megnéztem tegnap és ma 3 filmet michael caine főszereplésével
flawless - trükkös gyémántrablás - 2007
a 60-as évek angliájában jatszodó, hogyan raboljunk a világ legnagyobb gyémántkészletéből movie. egy teljesen egyszerű, "aranyos" kis film, nem kell semmi hi-tech, meg hű de trükkös rablásra gondolni. inkább a film mondanivalója az, ami megfogja az embert, nekem nagyon tetszett. caine is, meg demi moore is jol tolta.
8/10
sleuth - mesterdetektív - 2007
láttam már egy jo pár filmet életemben, de ez mind közül talán az egyik legfurcsább. azon kevés filmek egyike, amit szinpadrol vittek át vaszonra, meg is látszik az egészen.. komolyan mondom végig olyan érzésem volt, h egy szinhazban ulok. bár nem annak van beállítva, és nem is az a tipikus művészfilm, de sztem igenis az a kategória. jó történet, tipikus színdarab, ami kizárólag párbeszédekre épít. jók voltak a zenék is, tetszett h egy helyszínen játszódik az egész, viszont a film utolsó harmada nagyon gyenge. érdekes, h caine 72'-ben már eljátszotta egyszer ezt a moviet, csak akkor a másik szerepben.

jude law-t nem csípem, de nagyot jászik benne!
akcióra és 3d-re élvezőknek nem ajanlott
KURDT!
HA OLVASOD EZT A HSZ-T, KÉRLEK NÉZD MEG A MOVIET ÉS VITÁZZUNK EGY NAGYOT!
?/10 (abszolut nem tudom)
harry brown - 2009
egy megkeseredett, hitehagyott, magányos öregember harca a világ ellen. kicsit gran torino feelinges, de annál jóval gyengébb. a film rettentoen lassó, kellően drámai, viszont szerintem rengeteg klisé van benne ami nagyon lehúzza a filmet. egyszer nézhető, de nem lesz egy emlékezetes darab
6/10
ha gondolod én is meglesem,és vitatkozhatunk. Nemrég kezdtem egy Caine maratont,de ezek egyelőre kimaradtak még, lesek is kettőt mindjárt közülük. Ozsi