Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Minek elrontani a képhatást a ronda felirattal, úgyis csak zavarná a periférikus látásomat.soadroli írta:Te felirat nélkül nézed? Mondjuk aki megteheti...Slither írta:Grrr... ha Brother Sam meghal, akkor abbahagyom Dextert egy időre.
![]()
Az keddenként vanRinku írta:Én az Így jártam anyátokkal-lal vagyok így!Leomessi14 írta:Egyetlen dologért szeretem a hétfőket.....DEXTEEEERR!Bár szerintem nem csak én...
Te felirat nélkül nézed? Mondjuk aki megteheti...Slither írta:Grrr... ha Brother Sam meghal, akkor abbahagyom Dextert egy időre.
Én az Így jártam anyátokkal-lal vagyok így!Leomessi14 írta:Egyetlen dologért szeretem a hétfőket.....DEXTEEEERR!
Grrr... ha Brother Sam meghal, akkor abbahagyom Dextert egy időre.Leomessi14 írta:Egyetlen dologért szeretem a hétfőket.....DEXTEEEERR!
A legújabb verzió már fent van a kedvenc oldalunkon, és este valoszinűleg lesz felirat is!
igen. de ne nézd meg, mert agygörcsöt kapsz tőle. művészfilmnek eladott értelmetlenség. ha még 100-120 perce lenne, talán, de majdnem 3 oras...Messa írta:Ehhez a filmhez csak felirat van?Ilúvatar írta:Enter the Void
JajaLeomessi14 írta:Egyetlen dologért szeretem a hétfőket.....DEXTEEEERR!
A legújabb verzió már fent van a kedvenc oldalunkon, és este valoszinűleg lesz felirat is!
Ehhez a filmhez csak felirat van?Ilúvatar írta:Enter the Void
Szinte biztos, hogy 13-al lesz befejezve. Ez volt az eredeti terv és a nézettség is nagyon alacsony volt (igaz, hogy péntek), szóval egy plusz berendelés szinte esélytelen. Plusz mivel 13 részre is írták a lezárást, csak egy fölösleges nyűglődést eredményezne, mint ahogy a 4. évadban tette a kései berendelés 24 részre.torrentkiller írta:Ettől függetlenül remélem, hogy nem 16 résszel zárják le, hanem legalább 22vel.
Nem volt olyan hatalmas nagy bevezető rész, de kellőképpen meg alapozta az évad sztoriját. Nekem is nagyon bejön még mindig, bár azzal, hogy Morgan az Adatbázis még mindig nem vagyok kibékülve.Fecooo írta:a Chuck utolsó évada is kezdetét vette!
huh, lehet, h nekem alacsony az ingerküszöböm, de még mindig rohadtul tetszik! ismét teljesen megújult a sorozat!
Jeff és Lester még mindig kretének(fárasztóan...), Morgan egy "moron" , a többiek is csak a szokásos! nagyon érdekesnek tűnik a főszál is!
kérdés: mi lehet "A TERV"???
ááá alig várom a folytatást!
jah és nem úgy kell érteni, h "húúbeszabehu" volt a nyitórész, hanem egyszerűen első résznek nekem megfelelt
Nekem is rohadtul tetszik. Szerintem többet kéne a Buy More-ban lenniük, azon a 2 nyomin mindig szakadokFecooo írta:a Chuck utolsó évada is kezdetét vette!...
Bár én nem nézem,de olvastam itt róla nem keveset és igen jók a visszajelzései.Kedvet kaptam én is hozzá,cs még nem volt időm belevágni.De negatívat nem is írt talán rá senki,uh jókat fogsz hallani és ajánlani fogják a követőikanty írta:Sons of Anarchyról vélemények?
kanty írta:Amikor a fekete srác elöl bújt el, akkor látta egy idős néni, de ő nem volt beszámítható.lluisllach89 írta:Amúgy csak nekem dereng hogy látta vki az otthonban Waltot? Na meg Mike-ot se felejtsük el, kérdéses lesz az ő hozzáállása.
Amikor a fekete srác elöl bújt el, akkor látta egy idős néni, de ő nem volt beszámítható.lluisllach89 írta:Amúgy csak nekem dereng hogy látta vki az otthonban Waltot? Na meg Mike-ot se felejtsük el, kérdéses lesz az ő hozzáállása.
A monogramot megmagyarázta Walt. Igen, az igaz, h Jesse lesz itt a gyenge pont, ugye neki az előélete nem éppen makulátlan.lluisllach89 írta:
Lesz benne egy nagy csattanó Hank részéről is, biztos vagyok benne. Hallott a kartell leszámolásról, Gust is sejtette, valamint WW által tudja hogy Heisenberg is él. Ahogy kikerül a kék cucc ismét, lesz vonal, mert Jesse suttyó haverjairól tud, azt ne felejtsük el! Vagy Walt magabiztosan elhint valamit, ami elgondolkodtatja Hanket, és Gale füzetében szerepel a WW monogram..
szerintem csak szeptemberben lesz... talán augusztusban mint idén.lluisllach89 írta:Utolsó évad csattanója érdekes lesz, de az még jobban hogy miről fog szólni? Tolják ketten tovább az ipart, vagy háborúznak? Gondolom attól függ majd hogy mikor derül ki a mérgezés, de nagyon nagyon nagy játék volt Walttól, meg kellett húznia, egyszerűen zseniális!
Szerk.: Konkrétum még nincs, augusztusban jelentették be hogy 16 rész lesz még, amit lehet hogy két évadra osztanak majd. Hát legkorábban január, hosszú idő az sajna..
Kanty, te írtad hogy WW milyen jellemváltozáson ment keresztül, akkor most mit szólsz a finálé után?visca el barca írta:nekem nem esett le, haver hivta fel a figyelmem, a záró jelentre (szó szerint utolso képkockát), abbol pontosan lehet sejteni mirol fog szolni az 5. évadkanty írta:Breaking Bad
Végeztem a 4. évaddal. Minden eddigi évad felülmúlta az előzőt. Elképesztő volt, kedvenc sorozatom!
Lesz folytatás, bár nem tudom, h ez mennyire jó ötlet, ez az évadzáró befejezésnek is tökéletes lett volna, remélem a színvonal továbbra sem fog csökkenni.