ferninho írta:Egy török-német gyerek már utánozta is
Homályosíts fel légy szíves

Özil a Camp Nouban ugyanúgy a nézők közé vágta a labdát. Csak senki nem beszél róla.
daffy írta:nem,csak sokkal nagyképűbbek vagytok és sokkal kevésbé jártok nyitott szemmel. tisztában vagyok ronaldoval,de nevetséges és gyerekes,amit itt leműveltek a forumon. minden miatt bántani kell a másikat,pedig sokszor a saját sem különb.
mindemellett meg lehet nézni,hogy mit írtam a realról,amikor "nagyon ment" és minden madridista ejakulált

Nekem más dereng a CDR fináléról, de az másra nem tartozik.
Amúgy nem csak én jegyeztem meg ezt, de tényleg, nem a személyed ellen irányul. Alapból máshogy látjuk a dolgokat, a sötét oldalt hagyjuk is, mert a Barca utálat tetőfokára hágott.
De itt most konkrétan annyi történt hogy mindenki elmondta hogy Messinek nagyobb a játékintelligenciája. De mint játékosról, mint emberről nagyon pozitív irányba ment át a megítélése, mármint önmagához képest.
Mert az a vicc, hogy kevesebben utálják mióta Madridban játszik, csapatember lett, ontja a gólokat, és több ember megérti hogy az ősellenség első számú sztárja kifakad így vagy úgy a szurkolókra, na ez míg MU-s volt, fura, de pont akkor nem fordult volna elő.
Az más tészta hogy itt kb mindenki együtt hálna Messivel, de ezt egy Barca fórumon meg lehet szerintem érteni. És nem csak mi, hanem az objektív, futballhoz konyító emberek szerint is ő a világ legjobbja, de szerintem te is látod ezt, ha még nem is akarod bevallani.
És a tényt, hogy Messi jobb, a jó Isten bocsássa meg, csak le merjük írni egy Barca fórumon.