Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Túl sokat foglalkozol a Reallal hidd elshutterisland írta:megússza 4 alatt az atletico ?
PriNcE27 írta:Ezt nem lehet tudni, szerintem vagyunk olyan jók mint a Real, ezt szerintem tegnap este megmutatta a csapat, a csatárokkal ténleg gond van, messi-n kivűl, Villa egy hasonló időszakot él most túl, mint Torres, és Pedro sem a tavalyi formáját mutassa. De ettől függetlenül szerintem lesz esélyünk 3 pontot szerezni!bingyi26 írta:Fiuk szerintem a Barca most ki fog kapni a realtol nem mondom hogy siman de jobb formaban van a Real ezt el kell ismerni es szerintem tavasszal indul a Barca a regi kerekvagas szerint es ujra a Real fole fog noni ez tuti''''
egyetértek Csabával, Mú túl gyáva ahhoz, h beleszaladjon a késbe, mégha a Barca jelenlegi formájából kiindulva egyértelműen jól jöhetnének ki belőle, akkor is max 10-15 percekre "fordul ki magából".zsuni írta:nem lesz defenziv taktika a klasszikuson, ez a Madrid már nagyon érzi a támadásokat is. Szuperkupán is megtehette volna Mourinho, de támadott végig a csapat. Ez lesz most már, nincs értelme védekezni, ha olajozott a támadás is. november közepe-vége van és 58! gólnál jár a csapat.
szerintem pedig 100,hogy nem fogunk támadni. 3 pont előnynél nem fog kinyílni a csapat,ha elég az "x" iszsuni írta:nem lesz defenziv taktika a klasszikuson, ez a Madrid már nagyon érzi a támadásokat is. Szuperkupán is megtehette volna Mourinho, de támadott végig a csapat. Ez lesz most már, nincs értelme védekezni, ha olajozott a támadás is. november közepe-vége van és 58! gólnál jár a csapat.
Mondjuk a szuperkupás meccsből kár kiindulni. Ismerjük a körülményeket, ott evidens volt,hogy a real megpróbál nekimenni a barcának.zsuni írta:nem lesz defenziv taktika a klasszikuson, ez a Madrid már nagyon érzi a támadásokat is. Szuperkupán is megtehette volna Mourinho, de támadott végig a csapat. Ez lesz most már, nincs értelme védekezni, ha olajozott a támadás is. november közepe-vége van és 58! gólnál jár a csapat.
Ezt nem lehet tudni, szerintem vagyunk olyan jók mint a Real, ezt szerintem tegnap este megmutatta a csapat, a csatárokkal ténleg gond van, messi-n kivűl, Villa egy hasonló időszakot él most túl, mint Torres, és Pedro sem a tavalyi formáját mutassa. De ettől függetlenül szerintem lesz esélyünk 3 pontot szerezni!bingyi26 írta:Fiuk szerintem a Barca most ki fog kapni a realtol nem mondom hogy siman de jobb formaban van a Real ezt el kell ismerni es szerintem tavasszal indul a Barca a regi kerekvagas szerint es ujra a Real fole fog noni ez tuti''''
Ezzel igazából a Real adott ellenfelének szurkolói állítanak ki magukról szegénységi bizonyítványt. Más csapat játékosával provokálni egy nekik ellenszenves játékost elég gyerekes, és csak a tehetetlenséget mutatja. Ennél szánalmasabb dolgot pedig nem könnyű elképzelni. Az meg szerintem elég nyilvánvaló, hogy nem Messi iránti tiszteletből kántálják a nevét, hanem mert azt hiszik, hogy ezzel felidegesíthetik Cét. Lám Boszniában és Valenciában is rendre góllal hálálta meg a "bíztatást", úgyhogy ez a taktika eddig nem vált be.G.Gabe írta:Nekem az tetszik a legjobban, hogy CR ellenében állandóan éltetik a szurkolók Messit. Legutóbb is a Valencia meccsen. Ellenben ez eddig fordítva még sosem fordult elő. Hát nem érdekes?
Ez a Real megnyerheti sorozatban öt éven át az összes trófeát minden évben, akkor sem fogják őket úgy szeretni, mint a Barcát.
Hány Real meccsen lehet hallani, hogy éltetik a játékosaikat?
Max megtapsolják őket.
Ezen el lehet gondolkodni.
Én mindkét félidőben az első 5-10 perc,illetve az utolsó 5-10 percre számítok,hogy akkor fognak menni mint a güzü. meggyőződésem,hogy a félidők nagy részében mi fogunk dominálni, de az elejét-végét megpróbálják majd megnyomni.ab1daL írta:Kiindulva a Valencia elleni kezdőjükből (4-3-3, 3 vkp, 7 sárga lap) hasonlóra számítok. Nem hiszem hogy nekünk esnek majd ahogy tették a szuperkupán, ha mégis, max a meccs elején. Egy valamiben reménykedem mindenesetre: Pepe nem a középpályán fog játszani.
Igen, ebben van vmi. A szuperkupán viszont ők is nyerni szerettek volna, jó meccsek is voltak. És bízok benne, h most is az lesz. Nemcsak a 2 legerősebb csapat, hanem a legjobb focit játszó csapat is a világon a Real és a Barca, szóval benne van a pakliban egy nagyon nagy meccs. Persze lehet, h JM ismét defenzív taktikát választ, de én most a helyében biztos nem ezt tenném.kanty írta:Szerinted a tavaszi klasszikuson a Real nyerni akart? Vagy a BL odavágón nyerni akartak, vagy csak egy olyan eredményt szerettek volna elérni, ami után van esélyük a visszavágón? ( az más tál tészta, h kaptak kettőt)MessiFan írta: Jaja, ilyenre még nem került sor az elmúlt 100 évben, hogy mind a 2 csapat nyerni akart volna![]()
A nyerni akarást arra értettem, h kimennek és nyílt sisakos focit játszanak, nem taktikázzák túl, nem állnak be védekezni stb.
Szerinted a tavaszi klasszikuson a Real nyerni akart? Vagy a BL odavágón nyerni akartak, vagy csak egy olyan eredményt szerettek volna elérni, ami után van esélyük a visszavágón? ( az más tál tészta, h kaptak kettőt)MessiFan írta: Jaja, ilyenre még nem került sor az elmúlt 100 évben, hogy mind a 2 csapat nyerni akart volna![]()
a Real kezdőjebence-barca írta:Ez most ugye irónikus volt ?G.Gabe írta:
Jó meccs lesz, főleg, ha Murinho nem hozza ki az állatot belőlük.
De azért ez a védelem harmatgyenge.
Még egy Zágrábtól is benyalni két gólt, még akkor is, ha fölényes a győzelem.
A Real majd minden meccsén gólt, gólokat kap.
BL-ben ez volt az első meccsük, amin gólt kaptak ebben az idényben...Meg mellesleg nem Casillas állt a kapuban tehát ha úgy vesszük Casillas idén góltalan a BL-ben.
Bajnokságban 9 gólt kaptak az nem olyan jó, de nem is rossz.
Bírom az ilyen hozzászólásokat.G.Gabe írta:Jó meccs lesz, főleg, ha Murinho nem hozza ki az állatot belőlük.
Jaja, ilyenre még nem került sor az elmúlt 100 évben, hogy mind a 2 csapat nyerni akart volnakanty írta: Kell már egy olyan klasszikus, ahol mindkét csapat nyerni akar.
Sztem a legutóbbi 3-2-es meccs az már igazi klasszikus volt. Sok gól, sok helyzet, szép akciók és a már megszokott balhé a végénkanty írta:Legyen igazad.FarkasAttila írta:Ejj, hogy várom már a klasszikustNálunk szokás szerint Barca és Madrid szurkolók kb (6-7) együtt nézzük majd a meccset
És folyamatosan megy majd egymás cukkolása
Óriási élmény, higgyétek el nekem
Igaz, hogy az elmúlt években nekem/nekünk kellett többet "nyelni"
(Madrid szurkolók)
Remélem, hogy az elmúlt évek legjobb klasszikusa előtt állunk, feltéve a Mou is úgy akarja. Mert tavasszal is adott volt egy jó csata, erre Mou betette a fiúkat védekezni. --> lehetett volna már akkor is támadóbb focit játszani, aztán persze benne lett volna egy 5-0 megint
Remélem, hogy idén "kard ki kard lesz", aztán ezzel nyerjünk mi szurkolók és lássunk egy remek meccset.![]()
Kell már egy olyan klasszikus, ahol mindkét csapat nyerni akar, szépen játszik. Én remélem, h a mostani ilyen lesz, bár lehet, h naiv vagyok.
Ez most ugye irónikus volt ?G.Gabe írta:
Jó meccs lesz, főleg, ha Murinho nem hozza ki az állatot belőlük.
Valószínűleg ez azért van, mert az emberek nagy része utálja a sztáralűrjeit (én is köztük vagyok, gondolom nem egyedül). Messi ilyeneket nem igazán csinál...G.Gabe írta:Nekem az tetszik a legjobban, hogy CR ellenében állandóan éltetik a szurkolók Messit. Legutóbb is a Valencia meccsen. Ellenben ez eddig fordítva még sosem fordult elő. Hát nem érdekes?
Jó meccs lesz, főleg, ha Murinho nem hozza ki az állatot belőlük.nagyi1244 írta:Nagyon remélem idén sikerül elkapni a barcelonát.
Jó meccset várok és szép játékot. Ez a lényeg.