akinek megvan a FIFA 12 az beszámolna nekem arról hogy megérné-e megvenni 13ezerért ???? meg olyan infókat hogy miben jobb mint a 11, esetleg a PES-t nem-e érné meg jobban megvenni ? előre is köszi.....
most a 11el tolom ( amíg ki nem javítom a jegyeimet és kapok több zsebpénzt vagy magát az új játékot) kezdtem egy karrier módot a cityvel, mivel még nem vittem profi nehézségi szinten PLt, csak La Ligát azt meg a Reallal és Barcával is szinte hibátlanul megnyertem. Gondoltam hátha PLbe több pontot vesztek és nehezebb meg izgalmasabb lesz.
Eladtam a selejtet meg azokat a játékosokat akiket nem akartam a keretbe látni, így össze jött a 130 millió mellé kb még 50 millió euró. El is költöttem mind a 180 millió eurót :lol

Érkezett Hamsík, Bastos,Young, Xabi Alonso, Dzeko, Ashley Cole távozott: Adebayor,Santa Cruz, Joe,stb
Így ezzel a kerettel dolgozom 1. szezonba:
kezdő:
------------------Hart--------------------
Richards---K.Touré----Lescott---A.Cole
--------------------------------------------
--------Y.Touré---Xabi Alonso-----------
Young---------Hamsík---------Bastos----
-------------Dzeko/Balotelli--------------
cserék: Kolarov,Kompany,Barry,Silva,Tevez,A. Johnson, Balotelli/Dzeko
+ Millner,Vieira,De Jong, Given,Boateng,Zabaleta
A felkészülési meccseim elég felemásra sikeredtek, az Olympique Marsi
ei ellen nyertem 1-0ra Tevez büntetőjével, majd 1-1 az Anderlect ellen és 3-1re vertem Dortmundot. A PLben eddig fordulón vagyok túl 5 győzelem( New Castle,Tottenham,Arsenal,Liverpool,Everton) és 1 döntetlen (MU)
1. helyen állok 20 lőtt és 1 kapott góllal Balotelli vezeti a góllövő listát 8 találattal

köszi ha elolvastad