David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
N7
Jugador del Barça

2011.11.05. 12:42:37

Most mindenki itt találgat,hogy mivan ha ezt meg azt kérik tőle...
ŐSZINTÉN ki tudja? Lehet Pep azt mondta neki,hogy vonja el a védők figyelmét,így Messi vagy Pedro jobban helyzetbe tud kerülni?Mi erre azt mondjuk,hogy 0 a játéka...Honnan a p*csából tudjuk,hogy neki mennyi munkája van benne?Mostanában ha elmennek válogatott meccsre Villa mindig rúg minimum 1 gólt,milyen véletlen...Már bocsánat Messi zsenialitását nem vitatom,DE tény,hogy ez a csapat Messire épül és ha Messi középen akar játszani,akkor ott is fog...Villa pedig idomul...Ott vagyunk az edzésen meg a taktikai megbeszéléseken vagy mi,hogy ilyen okosak vagyunk?Nem tudjuk mivan a háttérben...
barcalaci84
Jugador d'estrella

2011.11.02. 20:56:04

nekem Pedroval sincs semmi problémám, nagyon jó és hasznos játékosnak tartom, de szerintem idén ő a gyengébb kettejük közül (a te szóhasználatoddal élve Pedro játéka botrány)

az is nézőpont kérdése hogy valaki állandóan lesről indul vagy állandóan már lesen kapja a labdát...
marquez2
Jugador del Barça

2011.11.02. 20:34:28

barcalaci84 írta:amúgy érdekes , hogy a többség Villa relatíve gyengeségvel van elfoglalva és alig esik szó Pedroról , pedig ő idén tényleg nagyon keveset mutatott eddig

meglátásom szerint Villa maximálisan azt csinálja amit Pep kér tőle (ebben bőven benne van az is hogy jóval kevesebbet vállal)az elmozgásai pl. nagyon jók...érdekes hogy pont a helyzetkihasználás az , amiben alulteljesít Valenciás önmagához képest
egyébként Villa bajnokságot és BL-t tekintve 9 meccsen kezdett és 6 gólt lőtt ami szvsz abszolút nem olyan rossz mint ahogy itt egyesek lefestik
Pedro egyrészt jóval többet "dolgozik" nála, de ami ennél fontosabb, hogy szerintem villaval szemben nagyobbak az elvárások. Az amit az idén nyújt meg a kevéske és a botrányos között ingadozik, ha egy szóval kéne leírnom, akkor súlytalan. Az elmozgásal meg tényleg jók lennének ha nem állandóan lesről indúlna, a gólérzékenysége meg...nem az igazi, de talán majd most a versenyhelyzet ( vagy felőlem bármi más miatt akár) láthatunk majd egy kis formajavulást. Még szerencse, hogy ha kell mindig elővarázsolunk vkit a B-ből, aki meg is állja a helyét
barcalaci84
Jugador d'estrella

2011.11.02. 19:58:40

amúgy érdekes , hogy a többség Villa relatíve gyengeségvel van elfoglalva és alig esik szó Pedroról , pedig ő idén tényleg nagyon keveset mutatott eddig

meglátásom szerint Villa maximálisan azt csinálja amit Pep kér tőle (ebben bőven benne van az is hogy jóval kevesebbet vállal)az elmozgásai pl. nagyon jók...érdekes hogy pont a helyzetkihasználás az , amiben alulteljesít Valenciás önmagához képest
egyébként Villa bajnokságot és BL-t tekintve 9 meccsen kezdett és 6 gólt lőtt ami szvsz abszolút nem olyan rossz mint ahogy itt egyesek lefestik
Tocy
Director del Fútbol

2011.11.02. 19:06:40

Barcaman1993 írta:
westerngom írta:a VB-n emlékeim szerint az esetek túlnyomó részében Torressel váltogatták egymást ékként, esetenként Llorente-vel, de a széleken David Silva-ra és Juan Manuel Mata-ra emlékszem!
Egyébként érdekes (véletlen) azonosság lenne??, hogy mind a két középcsatár azonos pályát fut be a klubnál a szélre kitolva.... illetve elfelejtenek focizni, vagy a hozzáállásukkal lenne gond.....
Rosszul emlékszel. 4-4-2-őt játszottak a spanyolok Xavi-Iniesta-Xabi Alonso-Sergio kp-val és Villa-Torres/Pedro csatársorral. Persze értem mit akartok mondani, de én semmivel sem láttam jobbnak középen, mint szélen (természetesen most a Barca és a válogatott meccsekre gondolok). Inkább fejben kéne rendezni a dolgokat, nem véletlenül állt, ha jól emlékszem 15-17 gólnál félévkor. Na azt a formát kéne vhogy visszahozni.
Én úgy emlékszek, hogy eleinte Torres volt a center, és Villa volt a balon, majd mikor már kikövetelte mindenki a kezdőből Torrest, akkor Villa lett a center, és ott gyengén is játszott. A VB-n érdekes módon balon volt jobb :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.02. 18:57:29

westerngom írta:a VB-n emlékeim szerint az esetek túlnyomó részében Torressel váltogatták egymást ékként, esetenként Llorente-vel, de a széleken David Silva-ra és Juan Manuel Mata-ra emlékszem!
Egyébként érdekes (véletlen) azonosság lenne??, hogy mind a két középcsatár azonos pályát fut be a klubnál a szélre kitolva.... illetve elfelejtenek focizni, vagy a hozzáállásukkal lenne gond.....
Rosszul emlékszel. 4-4-2-őt játszottak a spanyolok Xavi-Iniesta-Xabi Alonso-Sergio kp-val és Villa-Torres/Pedro csatársorral. Persze értem mit akartok mondani, de én semmivel sem láttam jobbnak középen, mint szélen (természetesen most a Barca és a válogatott meccsekre gondolok). Inkább fejben kéne rendezni a dolgokat, nem véletlenül állt, ha jól emlékszem 15-17 gólnál félévkor. Na azt a formát kéne vhogy visszahozni.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.11.02. 18:22:57

Barcaman1993 írta: A VB-n végig szélsőt játszott és ugye lett társgólkirály. Tavaly az év első felében nagyon jól tolta, sok gólt lőtt és még emellett sok helyzetet kihagyott. A szezon második felétől már csak 1-1 felvillanása van. Henry dettó. Az első évet hagyjuk, de a másodikban világklasszis szinten focizott a szélen. Az utolsó évére kiengedett. Nem azzal van a gond, hogy szélen, vagy középen játszik...
Vb-n nem 38-50-60 meccset kell játszani, egy vébényi jó szélsőjáték nem bizonyítja azt, hogy a képességeivel lenne gond a poszt helyett.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
westerngom
Entrenador del Barça

2011.11.02. 18:07:18

Barcaman1993 írta:
westerngom írta:
Barcaforever írta:Nem hinném, h sérült, de az azért elgondolkodtató, h 3 szélsőnk sérült és még így se játszik. :roll:
- khmm.. Villa nem szélső támadó - (hanem klasszikus középcsatár) - sőt, a denevéreknél és a válogatottban is befejező ékként számolt vele minden edző!, az egy másik dolog, hogy itt (FCB) milyen posztidegen (balszélső támadó) szerepkörben játszatja az edző!
Thierry Henry (Titi) "halálát" is a vonal menti/ széljáték (balszélső támadó) okozta nálunk nem pedig az, hogy elfelejtett focizni!
Nem minden támadó univerzális mint Leo, arról nem is beszélve, hogy Titi és Villa esetében eddig őket szolgálta ki mindenki és rájuk épült a támadó játék előző klubjukban!

Én sajnálom Villát és értékelem a próbálkozását/ szenvedését a szélen, DE! nem megfelelő a szélső támadó pozícióra, a Barca játékkultúrájába!
Személy szerint én a fiatal, tehetséges született balszélső támadó Matát hoztam volna el anno a denevérektől, fele annyi pénzért mint Villat erre a posztra!
Igazán R10 óta nincs klasszis balszélső támadónk....., általában valaki (Titi, Villa) kivan dobva arra a szélre és elvan várva, hogy működjön!
Hááát ennyire működik egyenlőre eddig....
A VB-n végig szélsőt játszott és ugye lett társgólkirály. Tavaly az év első felében nagyon jól tolta, sok gólt lőtt és még emellett sok helyzetet kihagyott. A szezon második felétől már csak 1-1 felvillanása van. Henry dettó. Az első évet hagyjuk, de a másodikban világklasszis szinten focizott a szélen. Az utolsó évére kiengedett. Nem azzal van a gond, hogy szélen, vagy középen játszik...
- a VB-n emlékeim szerint az esetek túlnyomó részében Torressel váltogatták egymást ékként, esetenként Llorente-vel, de a széleken David Silva-ra és Juan Manuel Mata-ra emlékszem!

SZVSZ: - mint fenn írtam, ez a nem megszokott játékszisztéma eredménye!

1.) a támadó játék nem rá épül! (mindenki Leo-t tömi
2.) a szélen a denevéreknél nem vitézkedett, általában pont fordítva volt, őt szolgálták ki a kollégák a szélekről középre centerezve!
3.) ki tudja Pep milyen instrukciókkal/ taktikai elvárással küldi a gyepre?

Én is látom, hogy Villa nem úgy teljesít mint pl. a VB-n, ahol szárnyalt, de legkevésbé sem akarom elhinni, hogy elfelejtett focizni vagy belesz@rna az egészbe!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.02. 15:41:26

westerngom írta:
Barcaforever írta:Nem hinném, h sérült, de az azért elgondolkodtató, h 3 szélsőnk sérült és még így se játszik. :roll:
- khmm.. Villa nem szélső támadó - (hanem klasszikus középcsatár) - sőt, a denevéreknél és a válogatottban is befejező ékként számolt vele minden edző!, az egy másik dolog, hogy itt (FCB) milyen posztidegen (balszélső támadó) szerepkörben játszatja az edző!
Thierry Henry (Titi) "halálát" is a vonal menti/ széljáték (balszélső támadó) okozta nálunk nem pedig az, hogy elfelejtett focizni!
Nem minden támadó univerzális mint Leo, arról nem is beszélve, hogy Titi és Villa esetében eddig őket szolgálta ki mindenki és rájuk épült a támadó játék előző klubjukban!

Én sajnálom Villát és értékelem a próbálkozását/ szenvedését a szélen, DE! nem megfelelő a szélső támadó pozícióra, a Barca játékkultúrájába!
Személy szerint én a fiatal, tehetséges született balszélső támadó Matát hoztam volna el anno a denevérektől, fele annyi pénzért mint Villat erre a posztra!
Igazán R10 óta nincs klasszis balszélső támadónk....., általában valaki (Titi, Villa) kivan dobva arra a szélre és elvan várva, hogy működjön!
A VB-n végig szélsőt játszott és ugye lett társgólkirály. Tavaly az év első felében nagyon jól tolta, sok gólt lőtt és még emellett sok helyzetet kihagyott. A szezon második felétől már csak 1-1 felvillanása van. Henry dettó. Az első évet hagyjuk, de a másodikban világklasszis szinten focizott a szélen. Az utolsó évére kiengedett. Nem azzal van a gond, hogy szélen, vagy középen játszik...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
westerngom
Entrenador del Barça

2011.11.02. 15:25:00

kanty
Llegenda del Barça

2011.11.02. 08:10:56

Igen.
Nagyon kevés amit az elmúlt időszakban nyújt, néha néha jön egy gól, de mezőnyben szinte észrevehetetlen. Cuneca is simán hozza azt amire Villa képes, legalábbis amire a közelmúltban képes volt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.11.02. 01:04:09

Nem hinném, h sérült, de az azért elgondolkodtató, h 3 szélsőnk sérült és még így se játszik. :roll:
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.10.25. 22:15:27

ab1daL írta:A végén el se hittem, hogy Messi végre egyszer az életben passzolt neki. Meccsenként ötször, hatszor befut tök feleslegesen a védelem mögé, mégse pofázik, hogy az istenért nem lehet egyszer megjátszani. Meccsek óta figyelem Messi és Villa összjátékát, hát ha Villa helyében lennék, már csak a korom miatt is odamennék az argentinhoz, és megkérdezném, hogy nem óhajt e esetleg passzolni nekem. (tudom hogy kapott nagy lasztikat, amiket kihagyott, de amennyit kaphatna még, na az a nem semmi)
Ez viszont maximálisan igaz, főleg a hazai meccseken figyelhető meg és falra másznék néha, mikor látom, h 1vs1be mehetne a kapussal és megy inkább egy passz Valdesnek vagy Abidalnak.

De hát, így is megnyertek mindent, szóval biztos ők látják jól, nem mi. :wink:
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.10.25. 22:09:26

Vmi nagyon nem jó vele kapcsolatban.Röviden lőtt gólt az Arsenalnak, egyet a Man Utd-nek és a Realnek de én többre nem emlékszem tőle az egész évből, mindenféle gúny nélkül mondom ezt.

Se egy kimagasló meccs, csel vagy akármi.Egyszerűen nem jó vagy én nem is tudom mi a megfelelő szó a játékára és rá.
Kép
barcadv7
Barça B

2011.10.25. 13:24:02

Ezt a képet akár én is mutogathatnám, vagy bárki más szóval felesleges volt keresgélned :)

A haja ja :D bár a Millannak és Realnak nem emlékszem h milyen frizurával csavarta be :D
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.25. 03:00:33

szerintem csak az a baj, hogy mostanában le van nyalva a haja...amikor be volt lőve a séró, jobban ment neki, nem? :lol:
kristop
Entrenador del Barça

2011.10.25. 02:10:21

barcadv7 írta:De azért mégis elolvasod :) de még egyszer hogy Te is felfogd: Nem oltalmazom, csak leírom a véleményem ami különbözik másokétól. am nem hiszem h a félelmetes eurobarca topcitól bárkinek meg kéne védenie Villát.
Figyelj nekem se tetszik sok minden, nem hiszem hogy olyan lenne a stílusom ami egy átlag blogban-topicban ne lenne elfogadható. Véleményt nyílvánítok tudtommal ezért van
és ezt ismered?
barcadv7
Barça B

2011.10.24. 20:14:22

De azért mégis elolvasod :) de még egyszer hogy Te is felfogd: Nem oltalmazom, csak leírom a véleményem ami különbözik másokétól. am nem hiszem h a félelmetes eurobarca topcitól bárkinek meg kéne védenie Villát.
Figyelj nekem se tetszik sok minden, nem hiszem hogy olyan lenne a stílusom ami egy átlag blogban-topicban ne lenne elfogadható. Véleményt nyílvánítok tudtommal ezért van
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.10.24. 19:59:01

barcadv7 írta:Ennyi erővel messinek is igen sok titkos hódolója van :D De amúgy jó hogy jobban tudod a dolgokat mint én és nem tudom mit piszkálja ez ennyire a csőrödet :D amúgy ha unalmas amiket itt olvasol nem muszáj ám elolvasni. meg ezt a kombinációt hogy hoztad össze hogy nem szurkolhatok a barcának attól hogy villa mondjuk az EGYIK kedvencem azt nem tudom.
A 'mindenáronmegoltalmaznivillátaakármilyengyenge' stílusod nem tetszik... Mindegy, részemről a téma lezárva, kristop eggyel alább nagyszerűen megfogalmazta a helyzetet. Jobban, mint akár te, akár én.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kristop
Entrenador del Barça

2011.10.24. 19:39:37

nem villának kell megtalálni a posztját, ő jelenleg egyetlen helyre fér be, meg amúgysem olyan kaliber, hogy a jelenlegi barcát köré kellene építgessük. neki kell messi alá dolgozni, akár védekezni is helyette, hogy aztán kaphassa tőle a kiugratásokat, miután messi visszalépett és villa ugrik ki.

ezzel persze romlik a teljesítménye, és lényegesen jobb lenne számára(jobban játszana), ha ő lehetne elől és alá játszanának, de van egy szabad messink, akivel sokkal többet nyerünk, mint egy ugyanilyen villával.

amúgy szerintem még mindig kiváló játékos, aki tényleg áldozatot hoz (akár a saját teljesítményéből) a csapatért. de amit ez a poszt és feladatkör megkíván azt majd alexis sokkal jobban elláthatja. (és pedro is)
barcadv7
Barça B

2011.10.24. 19:23:04

Ennyi erővel messinek is igen sok titkos hódolója van :D De amúgy jó hogy jobban tudod a dolgokat mint én és nem tudom mit piszkálja ez ennyire a csőrödet :D amúgy ha unalmas amiket itt olvasol nem muszáj ám elolvasni. meg ezt a kombinációt hogy hoztad össze hogy nem szurkolhatok a barcának attól hogy villa mondjuk az EGYIK kedvencem azt nem tudom.
gianni
Entrenador del Barça

2011.10.24. 19:19:16

Én kitartok David mellett,nagyon sokat dolgozik és ha több labdát kapna amikor üresbe fut akkor több gólunk lenne de jó van ez így is...még!
Capon
Llegenda del Barça

2011.10.24. 19:16:34

barcadv7 írta: azért mert nem értek egyet néhány hozzászólással és megírom a véleményem.....
Ez rendben is van! Megtárgyaltuk a dolgot. :wink:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.10.24. 19:12:58

Most komolyan, Te Barcelona szurkoló vagy, vagy Villának valami titkos hódolója? Egy Barca szurkoló a csapat érdekeit képviseli, ehhez képest Nálad csak azt fedeztem fel, hogy Villát meg kell védeni. Valóban elég szélsőségesen rossz kritikák születtek meg itt róla, amik nem mind igazak, de amit Te írsz már nemt udom mióta az a másik véglet...

És nem személyeskedni akarok, csak halál unalmas és lassan idegesítő is, amikor ilyen FC Messiket kell olvasnom...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barcadv7
Barça B

2011.10.24. 19:08:58

rendben válaszoltam, akkor remélem rájöttél arra hogy nem 1 ember miatt szurkolok 1 csapatnak azért mert nem értek egyet néhány hozzászólással és megírom a véleményem.....
Lezárt