Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, Keirrisonért simán kiadtunk 14 milliót és hát lássuk be nem egy szint a kettő.Senyera írta:Ha 15-tér el lehet hozni Neymart miért ne? Ne legyünk már bolondok ,annyit simán megér.
Így van, ahogy leírtad. A tehetsége nem kérdés, csak nála is ugyanaz van, mint Balotellinél. Ha megkomolyodik nagyon sokra viheti és akár akkor még itt is látnám, főleg 15 milláért, ami reális árnak tűnik. Ha viszont nem, akkor inkább menjen MadridbaCapon írta:Nemár Neymar...
Annyi madridos cikk volt róla, hogy én már fél lábbal ott láttam, de ahogy alakulnak a dolgok (a cikkekből kiindulva) egyre inkább veszélyben érzem magunkat.
Én jó döntésnek érzem részéről, ha még 2 évet ott marad, talán komolyodik egy kicsit és még jobban kiforrja magát. Nem kerül idején korán Európába, lehet értelmesebb mint aminek kinéz és tanult a sok felsült nagy reménység hibájából akik az első adandó alkalommal átjöttek az öreg kontinensre szinte mindenféle komolyabb tapasztalat nélkül.
Jelen pillanatban én a fejemet verném a falba ha egy ilyen (hogy is fogalmazzak finoman) túúúl "trendi" játékos itt kötne ki.
Egyetértek!Tocy írta:Hozzuk!Hozzuk!Hozzuk!
Hozzuk!Hozzuk!Hozzuk!lluisllach89 írta:Most nyáron jár le Alba szerződése? Ez komoly?
illetve elfut, cselez egyet-kettőt és belövi! Mi fontosabb a gólnál?visca el barca írta:azt, h sokoldalú nem gondolhatod komolyan. tipikusan az a buta szélső aki elfut, cselez egyet-kettőt és bead. ennyi. ezt jol csinálja, sőt, kiválóan, de nekünk semmi szükségünk ilyen szélről beadogatós játékosokhoz...Messi-Ini írta:sokoldalú játékos,nagyon gyors,és rendkívül jól és pontosan ad be
Vagyis énR10fan írta:Ekozben: Wales-Norvegia 2-1, Bale is odaszurt egyet.Tavaly is szetszivatta Maicon-t,nem egy futobolond,ezt csak az mondja aki nem latta jatszani.
Elnézegetném őket, főleg Muniaint, de teljesen felesleges lenne leigazolni őket. Egyrészt egy világbajnokuktól pont nem válnának meg olcsón, aztán nem sokat játszana itt. Amennyit meg játszanának, arra meg pont itt vannak a fiatalok.MessiFan írta:Én legszívesebben Javi Mártinezt látnám a Barcába. Tipikusan az a csöndes, feladat végrehajtós játékos. Ellenünk védőt játszott pedig nem az a posztja, szóval ez is hasznunkra válhatna. Nem kérnének érte csillagászati összeget. Csak sajnos nem tudom mennyit játszana. Szóval egyenlőre nem kell a Barcába, de ha mondjuk nem lenne Keita én egyből őt igazolnám a helyére.
Ha pedig Villa nem lenne, Muniain. Az a srác nagy tehetség, sokat fejlődött tavaly.
Messi-Ini írta: Hát véleményem szerint az nem lényeg hogy Bale éppenséggel Walesi.Ami mindenképpen mellette szól,hogy sokoldalú játékos,nagyon gyors,és rendkívül jól és pontosan ad be.Eredetileg ugye balhátvéd volt,de Rednkapp balszélsőt csinált belőle.Mindkét poszton jó,és kiegyensúlyozott teljesítményt tud nyujtani,Szerintem a hasznunkra válhat,és ha nyáron jönne ő is,meg Jordi Alba is,akkor amíg Abi marad az egyikőjük játszhatna feljebb,míg Abi visszavonulása után évekig meg lenne oldva a balhátvéd kérdés.![]()
![]()
A góljai nagy részét így szerzi, és ez hatalmas előny lenne számunkra, hogy elfut és belövi, vagy elfut, bead, és Fabre-Thiago vagy éppen Messi befejeli-belövi.visca el barca írta:Messi-Ini írta:azt, h sokoldalú nem gondolhatod komolyan. tipikusan az a buta szélső aki elfut, cselez egyet-kettőt és bead. ennyi. ezt jol csinálja, sőt, kiválóan, de nekünk semmi szükségünk ilyen szélről beadogatós játékosokhoz...Capon írta:sokoldalú játékos,nagyon gyors,és rendkívül jól és pontosan ad be
azt, h sokoldalú nem gondolhatod komolyan. tipikusan az a buta szélső aki elfut, cselez egyet-kettőt és bead. ennyi. ezt jol csinálja, sőt, kiválóan, de nekünk semmi szükségünk ilyen szélről beadogatós játékosokhoz...Messi-Ini írta:sokoldalú játékos,nagyon gyors,és rendkívül jól és pontosan ad be
Capon írta:Vélemények a Bale hírekről?
Egyre többet cikkeznek erről a Bale gyerekről, de én nem igazán láttam játszani eltekintve 1 max. 2 alkalomtól (talán BL-ben) így nem igazán tudok véleményt alkotni róla.
Szerintetek mennyire válna a csapat hasznára? Hogy illene ide egy walesi játékos?
Maxwell távozásáról meg már elég régóta cikkeznek és mivel egyáltalán nem is kap játéklehetőséget így nem lenne meglepő ha tényleg távozna. Sok vizet valóban nem zavarna ha elmenne, de akkor ugye gondoskodni kell a pótlásáról.