Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben nem értek veled egyet. Sok mindenre lehet fogni ezt a vereséget, de a hozzáállásra nem.Kluivertinho írta:azt nem nevezném akarásnak h utcsó percben hátul passzolgatunk...Nem igazán vettem észre a második félidőben azt az akarást ami elég lett volna...ezt az olasz csapatot pedig hatalmas akarással le lehetett volna győzni...
azt nem nevezném akarásnak h utcsó percben hátul passzolgatunk...Nem igazán vettem észre a második félidőben azt az akarást ami elég lett volna...ezt az olasz csapatot pedig hatalmas akarással le lehetett volna győzni...antiimperialista írta:Igazad van, de legtöbbször a küszöbig sem jutunk el. Egyszerűen hihetetlen, hogy egyszer sem jön össze, én is belefáradtam már az örökös reménykedésbe és csalódásba.
De akkor sem fogom szidni ezeket a srácokat, rajtuk nem múlott, látszott, hogy mindent megtettek a sikerért. Csak szokás szerint nem jött össze...
Jah igaz...Mi nem medencében tanultunk focizniMorminho írta:nem tom mi értelme van bokáig érő vízben jáccanitöbb olyan helyzet is volt, amikor egy az egyben álltak a kapussal de a végén elcsúsztak
![]()
egyébként nem olyan nagy az olasz fölény, az első 10 perc után mondtam, h itt nagyon kikapunk, de azóta szinte semmi. mi is támadgatunk, ők is támadgatnak, de nekünk gól kell mert ez a 0-0 nekik jó!
jó amit csinálunk csak egy kicsit bátrabban kéne... ebből a Pazzini kölökből meg ki kéne még sajtolni egy sárgát. pl. szabadrúgásoknál ott áll előtted 1 méterre, akkor bele kell bikzáni a labdát, az automatikus sárga lap.
én reménykedem...
az elsőn kosár meccs van a többi be sem jönEnrique írta:mms://212.199.221.153/838978krissz88 írta:nem tudja v.ki hogy lehet-e nézni neten az U21-es meccset?
mms://213.8.106.59/838978
mms://213.8.106.61/838978
mms://212.150.36.34/838978
mms://192.114.71.118/838978
Elvileg..
mms://212.199.221.153/838978krissz88 írta:nem tudja v.ki hogy lehet-e nézni neten az U21-es meccset?