Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gridben van ilyen kategória, de az tényleg csak egy a sok közül, rengeteg van emelett még, elég sokrétű a játék. Bár egyáltalán nem kizárt, hogy ismered. Túraautó, Le Mans, Forma 3000, meg miegymás. Tényleg rengeteg minden van, többek közt izomautók is. Egyébként az a kedvencem belőle.messideco írta:Tudtok olyan játékokat ajánlani, ahol izomautók játsszák a főszerepet? Tehát, ahol főleg izomautókkal kell versenyezni?
Most esik le, nekem is pont ez van amióta újratettem a drivertsoadroli írta: Most meg néha befagy a képernyő netezés közbe, és újra kell indítani a gépet.Na az mitől van?
Most meg néha befagy a képernyő netezés közbe, és újra kell indítani a gépet.Na az mitől van?soadroli írta:Na frissítettem a drivert és megy mind a 2![]()
Kösz mindenkinek
Nekem is 9600GT-m van és tud DX10-et. Legújabb driver van fenn? (BF3 kapcsán pont az elavult driver volt az egyik probléma)soadroli írta:Pedig idáig minden elment rajta...barcalaci84 írta:szerintem a te kártyád nem is tud dx10-et...
Ilyen kaki lenne?Akkor ideje beszerezni egy újat
Pedig idáig minden elment rajta...barcalaci84 írta:szerintem a te kártyád nem is tud dx10-et...
szerintem a te kártyád nem is tud dx10-et...soadroli írta:Asszem' a 11 van fönt...amúgy hol lehet ezt megnézni?socio66 írta:fent van a 10es direct x?
Asszem' a 11 van fönt...amúgy hol lehet ezt megnézni?socio66 írta:fent van a 10es direct x?
fent van a 10es direct x?soadroli írta:Na leszedtem az új NFS-t, fel is raktam és EZT adja be. Ez volt a BF3-nál is![]()
Nem jó a videókártyám vagy mi a szösz?
nemtorrentkiller írta:Kitalálom: Dell Inspiron N5110?Facsy írta:nah ez az amit nem értekvki pls help. a GTA4nek az ajánlott gépigénye a következő: CPU Intel Core 2 Quad 2,4 GHz nekem van Intel Core i5-2400 3,1 Ghz ez 4magos
Ram: 2,5 Giga nekem 8giga (64bite op rendszer felismeri mind a 8at)
VGA:512 MB Nvidia 8600 nekem van Nvidia Gforce GTX-550 Ti 1GB és 1024x768on mediumra állítva ajáték szaggat...vki elmondaná h miért lehet? még mielőtt jönne itt a hőzöngés h nem kéne menőzni a géppel a következő 1 nem menőzök csak nem értem miért szaggat ha midnen megvan hozzá bőven. 2 ez a konfig sztem még nem jo arra h menőzzek.mert kérdeztem pár forumon ilyen jellegű dolgokat és jött h nem kell menőzni stb.stb. télleg csak kérdezek.
Akkor ajánlom ismerjétek meg mindketten, és lehet nem így fogtok vélekedni!bence-barca írta:Egyetértek soadrolival. Nem ismerem a másikat, de ha ismerném akkor is ACRsoadroli írta:Egyértelmű, Assassins Creed. Mondom úgy, hogy fingom sincs mi a másikfcbarcelona10 írta:Szerintetek melyik játék legyen? Assassins Creed Revelations vagy The Elder Scrolls V - Skyrim?
1 db dupla rétegű lemez van csak annyi bajom van