Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Esély persze van rá,csak úgy érzem hogy a bajnokság második fele már húzósabb lesz.ozsimiki írta:Pl-re sajnos egyre nagyobb sanszot látok nálatok. Bár lehet eljátsszátok majd az Arsenalost,és kipukkadtok a vége fele. Viszont a kötelezőket nagyon magabiztosan húzzátok be eddig,és rangadót is nyertetek már, a legnehezebb pályán.
Talán pont azért mert Mancini nem annyira jó edző (legalábbis hosszú távon kijöhetnek a hiányosságai), lesznek még hullámvölgyeitek.
Jelenleg viszont egyértelműen a legnagyobb esélyesek vagytok.
Blről viszont nem beszélnék én sem, ott szerintem nincs sansz a végső sikerre.

Remélem is hogy behúzzák PL-t,mondjuk addig még azért sok minden történhet.Cali írta:Hogy ne csak offoljak, szerintem idén a PL-t megnyeri a "kisebbik" manchesteri csapat. Megérte befektetni ennyi pénzt. Jönni fognak azok a kupák szépen lassan. Idén nagy esélyesnek tartom őket egy BL-re vagy PL-re a mutatott formájuk és játékuk alapján. Ennek a mocskos bő keretnek hatalmas előnye, ha lesérül valaki bármilyen poszton, simán tudják pótolni minőségromlás nélkül.
Plusz abban a hozzászólásban, még a spanyolokat is fikáznia kellene, szerintem úgy lenne teljes a kép!ozsimiki írta:Azért nem vagy annyira rég itt,hogy teljesen átlásdd miért írtam.Bob_Marley írta: Ui:Mourinhot én is szeretem, s az Mu-t én sem szeretem lehet nálam is ez lesz majd a csúcs ha 1 hszben mindketten szerepelnek!
Nem egyszer tűnt már úgy LG koma esetében,hogy Joset a Barcánál is jobban szereti, párszor felé billent a mérleg. Kicsit furán hatott ez akkor.
+akkor hallgat mindig,amikor a M.U. -azt az évi 4-5 gálát![]()
- lehozza, viszont ha végre lehet valami negatívat írni, egyből megjelenik.
Most teszem azt,arról írtam,hogy akkor lesz nagyon jó 2.félév,ha a M.U. úgy játszik,ahogy a szezon elején, ez gondolom megindokolta,hogy azt írja,amit.![]()
![]()
Amúgy én is örülök a Pool sikerének, bajnokok így se úgy se lesznek, verjék csak a Londoniakat is
Igen. De csak annyira, mint te az 1-6 idején.gergo9 írta: Gondolom a 8-2 idején is dőltél a röhögéstől![]()
A fiatal újhullám cleverley,young,welbeck kiegészülve rooneyval igenis borzasztó látványosan játszott majd jött egy sérüléshullám azóta ez nem igazán mondható el.
Látványos játék pedig nem néhány szurkoló agyszüleménye hanem a szakma,média megítélése is ez volt.
Eredmények a Manchester Light elleni fiaskót kivéve azért jönnek.
Azért nem vagy annyira rég itt,hogy teljesen átlásdd miért írtam.Bob_Marley írta: Ui:Mourinhot én is szeretem, s az Mu-t én sem szeretem lehet nálam is ez lesz majd a csúcs ha 1 hszben mindketten szerepelnek!

Milyen sok kedvencről beszélsz? Ezt már nem először említetted, de hülyeség volt akkor is, meg most is. De mind1, fölösleges neked bármit magyarázni, mintha a falnak beszélnék, szóval hagyom is inkább.LG írta:Vissza találni? Szezononként van 4-5 gála, de a többi általában a szokásos 1 gólos, gyakran makkos győzelem. Inkább jó lenne végre, ha olyan eredményeket érnétek el, amilyet a mutatott játékotok alapján érdemeltek.ozsimiki írta:City 3-0ra vezet már az eddig veretlen Newcastle ellen.
nagyon stabilak mostanában.
M.U.nak vissza kellene találnia a nem is oly rég még bemutatott, angol szinten (bár máshol is megállta volna a helyét) káprázatos focihoz, Rooneyval,Young-al,Smallingal, Wellbeckel,és akkor szép kis 2. fél év lehet.
jaj de szánalmas. Bár megértelek,hogy a sok kedvenced (Chelsea,Arsenal pl), közül egyik sincs valós versenyben a bajnoki címért, így jön ki rajtad. Ozsi
Gondolom a 8-2 idején is dőltél a röhögéstőlKiemelt rész meg nagyon vicces Amúgy Rooney nagyon formán kívül van mostanában, mondjuk annyira nem zavar
Vissza találni? Szezononként van 4-5 gála, de a többi általában a szokásos 1 gólos, gyakran makkos győzelem. Inkább jó lenne végre, ha olyan eredményeket érnétek el, amilyet a mutatott játékotok alapján érdemeltek.ozsimiki írta:City 3-0ra vezet már az eddig veretlen Newcastle ellen.
M.U.nak vissza kellene találnia a nem is oly rég még bemutatott, angol szinten (bár máshol is megállta volna a helyét) káprázatos focihoz, Rooneyval,Young-al,Smallingal, Wellbeckel,és akkor szép kis 2. fél év lehet.
Múltkor betettem a két Taylort a NU-ból, csak elfelejthettem megerősíteni. Pedig az egyik még gólt is szerzett. Aztán csak sikerült betennem őket erre a fordulóra Jagielka és Baines helyére. Eredmény: a NU kikapott, az Everton nyert, és az egyik védő gólt is lőtt. Már meg sem nézem hanyadik vagyok.Game90 írta:Vége 3-1 lett, nem igaz, hogy a City nem bírja kapott gól nélkül lehozni a meccseit (Fantasy miatt).
Vége 3-1 lett, nem igaz, hogy a City nem bírja kapott gól nélkül lehozni a meccseit (Fantasy miattozsimiki írta:City 3-0ra vezet már az eddig veretlen Newcastle ellen.
Egyelőre ez a mai sem az,elég lagymatag a játék.Addig oké,h vezetünk Chicharito góljával,de ez kevéske,amit mutatunk.Az egyenlítés is benne volt,cs a hazai srác 4 méterről,üres kapunál nem találta el a labdát a centerezés utánozsimiki írta:City 3-0ra vezet már az eddig veretlen Newcastle ellen.

RvP 1-1Game90 írta:Na végre, ismét PL, Norwich - Arsenal már el is kezdődött![]()
Arsenal: Szczesny - Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Santos - Arteta, Song, Ramsey - Walcott, van Persie, Gervinho.
Substitutes: Fabianski, Djourou, Rosicky, Coquelin, Benayoun, Arshavin, Chamakh.
Én itt nézem:
http://free-footie.comli.com/mypremiumtv/ss2.php
Amúgy nagyon jó a meccs idáig, 11 perc alatt már volt 3 Arsenal helyzet, legutóbb az egyik Norwich védő védte ki Walcott lövését.
Éééééés vezet a Norwich
Mertesacker parádézott... a hollandok ellen is volt ilyen hibája,de ott szerencséje volt.Game90 írta:Éééééés vezet a Norwich