Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Amit eddig a szezonba leteszünk az asztalra továbbra is szinte verhetetlen!Az a csapatvédekezés, ahogy rendeződünk labdavesztés után, majd a sokpasszos játék felőröl továbbra is szinte mindenkit!Sokszor olvasom, hogy de hát unalmas stb, de ellövök egy közhelyt ha nincs nálad labda nem tudsz gólt lőni!És idén talán még jobban működik a gépezet!Lehet kevesebb gólt lövünk, de úy érzem a higgadtság hiányzik előröl!Ma futottunk az eredmény után, ahogy Valenciában is!Idén egyedüli nagy bakiként a Sociedad ellenit érzem!2:0ról nem szabad kiengedni egy meccset ha kell 80 percet passzolsz és megvan!És igen most 3 pont a "lemaradás" a Real sok gólos meccseken van túl, mi szorosabb meccseken!De mi úgy érzem továbbra is játékban előrébb járunk, ami persze akár egy classicon borulhat, de a szezont tekintve én nem aggódom!Ezek a meccsek nagyon fontosak, mint a mai is volt, sajnos "csak" 1 pont lett!De amit pl daffy írt egy másik topikban szerintem túlzás, hogy a Real kivételével lévő összes ellenfél ellen egy iksz már csalódás!Itt Bilbaoban mindig is presztízs meccs van volt, a Realnak is ilyen meccse lesz, de ha korán betalálnak rúghatnak xet, de a Bilbao akkor is küzdeni fog!Mi nem vagyunk elég higgadtak elől, be lehetne kotorni egyet és lehet tartani a labdát, de mostanában kritikus szitukban elől rossz döntések vannak!De ha megnézi az ember a játék képét, a csapat együttes mozgása továbbra is káprázatos!lluisllach89 írta:Ezt kifejtenéd bővebben?Bob_Marley írta:mert az alap továbbra is szinte tökéletes!
Nem érted a különbséget?bence-barca írta:Ezért ők tudnak ott játszani?![]()
Tény, hogy nekünk ez nagyon betett, de nem csak nekünk...
Én meg abban, hogy döntetlen lesz.Ilúvatar írta:ja amúgy abban biztos vagyok benne, hogy az el clasico -n kikapunk idegenben most. .
Persze, h nem lehet!bence-barca írta:Ja, és senki ne fogja a pályaminőségre, mert a Bilbaonak is ugyanezen a pályán kellett játszani!
Ezért ők tudnak ott játszani?barca99 írta:Csak a Bilbao játéka nem a gyors labdajáratásra épül.bence-barca írta:Ja, és senki ne fogja a pályaminőségre, mert a Bilbaonak is ugyanezen a pályán kellett játszani!
Csak a Bilbao játéka nem a gyors labdajáratásra épül.bence-barca írta:Ja, és senki ne fogja a pályaminőségre, mert a Bilbaonak is ugyanezen a pályán kellett játszani!
Ezt kifejtenéd bővebben?Bob_Marley írta:mert az alap továbbra is szinte tökéletes!
Igen, az a helyzet hogy vannak olyan meccsek amikor berúgják a helyzeteket és gála van, és van az ilyen fajta meccs.Bob_Marley írta:Bosszantó, de benne van, még jó hogy Messi tudott egyenlíteni!Megint sokan fognak teljesen kétségbeesni, de hosszú ez a szezon, a helyzetkért kár, azokon kellene javítani, mert az alap továbbra is szinte tökéletes!