Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
köszönöm, ez megtisztelő tőled.Eazzy írta:
Más.
Agüero, ez a szám még elég elviselhető is (bár annyira nem bírom egyikőjüket sem), meglepő tőled az ilyen linkelés
T.I.-nak lassan összedobhatnának valami rendes alapot, mert nagyon jól reppel, csak néha elég béna, ami alatta vanS.Agüero írta:Klipp:
T.I. - I'm Flexin Ft. BIG K.R.I.T
Igen az. Én sem találtam, alighanem még készül, myspace-n sincs még az albumai között.lui1698 írta:Ez ugye a Four Walls? Kijött már vagy még csak készül? Mert én nem találtam linket hozzá sehol...Eazzy írta:valahogy kimaradt Block albuma.
Ez ugye a Four Walls? Kijött már vagy még csak készül? Mert én nem találtam linket hozzá sehol...Eazzy írta:valahogy kimaradt Block albuma.
Oh my god, ettől a számtól, pontosabban az elsőtől, totál kirázott a hideg. Még nem hallottam, valahogy kimaradt Block albuma.
Tény, hogy remek hangja van Vikidál Gyulának, de szerintem Deák Bill hangja mindent visz...kanty írta:Hatalmas zene.Rinku írta: "A négy tenor" - A zöld, a bíbor, a fekete
Nekem innen Vikidál a nr.1 Ha már Vikidál Gyula, akkor itt van tőle a kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=LAuZ-i3ADcc
Kedvenc együttesem.Rinku írta:remélem skacok azért ismeritek őket!
Hatalmas zene.Rinku írta: "A négy tenor" - A zöld, a bíbor, a fekete