Amíg jönnek az eredmények, addig a nagy többség elnézi Pepnek az ehhez hasonló dolgait, ha majd nem jönnek ipari mennyiségben a kupák, győzelmek, akkor más lesz a helyzet.
A Barca egy csapat és csapatként szinte tökéletes, amit nyújt, Guardiola az edző, az a dolga, h eredményes legyen

jól végzi a dolgát. Nagyon leegyszerűsítve így néz ki a dolog.
Pepnél nincs apelláta, egy nagyon erős személyiség és nagyon úgy néz ki, nem nagyon tűri, ha valaki ellenkezik egy kicsit is vele. Ezzel addig nincs is gond amíg olyanok a játékosok, akik beállnak a sorba, ha jön egy kicsit is balhésabb valaki akkor bonyolódnak a dolgok.
Személy szerint én Tourét és Ibrát is nagyon bírtam, volt stílusuk, megmertek húzni váratlan dolgokat. A mostani játékosok számára ez a fogalom ismeretlen.
Volt pár napja szó arról, h az ezt megelőző generációk szerethetőbbek voltak. Ezzel én is egyet értek. Van amikor azt érzem, h szinte gépek játszanak, akiknek pontosan megvan mondva, h mit csináljanak és ők semmiért sem változtatnának ezen. Na de így sokkal eredményesebb ez a Barca, aztán mindenki döntse el, h neki melyik a jobb.
Guardiola korszakban vertük a Realt 5-0, 6-2-re, de egyik sem hagyott pl bennem olyan mély nyomot, mint a 2005-ös 3-0 a Bernabeuban.
Visszatérve Guardiolára. Én azt simán elhiszem, h neki megvannak a kedvencei és értük másokat, ha szükséges mellőz. Most valamilyen szinten érinthetetlen, mert ugye ahogy előbb is mondtam jönnek az eredmények, de ahogy a csapat hanyatlani fog egyre nagyobb lesz az elégedetlenkedők tábora és egyre többen veszik majd elő Guardiolát. Éppen ezért nem gondolom, h Ő még sokáig lesz a Barca edzője, max még egy évet érzek benne, aztán elmegy vagy a válogatotthoz vagy valamelyik arab gazdag csapathoz.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.