit, szinte biztos vagyok benne, hogy kevesebb tizit kaptunkBarcaádám írta:Üdv mindenkinek!
Kíváncsi lennék hány gólt szerzett büntetőből, mert az "okosok" megint uefáznak bíróznak, sőt Platini is Barca szurkoló! Szánalmas.. Aki tud egy olyan oldalt ami számon tartja a büntetőből szerzett gólok számát az legyen szives ossza meg velünk!
Előre is köszönet!
(amúgy meg biztos vagyok benne hogy kevesebb büntetőgólunk van minta realnak,Ronaldo a tizenakárhány góljából 5 büntető)

shutterisland írta:számomra is az, de hogy a közvélemény is elfogadja annak, ahhoz a válogatottal is alakítania kéne sajnos.Tocy írta:Nincsenek szavak...a történelem legnagyobb játékosa!
shutterisland írta:számomra is az, de hogy a közvélemény is elfogadja annak, ahhoz a válogatottal is alakítania kéne sajnos.Tocy írta:Nincsenek szavak...a történelem legnagyobb játékosa!

számomra is az, de hogy a közvélemény is elfogadja annak, ahhoz a válogatottal is alakítania kéne sajnos.Tocy írta:Nincsenek szavak...a történelem legnagyobb játékosa!
Nekem bárki mondhat bármit, a Getafe elleni gólja a világ legszebb gólja, lőhet valaki 70 M gólt, akkor sem lesz ilyen szép.S.Agüero írta:Elképesztőőő!!!![]()
Ti hogyan állítanátok fel Messi TOP5 gólját?
Nekem:
1. Vs. Real Madrid
2. Vs. Getafe
3. Vs. Zaragoza
4. Vs. Malaga
5. Vs. Real Madrid

Elképesztőőő!!!