Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ferninho írta:na jólvan én feladom....
kéz volt, 11-esnek kellett volna lennie meg 5 meccses eltiltásnak, Valencia berúgta volna és a maradék 5 sec-ben is rúgtak volna még kettőt...
akkor legközelebb mindenkit elküldök a pi-be, meg anyázok stb.cyrax írta:
mert a vigyorgásod, meg a kimért okoskodásod szerinted nem irritáló? Most komolyan magyarázni kell?
Nekem az elmúlt években akkora boldogságot okozott a csapat, hogy már az sem érdekelne ha 2-3 évente 1 meccset elveszítenénk ellenük...shutterisland írta:azért, amiért ma ennyi idegsejtet elpusztítottam ezek miatt, remélem, hogy nyerünk a bernabeuban...
ember, tisztán látszik nekem, hogy az oldaláról pattan le a labda és köze nincs a kezéhez, most álljak le veled vitázni?várható volt, hogy ez következik. A sértett szarkazmus, amikor szorul a hurok. Na csáh.
1 elég lett volna (most). Azzal van a gond, ha szorul a hurok előjön az alattomosság. Vérlázító ez a gusztustalan viselkedés. És ezt nem tudod kimagyarázni. Az is furcsa, hogy a bírók a tavaji incidensek miatt egész egyszerűen nem merik befújni a lapokat, büntetőket a Madrid ellen. Ha ez rendjén van így, lelketek rajta. Örüljetek. Szökőévente nyerhettek - igaz csak így, de nyerhettek...ferninho írta:na jólvan én feladom....
kéz volt, 11-esnek kellett volna lennie meg 5 meccses eltiltásnak, Valencia berúgta volna és a maradék 5 sec-ben is rúgtak volna még kettőt...
szerintem se volt kéz,de attól befújhatta volna a bírófcbarca0827 írta:Szerintem köze nem volt a kézhez. Hónalj volt, ami meg nem számít. (Szerintem.)
igen az, attól hogy nem ért a focihoz, még nem vakcyrax írta:az a Hegyi úr, akit a madridisták rendszeresen ekéznek? Most meg előlépett korrekt szakértővé hirtelen?ferninho írta:Hegyi úr szerint se kéz...
Nem, nem annak szántam. Megérdemelték a győzelmet. 3-at rúgtak, a Valencia meg kettőt. Mit kell ezen ragozni?honda25 írta:Ezt viccnek szántad, remélem, hogy jogosan nyert a Madrid.
az egy fontos szempont!ferninho írta:Hegyi úr szerint se kéz...
az a Hegyi úr, akit a madridisták rendszeresen ekéznek? Most meg előlépett korrekt szakértővé hirtelen?ferninho írta:Hegyi úr szerint se kéz...
"A hazaiak büntetőt reklamáltak, de nem kaptak, nem is járt nekik." by nso élő közvetítés.
szerintem meg a keze is az oldalán van, csak előbb ért hozzá. ennyiferninho írta:szerintem meg az oldala volt, de később majd úgyis kiderülrrobbiefcb írta:na a tetves bíróknak biztos megint csúszott a pénz Florentino bácsitól... gusztustalan
EZ MEKKORA KÉZ VOLT???
Ily szépen rég szólítottak megHej te ott! Hala madrides,Ferninho .. Szerinted kéz volt?