Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Így van, de aki elöl van, mindig annak van a saját kezében a sorsa. Mert onnan is meg lehet közelíteni, hogy mi önerőből nem tudunk eléjük kerülni, ha hozzák a meccseiket, amik ugye tőlük függnek. A Clásicót is meg lehet közelíteni onnan, hogy nekik elég csupán nem kikapni, és megőrzik a különbséget.Chino írta:Ebben tévedsz. Én mindig várom!Bányász írta:.De valószínűleg akkor fog pontot hullatni a Real amikor senki sem várná...![]()
Viccet félretéve. Nagyon messze van még az a december. Jöhetnek sérülések mindkét oldalon. Ami talán a leginkább a mi oldalunkra billenti a mérleg nyelvét, hogy valszeg frissebbek leszünk. Mou nem rotálja annyira őket, max a Higuain-Benzema és a Kaka-Özil párosokat. A fiatalokban egyáltalán nem bízik. Ennek előbb-utóbb az lehet a vége, hogy elfáradnak, fásultak lesznek, nem mindegyik van cr-ből. Lehet, hogy rosszul látom, de mi Xavit, Iniestát meccseken keresztül tudtuk pihentetni komolyabb minőségi romlás nélkül.
Daffy, Már miért ne lenne a mi kezünkben a sorsunk? Ha a Clasicóig marad ez a 3 pont, egy győzelemmel mi vagyunk az élen és nem attól függünk, hogy mit játszik a Madrid. Mi ez, ha nem a saját sorsunk kézben tartása?
mert ott az esetleges győzelem. az jelenleg nincs meg,így csak akkor lehettek nyeregben,ha megelőzitek a realt. ha a madrid nyeri a meccseit és nem kap ki a két clasicon,akkor mind1 mi történik. ilyen nyilván nem lesz,de ilyen szemszögből,ahonnan te írod a levantéra is mondhatjuk,hogy a kezükben a sorsuk,mert ha mindent nyernek,akkor bajnokokChino írta: Daffy, Már miért ne lenne a mi kezünkben a sorsunk? Ha a Clasicóig marad ez a 3 pont, egy győzelemmel mi vagyunk az élen és nem attól függünk, hogy mit játszik a Madrid. Mi ez, ha nem a saját sorsunk kézben tartása?
Ebben tévedsz. Én mindig várom!Bányász írta:.De valószínűleg akkor fog pontot hullatni a Real amikor senki sem várná...
a kicsi szokott a nehezebb lenni,mert a nagyok ellen jobban koncentrál a csapat és odateszi magát.d írta:Én nem is a Valenciában, vagy éppen a Sevillában bízom, hanem a Real Madridban. Jó formában megütnek ezek a Barcán kívül bárkit könnyedén, de ha jön a hullámvölgy, akkor pontot hullajtanak simán akár egy harmatos Racing ellen is. Tavaly is olyan acélos csapatok ellen botlottak, mint az Almeria, vagy a Depor. A szeptemberi meccsek alapján pedig nyugodt szívvel állítom, hogy ez még nem az a Real, amely mindig hozza a kötelezőt.
nem tévedsz,csak gondoltam pontosítsunk. egyébként a sevilla 4 ponttal maradt el a villarreal mögött,így azért még reális esélyük volt,nem volt okuk kukába dobni a real meccset. a valenciában elképzelhető,hogy igazad van,nem ismerem az akkori tabellát,de 32 forduló után nem tudom,hogy mennyire dőlhettek hátra ily nyugodtan. mondjuk ez jelenleg nem számít. ennek ellenére a realt lebecsülni nem szabad,de az eredmények sokszor nagyon fals képet mutatnak,így azért a gatyát sem kell telerottyantani. az esélyes sajnos továbbra is a barcelona a klasszikuson,akár ki is van elöl.Bányász írta: Nincs kizárva,h rosszul emlékszem a dolgokra...Szóval még az is lehet,h igazad van.
De a Valencia - Real a 33. míg a Sevilla - Real a 35. fordulóban volt.Ha jól emlékszem a Sevillának semmi esélye nem volt már akkor a Bl helyekre.Bár talán matematikailag még odeérhettek volna...A Valenciának meg kis túlzással biztos volt a harmadik hely de ha az nem is akkor a Bl indulás szinte tuti.
De mint mondtam nincs kizárva,h tévedek és teljesen rosszul emlékszem.
Egyetértek. De...annyit hozzátennék, hogy tavaly minden ilyen rangadót, ami 50-50-os volt kb ( tavaly Bilbao ellen otthon, Valencia-Villarreal idegenben ) behúztunk vhogy, egy Messi-góllal, vagy akármivel. Most viszont x-eltünk Valenciában, x-eltünk Bilbaoban, és a Sevillával is...mind3 meccs olyan volt, hogy nem szégyen az x, talán csak a Sevilla ellen voltunk lényegesen jobbak, de tavaly az ugyanilyen meccseket megnyertük. Márpedig azzal lehet bajnokságot nyerni.gergo9 írta:Tavaly ilyenkor 2ponttal voltunk mögöttük most 3-al egy olyan előszezonnal ami egy kalap szrt nem ért.. Hát istenem.
Egy madridban kiosztott pofon romba döntheti az egész szezonjukat, mint ahogy tavaly is a -2 pontból lett plusz 5.
Bőven éreztem frusztrációt/görcsösséget is rajtuk a szuperkupán is hogy még úgy sem sikerült nyerni.
Úgyahogy felépült mindenki , mostantól javuló játékot várok.
Nincs kizárva,h rosszul emlékszem a dolgokra...daffy írta:olyannyira mindegy volt,hogy a sevilla a bl helyekért küzdött,a valencia pedig a harmadik helyét szerette volna biztosítani,mivel még csak 31 forduló ment le addigraBányász írta: Tavaly gyakorlatilag akkor játszott a Real ezzel a két csapattal amikor már kb tök mindegy volt mindenkinek,h mi lesz az eredmény.
azért a barca helyzetkihasználása se jó,sőőt.daffy írta:a jelenlegi madridi helyzetkihasználással úgy gondolom verhető a csapat,így a klasszikusra nem ártana 4 pontosra növelni legalább az előnyt,mert lélektanilag sokat érhetne,hogy egy esetleges vereség esetén is elöl lennénk.de hát ez egyelőre csak álom
a jelenlegi madridi helyzetkihasználással úgy gondolom verhető a csapat,így a klasszikusra nem ártana 4 pontosra növelni legalább az előnyt,mert lélektanilag sokat érhetne,hogy egy esetleges vereség esetén is elöl lennénk.de hát ez egyelőre csak álomgergo9 írta:Tavaly ilyenkor 2ponttal voltunk mögöttük most 3-al egy olyan előszezonnal ami egy kalap szrt nem ért.. Hát istenem.
Egy madridban kiosztott pofon romba döntheti az egész szezonjukat, mint ahogy tavaly is a -2 pontból lett plusz 5.
Bőven éreztem frusztrációt/görcsösséget is rajtuk a szuperkupán is hogy még úgy sem sikerült nyerni.
Úgyahogy felépült mindenki , mostantól javuló játékot várok.
olyannyira mindegy volt,hogy a sevilla a bl helyekért küzdött,a valencia pedig a harmadik helyét szerette volna biztosítani,mivel még csak 31 forduló ment le addigraBányász írta: Tavaly gyakorlatilag akkor játszott a Real ezzel a két csapattal amikor már kb tök mindegy volt mindenkinek,h mi lesz az eredmény.
jelenleg nincs. ha elöl lesztek,akkor lesz a ti kezetekben. ez elég hülyeség egyébként részedről és részemről is,mert így novemberben nem szokás ilyet mondani,de szerintem a real mondhatná most inkább ezt,ha mindenképpen mondani kellA sorsunk a mi kezünkben van
Pont ezt írtam én is, bár egy kicsit könnyebb szívvel álltam volna fel a TV elől, ha 5 pont előnyünk van és nem 3 pont hátrányunkd írta:Különben lehet én vagyok rosszul bekötve, de én a tegnapi meccs után, ha nem is elégedetten, de inkább örömmel, mint keserűen álltam fel a meccs után. Egy baromi nehéz, izgalmas meccs volt, ami sokféleképp alakulhatott volna, de pontot mentettek a srácok az utolsó pillanatokban, mikor már a vereségen dühöngött az ember. Remek mérkőzés volt!
Tavaly gyakorlatilag akkor játszott a Real ezzel a két csapattal amikor már kb tök mindegy volt mindenkinek,h mi lesz az eredmény.Léfe írta:Tavaj is ezt mondtuk aztán a Valenciát, Sevillát ugy megyszorták, hogy csak ugy zugott.
Ez nagyjából mindegy is! Sajnos ezek a csapatok mindig valahogy lebénulnak ha a Madriddal kell bugiznikristop írta: azt meg ne feledjük, hogy a realnak most jönnek a nehéz meccsek. nem nézek utána, de ők ha jól emlékszem még nem tolták a valencia, sevilla, atletico, bilbao, gijon ötös ellen, amin mi már túlvagyunk.