Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hat nem tudom milyen szinten van az eszt utanpotlas, de szerintem johet siman.csabooo írta:na mindegy, a lényeg hogy jött...
holnapra szerintetek egy ilyen jöhetne ?
U21:
spanyol - észt 2,5 több
francia - román 1
angol - izland 1
szerk.: és esetleg még gabon - brazil meccset kettővel ?
vélemény ?
nem téged hibáztatlak, nem azért irtamPrimitive írta:Ha megnyugtat, akkor most mondom, hogy én is játszottam. Nem is kevéssel. Hát, ilyen a sportfogadás!visca el barca írta:nah, primitive tegnapi ajánlása miatt jatszottam ma azt a szerencsetlen espanyolt... teremszetesen utolso meccskent vitték a szelvenyemet. [auto_cenzúra]ázi banda...![]()
Ha megnyugtat, akkor most mondom, hogy én is játszottam. Nem is kevéssel. Hát, ilyen a sportfogadás!visca el barca írta:nah, primitive tegnapi ajánlása miatt jatszottam ma azt a szerencsetlen espanyolt... teremszetesen utolso meccskent vitték a szelvenyemet. [auto_cenzúra]ázi banda...
Köszi szépen, de ha a Barca nem nyer legalább kettővel, semmit nem ér az egész.Zolee23 írta:Ez a valami, forintot nem tettem volna egyikre se. Grat hozzá.zola8787 írta:Galatasaray - vki X (0-0) 3.60
Genk - Kortrijk X (2-2) 3.25
Olhanense - Porto X (0-0) 4.55
Én egyszerűen már nem is rakok 1,6 alatt meccset, pont ezértTocy írta:Levante-Valencia V 0-2 2,30
Newcastle-Everton H 2-1 2,35
QPR-City V 2-3 1,38
Mallorca-Sevilla D 0-0 3,3
Espanyol-Villarreal H 1,91 ez még hátravan, de már...
Liverpool-Swansea H 1,25 0-0....![]()
![]()
200 ft-ból durván 10k jött volna...oké, még az Espanyol is elég necces, de azért na...
1-es szorzóval számítják az elhalasztott meccset!Andris írta:Sracok, megint tippmix kerdes. Ha elhalasztanak egy meccset, az kiesik a mixbol es anelkul ervenyes? Vagy teljesen ervenyt veszt, vagy megvarjak a meccs potlasat? Az elso a logikus gondolom, de nemtudom. Koszi a segitseget elore
hogy adott 2.22-vel 66.000-at? (30.000 x 2.22 = 66600)...csabooo írta:uhh, grat hozzáab1daL írta:Bátor.Primitive írta:No, én ezzel a szelóval indítottam a hétvégémet
Néztem a meccset, és igencsak voltak meleg pillanatok. A 47' percben meg elég szerencsétlen gólt kapni, rögzített szituból.
Egyébként, nem ezt akartam játszani, hanem a Cseh teinsz sikert, illetve Liverpooli győzelmet. Hál' Istennek, lekéstem, így nem kell már izgulnomGrat hozzá!
amúgy hogy adott 2,22-es szorzóval 66.600 ?az nagyon kemény, nálunk erdélyben, legalábbis ahol én fogadok, ott ha felrakok 10.000-t ilyen szorzóval megduplázom a pénzt, szóval 20.000-t nyerek.
hmm... fura
uhh, grat hozzáab1daL írta:Bátor.Primitive írta:No, én ezzel a szelóval indítottam a hétvégémet
Néztem a meccset, és igencsak voltak meleg pillanatok. A 47' percben meg elég szerencsétlen gólt kapni, rögzített szituból.
Egyébként, nem ezt akartam játszani, hanem a Cseh teinsz sikert, illetve Liverpooli győzelmet. Hál' Istennek, lekéstem, így nem kell már izgulnomGrat hozzá!