Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
folytatják a csapatok a tavalyi meder effektustkanty írta:ozsimiki írta:Bőrgatyások-Dortmund 0-1![]()
ideje visszarázódni a tavalyi mederbe, kezdetnek okés.
GO BVB!![]()
Sok évi kemény munkával elérték a bajorok, h talán őket utálom a legjobban az európai fociban.
Nem hiszem, h a Dortmund idén bajnok lesz, de azért jó látni, h otthon verték a Bayernt.

ozsimiki írta:Bőrgatyások-Dortmund 0-1![]()
ideje visszarázódni a tavalyi mederbe, kezdetnek okés.
GO BVB!

Pontosan. Hajrá BayernBarcaman14 írta:A Dortmundnál Subotic hiányzik a védelem közepéről, helyette Santana, elől Lewandowski mögött a Götze-Kagawa-Grosskreutz tengely! Fontos lenne a győzelem, mert 8 pont az már sok főleg ha a Bayern vezet ennyivel!
Aki teheti nézze, jó meccs lesz!Hajrá Dortmund!

Ez tényleg durva!

Furcsa ezt mondani hiszen folyamatosan rugdossa a gólokat de szerintem nem annyira.messideco írta:Miért, a Bayern nem függ Gomeztől?

bocsánat, én több mint 10éve rühellem őket, kb pont ezértlluisllach89 írta:Nem neked szólt, csak vannak páran akik ezt folyamatosan leírják, és emiatt utálják a Bayernt

Minden bajnokságban így van, hiba lenne kinagyítani ezt a Bayernre. Egyrészt más is igazolhat, azt meg bocsássa meg a világ hogy ők állnak a legjobban anyagilag.messideco írta:Ezért könnyű a Bayernnek bajnokságokat nyerni. Nincs a többi csapat financiálisan ott ahol ők. Összevásárolják a liga legjobbjait, aztán nincs ellenfelük...

mégis csak kétévente nyernek bajnokságot. kíváncsi vagyok,hogy jövőre ki fog győzedelmeskedni.messideco írta:Ezért könnyű a Bayernnek bajnokságokat nyerni. Nincs a többi csapat financiálisan ott ahol ők. Összevásárolják a liga legjobbjait, aztán nincs ellenfelük...
Állította valaki az ellenkezőjét?messideco írta:Miért, a Bayern nem függ Gomeztől?

Pont most olvastam el ezt a cikketlluisllach89 írta:Gomez Makaay óta a legjobb vétel volt, hihetetlen. Mennyien szidták, aztán minden meccsen gólt lő.