Ezek közül Thiago Silva tényleg fantasztikus igazolás lenne...
Viszont amennyiben Maxwell távozik (igaz végül nyáron is maradt, pedig volt szó az ellenkezőjéről), úgy a Victor Ruiz-Jordi Alba kettős valamelyike jöhetne (Ruizt viszonylag keveset láttam játszani, Alba viszont elég jó).
Viszont vannak olyan hírek (najó, pletykák) is, hogy Taiwo nem találta meg a számítását Milánóban és a Milan Maxwellre cserélné őt. Ebben az esteben elég zsír lenne egy Maxwell-Taiwo csere, mert bár szemét dolog lenne a nigériait padoztatni, én nagyon bírom a fazont (meg imádok spekulálni ilyen dolgokon)...
Pinto szerintem hosszabbít és egyébként se kell más egyelőre, vonuljon vissza innen; előre pedig sokkal inkább Suarez, mint Neymar (bár az ő neve nincs sajnos ezen a listán), bár én még mindig bízom benne, hogy Bojan visszatér
Ahogy Firefox is írta, egy Villa-Suarez csere a szezon végén elég menő lenne; de egyrészt a Barça sem fog ennyit igazolni, másrészt a Liverpool sem hülye...
szerk.: eszembe jutott, hogy tévedtem: a Liverpool igenis hülye! Többet fizettek Carrollért, mint mi Villáért, vagy éppen Cescért vagy Sánchezért; ráadásul egy jó esteben közepes képességű játékosról van szó, akit a kifizetett összeg töredékéért megkaptak volna...
Tehát a Liverpool hülye, részükről minden lehetséges; de ez sajnos akkor is csak álmodozás...