Egyébként bennem Benzema gólja maradt meg leginkább. Pöppet szép volt.

ha a puskás imitátor lesz, akkor fel lehet készülni arra, h nem lesz kiállítás, max nálunk, bármi is történik... az az idióta normálisan még nem fújt nekünk meccset...Kelemen Berti írta:Sporton olvasom, hogy kik vezethetik a klasszikust: Mateu Lahoz, Iturralde González vagy Muñiz Fernández. Őszintén szólva Iturralde-nek örülnék a legjobban.
Nem teljesen mind1? Attól függ, milyen napot fog ki a bíró, ilyen téren mind1 hármójuk közül ki jön. Barcások szerint a Realnak fúj, a Realosok szerint meg a Barcának fúj úgyis. (tisztelet a kivétel/eknek, aki/k nem elvakultan nézi/k majdKelemen Berti írta:Sporton olvasom, hogy kik vezethetik a klasszikust: Mateu Lahoz, Iturralde González vagy Muñiz Fernández. Őszintén szólva Iturralde-nek örülnék a legjobban.
én egy szóval sem említettem,hogy a bírók nyomják a madridot...Raul Madrid írta:mindegy, bírók a Real-al vannak, Valencia lefeküdt nekik, ezt a fajta kezezést meg gyakorolják edzésen. gondolom
igencsak ájánlanám neked a szemüveget...,mert szerintem szándékosságról volt szó,mert a kezét a labda irányába mozdította...és szerintem az is kéznek számít ha a testedről pattan a kezedhez..de mindegy,nem kell itt bírózni satöbbi,csak a clasikón kell megmutatni,azt amit idáig is megmutattunk nekik.ViscaRaul Madrid írta:ha jól láttam a földön feküdt először az oldalát érte és onnan pattant a kezére, szerinted ilyet lehet direkt csinálni? de ez is csak az egyik kameraállásból, más szögből nem kéz
végülis csak nyújtja a karját a labda felé,de nem szánédkosRaul Madrid írta:szerintem nem volt kéz, de lehet hogy rosszul látom, ha az is volt nem szándékos
Köszi, nem láttam eddig.Drigo írta:Ha IDE kattintasz, mindent megtudsz
Fecooo írta: http://rafanomejodas.blogspot.com/
Nekem ezen a lassításon meg egyértelmű kéznek látszik... Tegnap is ezt mondtam, ma is ezt mondomFecooo írta:engem csak az idegesít, h nem egy és nem két esetben pattant akár Messi, akár más Barca játékosra így a labda és ott hiába nem volt kezezés, hiába lett kikockázva, meg lettünk bélyegezve, h csalás történt mindig...
10000%-ig biztos vagyok benne, ha ez a jelenet a mi meccsünkön történik, akkor a legtöbb madridista megint előjött volna a villaratoval és az "fc uefával", plusz az AS és a marca is hozta volna a szokásos teljesítményét... (tisztelet a kivételnek!)
idegesítő, de már sajnos megszoktam
http://rafanomejodas.blogspot.com/
egyébként sztem kéz volt, ezen legalábbis nagyon úgy tűnik...
de mind1, a lényeg: a Madrid meccsén ez vitatható kategória, a Barca meccsén meg csalás...