Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tényleg jó:))))))) akkor kivel nincsenek gondok?:)Mihu írta:Gondok?barca99 írta:Szerintem ez így csúsztatás. Eto'o nem attól lett rossz, hogy kikerült szélre. Én úgy emlékszem, hogy Messi először a 2-6-os Clásicón került középre, akkor pedig már régen gondok voltak a kameruni formájával. Ibra meg sosem illett ide, a góljai ellenére sem. Voltak jó momentumai, de sosem élt úgy együtt a játékkal, mint például Eto'o.visca el barca írta:a barcában rengeteg játékos halálát okozta már az, h legtöbbször messi miatt kikerült szélre, csak példaként emlitve zlatant, vagy eto'o-t.
Villanak szerintem inkább a sebességével van már gond. Talán ezért is fut lesre sokszor, mert ha mélyebbről indulna, nem tudna előnyt kiharcolni (vagy tényleg a passzoló adja egy ütemmel később). Illetve az ilyen Mallorca elleni egy-egyeket illene nem a kapus mellébe lőni.![]()
![]()
![]()
![]()
Ember, 36 meccsen 30 gólt rúgott
![]()
![]()
![]()
![]()
Gondok voltak a formájával
Ez jó
Gondok?barca99 írta:Szerintem ez így csúsztatás. Eto'o nem attól lett rossz, hogy kikerült szélre. Én úgy emlékszem, hogy Messi először a 2-6-os Clásicón került középre, akkor pedig már régen gondok voltak a kameruni formájával. Ibra meg sosem illett ide, a góljai ellenére sem. Voltak jó momentumai, de sosem élt úgy együtt a játékkal, mint például Eto'o.visca el barca írta:a barcában rengeteg játékos halálát okozta már az, h legtöbbször messi miatt kikerült szélre, csak példaként emlitve zlatant, vagy eto'o-t.
Villanak szerintem inkább a sebességével van már gond. Talán ezért is fut lesre sokszor, mert ha mélyebbről indulna, nem tudna előnyt kiharcolni (vagy tényleg a passzoló adja egy ütemmel később). Illetve az ilyen Mallorca elleni egy-egyeket illene nem a kapus mellébe lőni.
Little problem = kis repedés?Charlie írta:"Villa is having some little problems at his shinbone. But he keeps going, he's very competitive." - Guardiola
Villanak van egy kis repedés a sípcsontjában, és egy ideje ezzel játszik.
C.
Ennyi:)18Barca99 írta:Kedves Villát kritizálók!
Lehet szemezgetni..
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... _a_palyan/
Szerintem ez így csúsztatás. Eto'o nem attól lett rossz, hogy kikerült szélre. Én úgy emlékszem, hogy Messi először a 2-6-os Clásicón került középre, akkor pedig már régen gondok voltak a kameruni formájával. Ibra meg sosem illett ide, a góljai ellenére sem. Voltak jó momentumai, de sosem élt úgy együtt a játékkal, mint például Eto'o.visca el barca írta:a barcában rengeteg játékos halálát okozta már az, h legtöbbször messi miatt kikerült szélre, csak példaként emlitve zlatant, vagy eto'o-t.
egy szélső sztem mindig könnyebben tud kozépen jatszani, mint egy középső szélen.Kalap1988 írta:A barca balszélsőnek tudnia kell játszani középen és jobb szélen is.
Azért aki már látott pár meccset az észreveszi ezeket a dolgokat... egyébként csinálja is Villa tisztességgel, nem is rosszul. Ettől még van bőven kivetnivaló a játékában.N7 írta:Most mindenki itt találgat,hogy mivan ha ezt meg azt kérik tőle...
ŐSZINTÉN ki tudja? Lehet Pep azt mondta neki,hogy vonja el a védők figyelmét,így Messi vagy Pedro jobban helyzetbe tud kerülni?Mi erre azt mondjuk,hogy 0 a játéka...
Szerintem meg a Barcában nincs sem klasszikus szélső, sem klasszikus középcsatár. egész meccsn váltogatják a pozíciókat, persze Messi van bent középen a legtovább, de mivel ő sokszor irányít, nem csak gólt akar rúgni, ezért az elé szélről befutó "szélsők" igen sokszor középcsatárként kapják a gólpasszt, éppen Liotól. Ez az egyik. A másik pedig a posztváltogatás, ahogy jeleztem. A barca balszélsőnek tudnia kell játszani középen és jobb szélen is. Ez az alapkövetelmény. Mert egy meccsen, bár balszélsőként játszik legalább 50-60 percet ( ha végig fent van), de a maradék időben mind a 3 poszton megfordul. Ezért nem igazolunk klasszikus szélsőket és csatárokat ( Ibra ebből a szempontból rossz húzás volt, ezt mindenki tudja, azt is, hogy vele még klasszikus centerként számolt a mester, de rájött, hogy nincs erre szükség) . A Barcelonában támadók vannak, nem pedig bal és jobb szélsők, illetve középcsatárok. Szerintem nagyon kell ebbe a csapatba, amit Villa tud, még akkor is, ha valóban katasztrófális formában van. Sánchez képes lehet arra, hogy ne csak vonalszélső, ha Barca támadó legyen, majd meglátjuk, drukkolok neki is, mert szeretem,de Villanak is.visca el barca írta:akor szélsőket hozzanak, mint sanchez és meg van oldva a probléma. nem kell akkor klasszuikus középcsatárokat venni, meg milliokat kiszorni olyanra mint villa, meg zlatanN7 írta:tény,hogy ez a csapat Messire épül és ha Messi középen akar játszani,akkor ott is fog
"mi van ha" esetére ne vegyunk 40 milláért csatárt. arra elég 10-ért isTocy írta:Ez oké, és egyet is értek. Viszont mi van, ha Messi megsérül? Persze akkor mindenképp szrban a haza, de nincs egy emberünk se a helyére...illetve most már elvileg van, Fábregas, de azért egy középcsatár még nekünk sem árt. Pláne, ha elfogadja, hogy a szélen kell játszania alapvetően, hogy Messi alá kell dolgoznia...visca el barca írta:akor szélsőket hozzanak, mint sanchez és meg van oldva a probléma. nem kell akkor klasszuikus középcsatárokat venni, meg milliokat kiszorni olyanra mint villa, meg zlatanN7 írta:tény,hogy ez a csapat Messire épül és ha Messi középen akar játszani,akkor ott is fog
Ez oké, és egyet is értek. Viszont mi van, ha Messi megsérül? Persze akkor mindenképp szrban a haza, de nincs egy emberünk se a helyére...illetve most már elvileg van, Fábregas, de azért egy középcsatár még nekünk sem árt. Pláne, ha elfogadja, hogy a szélen kell játszania alapvetően, hogy Messi alá kell dolgoznia...visca el barca írta:akor szélsőket hozzanak, mint sanchez és meg van oldva a probléma. nem kell akkor klasszuikus középcsatárokat venni, meg milliokat kiszorni olyanra mint villa, meg zlatanN7 írta:tény,hogy ez a csapat Messire épül és ha Messi középen akar játszani,akkor ott is fog
Teljesen egyetértek!!N7 írta:Most mindenki itt találgat,hogy mivan ha ezt meg azt kérik tőle...
ŐSZINTÉN ki tudja? Lehet Pep azt mondta neki,hogy vonja el a védők figyelmét,így Messi vagy Pedro jobban helyzetbe tud kerülni?Mi erre azt mondjuk,hogy 0 a játéka...Honnan a p*csából tudjuk,hogy neki mennyi munkája van benne?Mostanában ha elmennek válogatott meccsre Villa mindig rúg minimum 1 gólt,milyen véletlen...Már bocsánat Messi zsenialitását nem vitatom,DE tény,hogy ez a csapat Messire épül és ha Messi középen akar játszani,akkor ott is fog...Villa pedig idomul...Ott vagyunk az edzésen meg a taktikai megbeszéléseken vagy mi,hogy ilyen okosak vagyunk?Nem tudjuk mivan a háttérben...
akor szélsőket hozzanak, mint sanchez és meg van oldva a probléma. nem kell akkor klasszuikus középcsatárokat venni, meg milliokat kiszorni olyanra mint villa, meg zlatanN7 írta:tény,hogy ez a csapat Messire épül és ha Messi középen akar játszani,akkor ott is fog