Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az a lényeg, hogy amikor odakerül az ember az első csapathoz, akkor rögtön bizonyítania kell. Van második, harmadik, akár sokadik lehetőség is (edző és keretfüggő), de olyan rettenetesen sok nincs.shutterisland írta:nekem evvel a cuencás szituval csak annyi a bajom, hogy pl. soriano ki lett jelentve, hogy nem játszhat a felnőttek között, pedig elég szép gólmennyiséggel lett gólkirály a 2.osztályban.
itt volt bojan, aki senkivel nem gyengébb játékos, mint cuenca (1 évvel idősebb csak nála..)
említhetném még a "b"-ből rafinhát, deulofeut...
Múltkor mondta valaki (nem te) Cuenca kapcsán, hogy nem szeretné, ha valaki érdemtelenül kapna sok lehetőséget a csapatban. Ilyen nincs, hogy valaki érdemtelenül van a Barca kezdőcsapatában. Az edzőnél jobban senki sem tudja, hogy ki érdemli meg a kezdő tagságot.shutterisland írta:persze ha jól játszik, és mégpedig nem penget rosszul, nincs vele bajom, csak szerintem túl sok lehetőséget kap annak ellenére, hogy milyen fiataljaink vannak, meg úgy ámblokk, milyen keretünk. (értem ezalatt, hogy messi,villa,pedro,alexis...és még cesc,iniesta,thiago is tud a támadóharmadban jobb teljesítményt nyújtani)
És ez mégjobb:cinkoxid írta:Néztétek már, hogy mi volt az első hsz ebben a topikban?Pique akkor ment el a barcából. NAgyon érdekes visszaolvasni.
Zsolti 2005.06.07.-én írta:elég pikáns lenne mondjuk a Bernabeuban egy Bernabeu gól.

Én csak azt mondtam, hogy amíg ott volt Alexis is a pályán teljesen eltűnt... Utána meg tényleg feljavult, de én ennek ellenére MÉG nem követelem a csapatba mint sokan mások, hagynám érni a B csapatban. Még kevés, de idővel ez változhat.Tocy írta:...

szerintem meg deulofeu,soriano,tello,rafinha is le tudná ezt hozni, ha ennyi lehetőséget kapna az A csapatnál, mint cuenca.cinkoxid írta:Cuenca milyen cseleket csinált már a vége feleMajdnem összejött neki a gól is. Megjön az önbizalma, akkor talán többet lő majd kapura. Van benne potenciál bőven.
Ez pontosan így van. Hiába a 2. osztályban volt gólkirály azért nem két milláért kellene elpasszolni. (asszem annyit fizettek volna érte a nyáron)shutterisland írta:
viszont ha vannak jó játékosaink ígéretes jövővel, vagy 2.osztály gólkirálya, akkor nem aprópénzért passzoljuk el őket, hanem csináljunk jó bizniszt velük.
a barca b-ből 90%-ban ingyen távoznak a játékosok, sokszor spanyol elsőosztályú klubhoz, vagy olyan csapatokba, mint a juve, blackburn, benfica,stb.
Igen, egyébként klasszis a srác, csak az a fránya kor. 26 évesen már gáz felhozni valakit a nagycsapathoz.Chino írta:Nem a képességeivel van a baj, hanem hogy már túl "idős".