Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

nekem az az álmom, hogy valamelyik barca játékossal legyen egy jó képem, de ez még annál is nehezebb dolog, mint hogy kijussak egyszer egy barca meccsre...Barcaman1993 írta:Azért lettem volna Messi és Mascherano taxisa... Nem egy peches ember. Az a 2 kép még sokat érhet.
Mascherano? Volt valami meg nem adott gól, vagy mi?recrea írta:Úgy nézem Masch is betalált, az meg olyan "piques" volt.
Mindkét gólban vastagon benne volt.shutterisland írta:betalált a 2-1-re megnyert kolumbiai elleni meccsen.![]()
kicsit "gomezesre" sikerült
1.25...
http://football-highlight.com/en/world- ... ntina.html
Imádom a filmjeit és remek színész, viszont szerintem amik ezek mögött állnak (balhézás, bulizás minden téren) szerintem nem éppen oda való.Kalap1988 írta:Messifan! Mi bajod van Charlie Sheennel? Félreértés ne essék, nem mondom, hogy ő nyerje ( bár nem erős a lista), de ő legalább egy nem rossz színész, aki néha ki is áll az elvei mellett ellentétben a hollywoodi színésztársainak 99%-al... ( pl. a Szakasz című film, vagy 09/11 idején tanúsított elfogulatlan igazságkeresése stb-stb. Persze rengeteg rossz filmben játszott, nem istenítem, de ő legalább, ha nem is többet,de ennyit tett.)
Off: Minden hsz-ben szerepelt Messi és szóltunk róla is, ráadásul úgy, hogy használtunk ékezeteket és írásjeleket.....bingyi26 írta:Semmi koze messi es a focihoz ez bulvar menjetek az offtopicba es ot osszatok a semmit bezzeg mast egy rossz szoert mar kitiltananak de titteket nem'
Az.Zbacsi írta:Ő azért csak nem. Egész életében 1 centet sem adományozott, saját lányát évekig letagadta... egyáltalán hogy fér a jelöltek közé ? Elb@szott egy világ ez...Ilúvatar írta:az nagyon laza lenne, ha messi nyernéde minden bizonnyal Steve Jobs lesz az év embere sztem.
mondjuk ezeket én nem tudtamZbacsi írta: Egész életében 1 centet sem adományozott, saját lányát évekig letagadta... egyáltalán hogy fér a jelöltek közé ? Elb@szott egy világ ez...
Ő azért csak nem. Egész életében 1 centet sem adományozott, saját lányát évekig letagadta... egyáltalán hogy fér a jelöltek közé ? Elb@szott egy világ ez...Ilúvatar írta:az nagyon laza lenne, ha messi nyernéde minden bizonnyal Steve Jobs lesz az év embere sztem.
Mondjuk Putyinnál és Obamanál Messi jobban megérdemelné és ez nem viccdaffy írta:ha messi megnyeri,azonnal töröljétek az acc-om,mert cudar világ lesz. minden tiszteletem az övé,remek sportember,de na...
nem írtam és nem is szeretnék semmi bántót,de ez számomra nevetséges. a kérdésre válaszolva nem,nem tehettek,de ami itt esetleg után fog történni,attól én megkímélném magam és a forumot is. nem tudnék nyugodt lenni és azt hiszem,hogy olvasnék olyat,ami rátenne 1-2 lapáttal még(teszem hozzá,hogy ez már most is a határon mozog,de tűr az ember,amíg lehet. inkább nem írok sehova semmit,de ez szíven ütött)lluisllach89 írta:Tehetünk róla hogy minket tol a média?daffy írta:ha messi megnyeri,azonnal töröljétek az acc-om,mert cudar világ lesz. minden tiszteletem az övé,remek sportember,de na...
Tehetünk róla hogy minket tol a média?daffy írta:ha messi megnyeri,azonnal töröljétek az acc-om,mert cudar világ lesz. minden tiszteletem az övé,remek sportember,de na...
Ha pedig Charlie Sheen akkor az én accomat törölhetitekdaffy írta:ha messi megnyeri,azonnal töröljétek az acc-om,mert cudar világ lesz. minden tiszteletem az övé,remek sportember,de na...
jéé tényleg.... bazz... most már értem hogy miért nem volt barca mez a reklámokban...messideco írta:Így csak az argentin mezekben szerepelhet reklámokban![]()