ezek után felesleges szerintem ódákat zengeni arról, hogy a barcát mennyire tolják felülről, és hogy mennyire szimpatizálnak velünk a bírók.
1. Nemtom melyik hszemben írtam ilyet. Ne az ellen érvelj, amit elképzelsz hogy mindenki gondol.
2. Attól hogy ebben a szituban (a képeket, videókat elnézve szerintem jogosan), nem minket hátráltató ítélet született, miért következne az, hogy a Barcát nem tolják felülről, meg hogy nem szimpatizálnak velük a bírók. Nem gondolom hogy csalnátok vagy állandó jelleggel nyomnának titeket a bírók, de amit felhozol, az nem érv.
viszont ami már picit más téma, lehetett látni a meccs végén (meg úgy a 2. félidőben is) hogy a madridnak szinte NEM VOLT helyzete, a valencia nyomott, próbálkozott, hajtott, a meccs összképe alapján egy döntetlen megérdemeltek volna szvsz.
A Valenciának az első félidőben konkrétan nem volt, a 2.ban pedig ugyanolyan gyenge volt mindkét csapat. A Vale sem csodálatos játékkal lefocizva minket lőtte a góljait, hanem egyet bepasszíroztak, egynél pedig óriásit hibázott az egész védelem (azthitték kimegy és leálltak).
szóval, bár ezt nem gondoltam volna, ezt a madridot le lehet focizni, akkor is, ha az ellenfelet nem barcelonának hívják, csak fel kell tüzelni jól a csapatot, meg kell dögleni a mezért, és határozottan, magabiztosan kell focizni.
Ebben az a hírérték, hogy azt gondoltad nem lehet minket megállítani (lefocizást direkt nem írok, mert ahhoz ennek nem sok köze volt). Minden csapat verhető, mi is. Főleg válogatott szünet után, kiscsapatok is szoktak meglepetést okozni, most meg a papíron a bajnokság 3. legnehezebb meccsén vagyunk túl.