Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha billentyűzettel játszol, akkor az átemeléshez a beadásnak megfelelő gombot nyomd, csavarásnál pedig a célzott lövés módosítót és a lövést.XaviMessifan írta:szaisztok! h kell 12ben átemelni a kapust és csavartan lőni?
AS Monaco!MessiFan írta:Olyan csapatra gondoltam amivel vagy érdemes feljutni, vagy érdemes küzdeni a bajnoki címért mert jó csapatot lehet összerakni. Ilyen volt a Sevilla meg a Napoli a 11-ben. Lehet majd kezdek egyet a Bilbaoval. Élcsapatok egyenlőre kizárva. Még a Barca is
És muszáj eladni? Én biztosan nem engedném el, inkább eléraknék egy olyan szerződést amit biztosan nem utasítana el. Így tettem Tevezzel. Nem akarta elfogadni a szerződéshosszabbítást, azt mondta hogy a szerződés végén elmegy, beraktam neki 190ezret és rögtön elfogadta9Dave írta:Öregem, TELJESEN EZ VOLT NEKEM IS!fifaorult írta:Barcával első szezonom, nyári átigazolási időszak, Messi bejelenti, hogy nem szeretne tovább a csapat tagja lenni.-.-" El is vitte, pont a Real...
Helyette vettem Forlánt.
Öregem, TELJESEN EZ VOLT NEKEM IS!fifaorult írta:Barcával első szezonom, nyári átigazolási időszak, Messi bejelenti, hogy nem szeretne tovább a csapat tagja lenni.-.-" El is vitte, pont a Real...
az egyk fájl tartalmazza a konfigurációs beállításokat, amit jegyzettömbbel megnyitsz és utána logikusan cseréld az értékeket,,,mentsd el és teszteld...apti5 írta:és hogyan kell konfigurálni, ha nem jól működik??? mert a felfelé gomb a jobbra meg stbmessibarca írta:
barcalaci84 írta:
ne vicceljetek már, ti komolyan nem ismeritek az xbox360emu programot
ezzel bármilyen játékban használhatjátak a jó kis olcsó kontrollereket, a játékok x360 kontrollerként fogják őket kezelni...
http://xinput.googlecode.com/files/xbox ... .v.3.0.rar
a fájlokat bemásolod abba a játékba amiben gamepadot akarsz használni
(van egy Xinputtest fájl azzal nézd meg hogy hogy minden gomb jól működik-e, ha esetleg nem ,akkor egyszerűen szerkeszthető...)
Nekem is kihívás a Barcelona profi szinten, de ez nem jelent semmit.9Dave írta:BarcelonaMessiFan írta:Én már profin játszom kb 15 meccs óta, és a Cityvel egyáltalán nem kihívás a játék. Minden egyes meccsemet megnyertem (még szimulálva is), szóval elkezdek egy újat.
Van valakinek ajánlata hogy kivel? Én a Sevillára gondoltam.
Köszi a tippet, az Ajax tényleg csábító.Bob_Marley írta:Marseille, Ajax!Franciaországban van ligakupa is amit meglehet nyerni
Ajax meg fiatal, s van benne erőde mivel annyira nem mély a keret lehet bütykölni rajta!
és hogyan kell konfigurálni, ha nem jól működik??? mert a felfelé gomb a jobbra meg stbmessibarca írta:
barcalaci84 írta:
ne vicceljetek már, ti komolyan nem ismeritek az xbox360emu programot
ezzel bármilyen játékban használhatjátak a jó kis olcsó kontrollereket, a játékok x360 kontrollerként fogják őket kezelni...
http://xinput.googlecode.com/files/xbox ... .v.3.0.rar
Én eddig még nem hallottam róla ,de használhatónak tűnik,abban esetleg még segítenél ,h miután kicsomagoltam mit kell csinálni vele?
a fájlokat bemásolod abba a játékba amiben gamepadot akarsz használni
(van egy Xinputtest fájl azzal nézd meg hogy hogy minden gomb jól működik-e, ha esetleg nem ,akkor egyszerűen szerkeszthető...)
Marseille, Ajax!Franciaországban van ligakupa is amit meglehet nyerniMessiFan írta:Én már profin játszom kb 15 meccs óta, és a Cityvel egyáltalán nem kihívás a játék. Minden egyes meccsemet megnyertem (még szimulálva is), szóval elkezdek egy újat.
BarcelonaMessiFan írta:Én már profin játszom kb 15 meccs óta, és a Cityvel egyáltalán nem kihívás a játék. Minden egyes meccsemet megnyertem (még szimulálva is), szóval elkezdek egy újat.
Ismerős.. De PL nehezebb, Barcával már jó vok profin, PL-be nekem is ez van h félprofin Arsenalt 10-0-ra, profin meg west bromok megvernek, de nem adom felMessiFan írta:Nah megvan a játék és a City-vel kezdtem egy manager módot.
Megvettem Chiellinit, Coloccinit és Adrianot. És eladtam pár játékost.
Félprofin játszottam 4 meccset, a MU elleni döntőn 5-0-ra nyertem, szóval jöhet a profi szint!
Játszottam egy meccset profi szinten. Lehetetlen bármit is csinálni mert amit összeszerencsétlenkedik a csapat azt rossz nézni. ki is kapcsoltam.
Igen Neymar. Ha pedig eleinte padra gondolod akkor: Lukaku, Iturbe vagy Pasquato.MessiFan írta:Van olyan játékos akit nagyon ajánlotok a 12-be? Neymarról mit gondoltok? Mert lehet eladnám Dzekot és megvenném abból a pénzből Neymart.
ForlánMessiFan írta:Van olyan játékos akit nagyon ajánlotok a 12-be? Neymarról mit gondoltok? Mert lehet eladnám Dzekot és megvenném abból a pénzből Neymart.