Bojan Krkic
- ab1daL
- Director del Fútbol
Én bírom a srácot, szorítok neki, a 2010-es év első felét sose felejtem el, amikor Ibrát kiszorította. Akkor nagyon jól játszott.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Nekem meg a Pepnek való visszaugatása óta nem éppen szimpatikus...LG írta:Most rövid időn belül már a 3. gólja, remélem most már beindul. Ha nem is jön vissza többet a Barcába, számomra szimpatikus a srác, akár hol is játszik majd, én szorítok neki.
Most rövid időn belül már a 3. gólja, remélem most már beindul. Ha nem is jön vissza többet a Barcába, számomra szimpatikus a srác, akár hol is játszik majd, én szorítok neki.
El kéne már felejteni Bojant, mint Barca játékost. Mindenkinek jobb lenne úgy.
-
- Barça B
Kezdi elkapni a fonalat aminek én nagyon örülök.A Róma ezt a győzelmet szerintem nagy %-ban neki köszönheti.Ameddig nem állt be azon gondolkoztam hogy mi lesz ha még a Novarától is kikapnak.Beállt és egyből veszélyesebbek lettek + negyedórával később el lett döntve a meccs.Ami továbbra is probléma hogy ránéznek és elesik..
Én nagyon drukkolok hogy jól menjen neki!
Én nagyon drukkolok hogy jól menjen neki!
- shutterisland
- Director del Fútbol
ha tudna fejlődni, el tudnám képzelni idővel villa helyén.
-
- Director del Fútbol
Sorozatban második meccsén is betalált, a Novara otthonában, a hajrában ő törte meg a gólcsendet, szép volt, így tovább 

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Gól a Milan ellen, bár így is vereség.
-
- Llegenda del Barça
Én ezt úgy fogalmaznám, hogy ilyenkor mernek kitálalni a játékosok. Azért nem először halljuk ezt. Ibra, Hleb, Yaya, Bojan és akkor valószínű kihagytam még valakit... Szóval itt nem valószínű, hogy csak a játékosok a hunyók. Ha egy valaki modnaná fura lenne, de ha már többen modnják nyilván van valami a háttérben...Jorginho11 írta:...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2011.11.05. 23:34:10-kor.
-
- Barça C
Én ezt nem értem! Most minden, a Barçából távozott játékos vissza fog pofázni, hogy Pep ilyen meg olyan szemét volt vele? Éppen most olvastam egy cikket, amiben Yaya Touré mondja, hogy semmibe vette őt, ezért távozott. Emlékszem, nem sokkal távozása után még úgy nyilatkozott, hogy egyszer még biztos vissza fog térni a klubhoz, úgy a szívéhez nőtt... Szerintem Pep mindenkinek megadja a kellő lehetőséget, ez a legnagyobb erénye. Bojan is magkapta, lőtt is egy-egy gólt, de mindig érezni lehetett, hogy ilyenkor már a társak is azon voltak, hogy összejöjjön neki, és hát egy ilyen csapat előbb-utóbb még egy NB II-ből érkező játékossal is gólt lövet (nem hasonlítva Bojant egy NB II-es szintű csatárhoz).
Amennyire távoli rokona Messinek, ugyanannyira messzi van a tudásától és képességeitől.
-
- Director del Fútbol
Sanama írta: Tehát csak mondod a dolgaidat a levegőbe,ahogy szoktad.Végülis bárki tud olyat mondani amit utána nem képes megmagyarázni, vagy legalább a megmagyarázására törekedni
Befejeztem a témát.

Továbbra sem értem mit kellene megmagyaráznom

Akkor talán lenne értelme az egésznek ha lett volna hasonló helyzetben lévő fiatal játékos, de tény az is hogy Pep feltevése is helyesse bizonyult hogy hamar lett felhívva az első csapathoz.
Képességekből is bőven hiány van , addig meg felesleges visszapofáznia mert csak a maradék szimptáiát rombolja le.
-
- Entrenador del Barça
Én nagyon kedveltem Bojant, és mindig szurkoltam neki, hogy jól játsszon, de bármennyire is kedvelem, úgy gondolom, hogy nem tudott olyat mutatni, ami feljogosította volna a kezdőcsapatba kerülésre. Abban egyetértek vele, hogy valamelyik Bl döntőn adhatott volna neki legalább néhány percet. Pl a 2009-es bl döntőn inkább beállította Pep Jeffrent, mintsem őt. De úgy általában nem volt könnyű dolga, hiszen mikor beállították, már általában eldőlt a meccs, és a csapat nem úgy nyomott mint 0-0-nál. Így azért nehéz egy csatárnak. Viszont az is igaz, hogy mikor kezdő volt, ritkán játszott jól. Tavaly év elején szerintem jó formában volt, Pep játszatta is, gólt is lőtt, de lesérült. Szóval a szerencsével is hadilábon állt. Ettől eltekintve sok sikert kívánok neki!!!
Pep talán játszathatta volna többet, de semmi szükség ilyen utólagos odamondogatásokra. Remélem, hogy Bojan megtalálja majd a számítását Rómában, és inkább tettekben fog beszélni.
- felician333
- Barça B
szerintem meg csak a romával foglalkozzon,hamár ott játszik.felesleges visszanézni,a már megtörtént és megváltoztathatatlan dolgok miatt a sértődöttet adni.örüljön,hogy egy ilyen csapatban "játszhatott,szépvolt jóvolt,ennyivolt.ja,és ahhoz még nagyon de nagyon sokat kell letennie az asztalra,hogy pep "a jelenlegi szezont követően visszahívja.
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
- Capon
- Llegenda del Barça
Valóban nem sok esély van rá. Remélhetőleg Pep lesz még az edző 2 év múlva is és valszeg továbbra sem számítana Bojan játékára, meg ugye Bojan is mondta most hogy addig vissza sem jön amíg Pep itt van.Rumig írta: De mondom, remélem jól fog teljesíteni és megmarad a foci élvonalában. (még ha nem is nálunk, arra szinte semmi esélyt nem látok)
Bojantól végérvényes búcsút vettünk.
Ha 2 év múlva nem kéne a Romának gondolom akkor is még azon a nyáron továbbadják bárkinek akinek kell.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Már bocs, de ez most konkrétan egy nagyon értelmetlen összehasonlítás volt. Hol is játszott Villa 20-21 évesen??? Talán Sporting Gijón? És nem, még véletlenül sem az első osztályban, akkoriban ugyanis második ligás volt a Sporting. Onnan küzdötte fel magát Villa szépen lassan, nagyon kemény munkával és kevés fölösleges dumálással. Hozzá képest Bojan-nak arany élete van. A világ legjobb csapatában játszhatott éveken keresztül, most pedig az olasz bajnokság egyik komoly csapatában vitézkedhet(ne). A sértődöttségét véleményem szerint egyáltalán semmi nem indokolja. Inkább mutassa meg, hogy kemény munkával 28-29 éves korára ő is képes a csúcsra érni. Na persze nem szövegelésben.dak900 írta:Szegény Bojan...nem akarom védeni, de megteszem!!Nem azért, de ha Villa tavaszi játékát megnézitek, akkor nem lehet 1 szavatok se! Mindenki azzal vigasztalta magát, hogy beleillik a játékrendszerünkbe, de hogy zsinórban hány meccsen nem lőtt gólt, azt senki se tudja, mert nem lehetett megszámolni... Akkor neki se volt(van) Barca szintű tudása? Neki miért volt 65-70 perce arra, hogy bizonyítson? Bojantól meg azt a 20 perc semmittevést kéritek számon...
Az igaz, hogy nem tett hozzá, de Villa se mutatott sokat akkor! És azelőtt 1 évvel nem éppen Ibrát szorította ki a kezdőből, mert több játéklehetőséget kapott, persze nem csak 1 meccsen... Tehát én részben megértem a helyzetét, hogy több lehetőséget várt. NEM 20 perceket, mert annyi idő csak annak elég, aki minden szinten toppon van, főleg mentálisan! Még annyit hozzáfűznék, hogy szerintem se akkora tehetség, mint amilyennek kikiáltották 17 évesen, de azért annál több van benne, mint amennyire sokan itt leírták. Most lehet osztani...
![]()
-
- Entrenador del Barça
Oké, de most kaphattunk volna érte végleg 12-őt, ehelyett két év múlva jó ha eladjuk 5-ért. De mondom, remélem jól fog teljesíteni és megmarad a foci élvonalában. (még ha nem is nálunk, arra szinte semmi esélyt nem látok)Kalap1988 írta:Az nem 13 misi, mert 12 már kaptunk érte, úgy hogy össz-vissz egy. Annál többért pedig bármennyire gyenge, jövőre is el tudjuk adni valakinek... Szóval anyagilag nem lesz veszteség az szent.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Tudom ki kicsoda!Hát azért gondolkodjunk már el egy kicsit hogy mi a különbség Villa és Bojan között, ki mit ért el és mire képes, aztán tegyük fel a kérdést, hogy akkor ki miért kapott annyi játékpercet a másikhoz képest.
Kétségtelen Villa is szépen alulteljesített nem is egyszer ahogy Bojan is. Csak tudod az egyik a Spanyol válogatott legtöbb gólt lőtt játékosa és a Spanyol bajnokság egyik emblematikus figurája hosszú hosszú évek óta, a másik pedig hozzá képest hol is van?? Nem hogy egy lapon nem lehet említeni a két játékost de egy könyvben sem.
Nem Bojan fikázása és Villa megvédése a célom (eleget fikáztam én Villat mostanában), de azért tudjuk már ki kicsoda.

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát azért gondolkodjunk már el egy kicsit hogy mi a különbség Villa és Bojan között, ki mit ért el és mire képes, aztán tegyük fel a kérdést, hogy akkor ki miért kapott annyi játékpercet a másikhoz képest.dak900 írta:Szegény Bojan...nem akarom védeni, de megteszem!!Nem azért, de ha Villa tavaszi játékát megnézitek, akkor nem lehet 1 szavatok se! Mindenki azzal vigasztalta magát, hogy beleillik a játékrendszerünkbe, de hogy zsinórban hány meccsen nem lőtt gólt, azt senki se tudja, mert nem lehetett megszámolni... Akkor neki se volt(van) Barca szintű tudása? Neki miért volt 65-70 perce arra, hogy bizonyítson? Bojantól meg azt a 20 perc semmittevést kéritek számon...
Az igaz, hogy nem tett hozzá, de Villa se mutatott sokat akkor! És azelőtt 1 évvel nem éppen Ibrát szorította ki a kezdőből, mert több játéklehetőséget kapott, persze nem csak 1 meccsen... Tehát én részben megértem a helyzetét, hogy több lehetőséget várt. NEM 20 perceket, mert annyi idő csak annak elég, aki minden szinten toppon van, főleg mentálisan! Még annyit hozzáfűznék, hogy szerintem se akkora tehetség, mint amilyennek kikiáltották 17 évesen, de azért annál több van benne, mint amennyire sokan itt leírták. Most lehet osztani...
![]()
Kétségtelen Villa is szépen alulteljesített nem is egyszer ahogy Bojan is. Csak tudod az egyik a Spanyol válogatott legtöbb gólt lőtt játékosa és a Spanyol bajnokság egyik emblematikus figurája hosszú hosszú évek óta, a másik pedig hozzá képest hol is van?? Nem hogy egy lapon nem lehet említeni a két játékost de egy könyvben sem.
Nem Bojan fikázása és Villa megvédése a célom (eleget fikáztam én Villat mostanában), de azért tudjuk már ki kicsoda.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Tavaly pontot mentett nekünk Andalúziában, mást nem nagyon tud tavalyról felmutatni. Az Inter ellen tényleg nagyot bakizott (erre sokan azt mondják, hogy mindenki hibázik), de ha megadják a gólját, mindent elfelejtettem volna.
Hagyni kellett volna még a B-ben, de emlékeim szerint a fater hajthatatlan volt ...
Amióta az ASR-ban van, azóta nézem a Roma meccseket, de ott is szinte elalibizi a labdáit. Vannak jó lövései, de látszik rajta a feszültség.
Osvaldo viszont nagy formában van ...
Hagyni kellett volna még a B-ben, de emlékeim szerint a fater hajthatatlan volt ...
Amióta az ASR-ban van, azóta nézem a Roma meccseket, de ott is szinte elalibizi a labdáit. Vannak jó lövései, de látszik rajta a feszültség.
Osvaldo viszont nagy formában van ...

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Szegény Bojan...nem akarom védeni, de megteszem!!
Nem azért, de ha Villa tavaszi játékát megnézitek, akkor nem lehet 1 szavatok se! Mindenki azzal vigasztalta magát, hogy beleillik a játékrendszerünkbe, de hogy zsinórban hány meccsen nem lőtt gólt, azt senki se tudja, mert nem lehetett megszámolni... Akkor neki se volt(van) Barca szintű tudása? Neki miért volt 65-70 perce arra, hogy bizonyítson? Bojantól meg azt a 20 perc semmittevést kéritek számon...

Amikor meg játszott 'mit is' ? se mutatott.Nem tudom mit reklamál a pali.