MichaaBee írta:Helló
Előszöris, én fiatalabb játékosban gondolkodnék mostmár, de ha csak idősre van pénz, akkor érthető.
A másik: ha 451-ben játszol 1 db csatárral, akkor szerintem ne klasszikus csatárt vegyél, hanem defcsatit. (Védekező csatárt.)
Neki átadás és játékszervezés kell elsősorban, gólszerzésre nem nagyon van szüksége. A 451-ből kiindulva két jobbfajta szélsőd van, akikkel jól tudsz széleken támadni, ezért egy technikás defcsaitit szerezz be. Támadáshoz majdnem annyit ad, mint egy világklasszis szélretolva, csak közben nem kicsit megdobja a középpályát is.
Átadása világklasszis legyen szerintem kb, játékszervezése meg minél magasabb, de az se kell, hogy lenyűgöző-világklasszisnál magasabb legyen. Amennyire van pénz, nem tudom milyen árban vannak most ezek. Ha van gólszerzése az jó, de nem szükséges.[/quote]
Először is köszi az igen gyors választ!
Azért gondolkoztam gólerős csatárban, mivel ő az egyetlen a csapatban, akinek a gólszerzése jobb lenne a megfelelő szintnél (és hát nem árt berúgni azokat a helyzeteket). Illetve a középpályámon van két igen erős titáni játékszervezésű, és lenyűgöző átadással rendelkező középpályásom. Ezzel a két játékossal egy átlagosan jó középpálya értékelést tudok elérni boldog csapatszellemmel. Van két kiváló szélsőm is, világklasszis szélsőjátékkal, hasonló játékszervezéssel, illetve jó szintű átadással. A két szélsőm értelem szerűen támadó beállítással vannak.
Ezek fényében még mindig egy defcsatárt javasolsz nekem? A meccsek java részében kevés gólt kapok, de keveset is rúgok(hasonló szintű gárdák ellen...):S