Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én speciel egyáltalán nem reménykedem benne,h Pep itthagyja a csapatot,sőőőt!Sztem sokan,többségben vagyunk azok,akik szívesen elnézegetnénk Ferguson-i terjedelemben a kispadon,ha ilyen szinten tudja tartani a csapatunkat minden téren.barka írta:Mindenki ebben reménykedik, hogy egyszer otthagyja a csapatot, de az ns ismét nem hazudtolta meg magát ezzel a cikkel.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... la-2102767
Nyilván látom én is, hogy milyen kivételes kerettel dolgozik. Azt viszont ne felejtsük el, hogy a Xavi-Iniesta páros együtt a pályán konkrétan _sz.ar_ volt, mielőtt Pep el nem kezdte velük a munkát (még az EB-győztes csapatban is többször előforult, hogy egyszerre cserélték le őket).visca el barca írta:igen.
Az utolsó meccsek egy rossz formában lévő Barcát mutatnak. Akkor is, ha 4-0-ra nyerünk, akkor is, ha 1-0-ra. Persze, nálunk a rossz forma nagyjából annyit jelent, hogy 75% helyett 65% a labdabirtoklás, és a 10 tiszta gólhelyzetből 1-2 lövünk csak be.daffy írta:nem nagyon tudom átadni a gondolataimat úgy látom.
a barcánál általában bejön a taktika,mert az ellenfél hibázik és akkor vége. ritka az,amikor nem,de akkor tanácstalannak tűnik. minden bizonnyal túlkomplikálom a dolgot,mert hát fut a szekér,csak számomra mindig egyformák a barca meccsek és egyre unalmasabbak,pedig tényleg igyekszem nem realosként nézni,hanem fociszurkolóként.
nem is szaporítanám tovább a szót és szerintem ne is tegyük. az én véleményem az volna,hogy pep nem olyan jó edző,mint az most látszik. ezt majd az idő eldönti. ennek ellenére valószínű,hogy nektek van igazatok,kik ezt nézitek nap mint nap,de mind emberek vagyunk,tévedhetünk,meglássuk.
nem nagyon tudom átadni a gondolataimat úgy látom.Barcaman1993 írta:Ez nem csak Pepre igaz. Ez igaz Mourinhora, vagy akárki másra is. A Levante ellen ha jól emlékszem 1, míg a Racing ellen helyzetetek sem volt. Mou sem tudott lépni és vannak olyan meccsek, amikor Pep sem tud. Ez van. Minden meccset nem lehet nyerni, vhol mindig fába vágja a fejszéjét az ember.daffy írta:mind igaz,amit leírtál Barcaman1993,csak mégis úgy látom,hogy időnként nem megy a csapatnak vagy esetleg a tilitoli nem működik és akkor tanácstalan. bedobja sanchezt,hogy húzzon valami váratlant és ha nem,akkor gáz van. ez persze ritka,de nekem szembetűnő. de ti néztek gyakrabban barca meccset,így valószínű ti gondoljátok jól. majd pep rámcáfol 1-2 év múlva
Ez nem csak Pepre igaz. Ez igaz Mourinhora, vagy akárki másra is. A Levante ellen ha jól emlékszem 1, míg a Racing ellen helyzetetek sem volt. Mou sem tudott lépni és vannak olyan meccsek, amikor Pep sem tud. Ez van. Minden meccset nem lehet nyerni, vhol mindig fába vágja a fejszéjét az ember.daffy írta:mind igaz,amit leírtál Barcaman1993,csak mégis úgy látom,hogy időnként nem megy a csapatnak vagy esetleg a tilitoli nem működik és akkor tanácstalan. bedobja sanchezt,hogy húzzon valami váratlant és ha nem,akkor gáz van. ez persze ritka,de nekem szembetűnő. de ti néztek gyakrabban barca meccset,így valószínű ti gondoljátok jól. majd pep rámcáfol 1-2 év múlva
javítottam és leírtam,hogy mire gondoltamGalen írta:
Én is tiszteletben tartom a tiédet. Van benne igazság, de a "kész rendszert kapott" azért erős túlzás.
teljesen igaz.Aztán olyan játékosokat kezdett favorizálni (Sergio, Pedro, Thiago), akik a legelején messze nem voltak olyan nagy számok, de idővel szépen beépültek a csapatba.
ez isHa Mourinho jött volna akkor ide, ezek a játékosok még mindig a B-ben lennének, vagy a Getafeban kergetnék a bőrt.
vegyészeket vehetett fel helyettük,ha jól sejtemEmellett lecserélte az orvosi stábot, aminek köszönhetően elkerülnek minket a sérülések (tisztelet a kivételnek).
EnnyiTocy írta:Abban mjuk szinte biztos vagyok, hogy más rendszert nem nagyon tudna ilyen tökéletesen alkalmazni. Amilyen intelligens, biztos tudna váltani és mást játszatni egy másik kerettel, de ilyen művészi tökéletességgel csak ezt az egyet. Én csodálom Pepet az intelligenciája, taktikai érzéke, nyilatkozataiban mutatott udvariassága miatt. Számomra össze se lehet hasonlítani más edzőkkel...
Ez a probléma. Az egy dolog, mert te Reálos vagy, de aki itt van és nem ismeri el Pepet annál nagy gondok vannak. Egyébként SAF-nál is elmondják és ő nála is el kéne mondani, hogy ő hozta magát ilyen helyzetbe. Kapott egy bombaerős keretet 0 erőnléttel és morállal, ami az előző idényben végig égett. Erre ő a 4 legnagyobb sztárból elküldött 2-őt és olyan játékosokat hozatott aprópénzért, akik nem "nagy nevek" voltak. Alves az egyedüli kivétel, de ő más tészta.daffy írta:ez így igaz,nem lehetne jobb edzője.csababarca írta: nem,Te írsz okosakat.
A ti szemetekben Pep sosem lesz nagy edző, mert így könnyű nyerni. Jah biztos az, de szerintem,mint írtam is, senki sem produkált volna ilyen időszakot. Egy mentálisan darabjaira esett brigádot kapott össze. Persze ehhez kellett ez a játékosállomány,de utálom,amikor elveszik az érdemeit. "bárki ülhetne a padon"...
Az,hogy vannak hülyeségei aláírom,én is szoktam bírálni,nem egy döntését.
az én szememben akkor is egy középszerű tréner egyelőre,tudom,hogy ezt nem egy barca forumra kell írni,de ez is egy vélemény és csak az idő fogja eldönteni,hogy igaz-e(furcsa mód többen is így gondolják erről a forumról). itt be is fejezném a pep témát,jöhet a többi privátban
Én is tiszteletben tartom a tiédet. Van benne igazság, de a "kész rendszert kapott" azért erős túlzás.daffy írta:tiszteletben tartom az itteniek véleményét,de még nem írtam le róla az enyémet,most igen.Galen írta:Azért a középszerűtől egy fokkal jobb
tiszteletben tartom az itteniek véleményét,de még nem írtam le róla az enyémet,most igen.Galen írta:Azért a középszerűtől egy fokkal jobb
ez így igaz,nem lehetne jobb edzője.csababarca írta: nem,Te írsz okosakat.
A ti szemetekben Pep sosem lesz nagy edző, mert így könnyű nyerni. Jah biztos az, de szerintem,mint írtam is, senki sem produkált volna ilyen időszakot. Egy mentálisan darabjaira esett brigádot kapott össze. Persze ehhez kellett ez a játékosállomány,de utálom,amikor elveszik az érdemeit. "bárki ülhetne a padon"...
Az,hogy vannak hülyeségei aláírom,én is szoktam bírálni,nem egy döntését.
daffy írta:nyilván ha okosat nem tudsz rá írni,akkor hülyeséget kell. ki beszélt itt mouról,saf-ról? senki. pep megkapta a történelem egyik legjobb keretét és mit ad isten,évente kineveltek néhány hatalmas tehetséget is. ez kinek is adatott meg még,ha már bele kell keverni másokat is? kapott egy kész rendszert,meg a fent leírtakat,ennek ellenére nem 1 és nem 2 olyan makacs hülyesége van,melyből látszik,hogy más csapatnál botlott volna
[/quote]mert vdb annyira hülye,hogy nem képes egybe hagyni a barca kp-t, miért kell megbontani a xavi-busi-ini kpt,ha nincs jobb. del bosque ostobagergo9 írta:![]()
Ahogy megkapta kompletten Vdb is és negyedannyit nem tud kihozni ebből az anyagból mint Pep. Kölcsönösen tették egymást igazán naggyá.
úgy értem,h olyan játékosokat,akik mióta járni tudnak a barca stílust tanulják,ezen sokat nem kell variálni. kapott játékosokat,akiket jókor épített be és tökéletesen illeszkedtek.![]()
nah megyek inkább filmezni.
ez nagyon sok mindentől függ,az esély természetesen megvan rá,de az én szememben ő ezt tudja és ha meg kell újulni,akkor sokszor(de nem mindig) tanácstalan,mert a csapat ezt tudja,ezt kell játszatni. meglátjuk,de az én véleményem ez(sok máséval egyetemben)Nem vagyok erről meggyőződve, ilyesmit bármely edzőről el lehet mondani. Ezeket ellensúlyozhatják az erényeikkel és Guardiolának bőven van azokból is olyan, amit bárhol tud hasznosítani, véleményem szerint világklasszis edző tán már most is, de mire elkerül Barcelonából egészen biztosan az lesz. Nyilván hasonló eredményeket nem lehet tőle várni, de nem lesz ő sikertelen feltétlenül.
Nem vagyok erről meggyőződve, ilyesmit bármely edzőről el lehet mondani. Ezeket ellensúlyozhatják az erényeikkel és Guardiolának bőven van azokból is olyan, amit bárhol tud hasznosítani, véleményem szerint világklasszis edző tán már most is, de mire elkerül Barcelonából egészen biztosan az lesz. Nyilván hasonló eredményeket nem lehet tőle várni, de nem lesz ő sikertelen feltétlenül.daffy írta:...ennek ellenére nem 1 és nem 2 olyan makacs hülyesége van,melyből látszik,hogy más csapatnál botlott volna
daffy írta:nem,de azt látni kell,hogy mivel dolgozik
kapott egy kész rendszert,