Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszi.L.Messi 10 írta:Ki, és szerencsére nem kell neki Win7...csababarca írta:A CoD MW3 pc-re is ki fog jönni?
mert nem találtam róla infót,csak hogy ps3 meg xbox.
Ki, és szerencsére nem kell neki Win7...csababarca írta:A CoD MW3 pc-re is ki fog jönni?
mert nem találtam róla infót,csak hogy ps3 meg xbox.
Bobberto írta:Lenne egy kicsit buta kérdésem: A új COD MW3-hoz már 2.0-ás flash kell boxon?:/
Fordítva működik és célszerű is, olvastam, hogy mi volt a gondod a win 7el, de sjd szerencsére segített!daffy írta:nekem továbbra is az alant vázolt hibát produkáljaFCBMessi19 írta:Nekem tökéletesen működik. Kicsomagoltam, bemountoltam a két iso fájlt..
Felinstaláltam. Lecrackeltem. És a mappanévből: Battlefield 3 tm -ből le kell törölni a tm-et, hogy működjön.
Először nekem sem működött, de miután letöröltem a mappanévből, azután tökéletesen megy.
Mindenkinek ajánlom, hogy töltse le, mert nagyon jó.
megvan a huncut hiba...xp-n nem megy. akkor ezzel nem játszom,mert 1 hete sincs,hogy gépet telepítettem. valami virtuális win7 telepítési lehetőség van vagy tud valaki útmutatót adni?
nekem továbbra is az alant vázolt hibát produkáljaFCBMessi19 írta:Nekem tökéletesen működik. Kicsomagoltam, bemountoltam a két iso fájlt..
Felinstaláltam. Lecrackeltem. És a mappanévből: Battlefield 3 tm -ből le kell törölni a tm-et, hogy működjön.
Először nekem sem működött, de miután letöröltem a mappanévből, azután tökéletesen megy.
Mindenkinek ajánlom, hogy töltse le, mert nagyon jó.
sajnos még mindig ugyan azL.Messi 10 írta: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?kernel32
Ezt szedd le, másold be, hátha.
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... l?kernel32daffy írta:fb-n írta egy ismerősöm,hogy csak holnap éjféltől lehet nyomni.L.Messi 10 írta: Miért, mi a gond vele? Nekem még van 2,5óra amíg lejön, szóval nem próbáltam még.
"az eljárás belépési pontja (get current processor number) nem található a dll-ben (kernel32.dll)"
nekem ezt írja a reloaded verzió crack-je után. gyanítom ez nem azt jelenti
fb-n írta egy ismerősöm,hogy csak holnap éjféltől lehet nyomni.L.Messi 10 írta: Miért, mi a gond vele? Nekem még van 2,5óra amíg lejön, szóval nem próbáltam még.
Miért, mi a gond vele? Nekem még van 2,5óra amíg lejön, szóval nem próbáltam még.daffy írta:ja,csak játszani nem lehet vele még. már leszedtemL.Messi 10 írta:Battlefield 3 szedhető magról![]()
ja,csak játszani nem lehet vele még. már leszedtemL.Messi 10 írta:Battlefield 3 szedhető magról![]()
Erről mesélj már, lehet hogy érdekelne.fcbarca0827 írta:Még, mikor ajánlotta itt a nem tudom már melyik fórumozó () a www.focimanager.com játékot, én is elkezdtem. Fradival kezdtem...
sokra nem fogsz vele menni. Neten, normálisan úgy is csak eredetivel lehet majd játszani.sjd írta:BF3 kódot és/vagy cracket sikerült már találnia vkinek?
Ebben hogyan kell igazolni?fcbarca0827 írta:Még, mikor ajánlotta itt a nem tudom már melyik fórumozó () a www.focimanager.com játékot, én is elkezdtem. Fradival kezdtem a játékot és ma volt az utolsó meccsem.
Bajnokságot és a kupát is megnyertem.
A bajnokságot 81 ponttal, 26 győzelemmel, 3 döntetlennel, 1 vereséggel, 60 rúgott és 9 kapott góllal.![]()
A gólkirály Oláh lett 14 góllal holtversenybe.
Szereztem 3570 menedzser pontot, a 2. helyezett mindössze 2088-at.
Csapatom az év végén:
Ranilovic - Csizmadia ; Máté P. ; Otten ; Junior - M'Vila ; Illés Gy. ; Castro ; Tóth B. - Podolski ; Oláh
Cserék: Gyenes - Balog ; Grúz - Maróti ; Józsi ; Rósa ; Vayer - Pölöskey ; Somalia
A következő szezont is a magyar bajnokságban játszom... Aminek nem örülök, de ez van, ezt kell szeretni.Ezúttal, ha még választható lesz, akkor a Debrecennel szeretnék lenni.
Én mindenképpen a konzolstudiot ajánlom. Gyorsak, precízek és olcsóak!davi10 írta:Szerintem lassan megint beruháznék egy Xboxra (az előzőtől meg kellett válnom), és lehet, hogy tőlük rendelnék.