Kezdtem egy manager módot az Arsenal-lal (Barcaval túl könnyű lett volna + a PL-t jobban szeretem).
1. szezon: cél a bajnoki cím volt, kaptam 33,5 milliót, de végül nem vettem senkit, csak eladtam Almuniát és Squil Lacit ill. kölcsönadtam a fiatal játékosaimat. Nem kezdődött jól a szezon, 10 forduló után csak a középmezőnyben voltam, aztán volt egy 10 meccses győzelmi sorozatom, amivel feljöttem a két manchesteri csapatra. A kulcsmeccs a 32. fordulóban volt, 3 ponttal ment előttem a ManCity, de Wilshere 2 góljával megvertem őket és feljöttem az 1. helyre a jobb gólkülönbségemnek köszönhetően, innentől pedig már nem bénáztam el a bajnokságot

Amúgy az FA-Kupából és a CC-ből hamar kiestem.
2. szezon: mivel most már volt 85 millióm, így megengedhettem magamnak egy drágább igazolást, megszereztem Hazardot 50 millióért. Eladtam Chamakhot 12 millióért, Bendtnert 8 millióért + Arshavint és Rosickyt is el akarom adni, de értük nem jelentkezik be senki

Fiatalok természetesen megint mentek kölcsönbe. Angol Szuperkupát nagyon simán behúztam a Spurs ellen, utána pedig toltam egy epic meccset a Chelsea ellen, 4-2ről egyenlítettem az utolsó 10 percben.
Na, eddig jutottam kb., csapatom (4-2-1-3-as felállás):
Szczesny/Fabianki - Sagna/Jenkinson, Koscielny/Mertesacker, Vermaelen/Djourou, Santos/Gibbs - Arteta/Diaby/Lansbury, Song/Frimpong - Wilshere/Ramsey - Hazard/Walcott, RvP/Park, Gervinho/Oxlade-Chamberlain/Miyaichi.
Az azért látszik, hogy nem igazolom szrrá magamat minden átigazolási szezonban, inkább nevelgetem a saját játékosaimat

De akik a kívánságlistámon vannak: Subotic, Marvin Martin, Moussa Sissoko, M'Vila.
Aztán ha megunom ezt a mentésemet, akkor utána egy kisebb csapattal akarok majd játszani, pl.: WestHam, Sland, Newcastle, Malaga.