Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2011.11.01. 09:40:03

ferninho írta: amúgy egyre jobban jönnek vissza a hülye dolgai CR-nek, a hisztizéstől elkezdve mindenen át...Josénak kéne vele már valamit kezdenie, mert nem lesz ez így jó... :?
lerakni a padra,mert nagy hasznát nem vesszük jelenleg, arról nem is beszélve,hogy már a görcsölésének a látványa is idegőrlő.
ferninho
Madridista

2011.11.01. 09:34:35

Atlantis írta:egyrészt érthető ha egy idő után elszakad a cérna, főleg ha az emberben ott az adrenalin a meccs miatt... másrészt viszont ő mint élsportoló nagyon sok ember(leginkább gyerek) számára példakép, így kevésbé elfogadható egy ilyen kirohanás a kamerák előtt
jaj...
mintha elment volna több millió gyerek kézilabdázni, amikor Messi "dobott" egy gólt az Espanyolnak...
na meg majd biztos kirugdossák izomból a labdákat a nézők közé...
azért nem kell ezeket ennyire komolyan venni...
ők is csak emberből vannak és hibáznak is mind a ketten...

amúgy egyre jobban jönnek vissza a hülye dolgai CR-nek, a hisztizéstől elkezdve mindenen át...Josénak kéne vele már valamit kezdenie, mert nem lesz ez így jó... :?
madridista
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.31. 23:21:01

erre annyit tudok mondani, hogy nem véletlen fütyülik ki rengeteg pályán, és kárörvendenek, ha hibázik a meccsen.
ha irigység lenne, akkor az összes élfocistát kifütyülnék, hiszen mindegyik annyit keres, és olyan nőket kap meg, amiről átlagember álmodni sem mer.

meg tudtommal azt nyilatkozta egyszer cr, hogy : (....) nem zavar, ha kifütyülnek vagy pfujolnak feltüzel, ha látom a gyűlöletet mások szemében. Tudom, hogy sokan utálnak, de azt is, hogy még többen szeretnek. Csak akkor érzem rosszul magam, ha nem megy a játék, szerencséje elég ritka az ilyesmi. a világ egyik legjobbja vagyok, újra akarom írni a futball történelemkönyvét."

tehát ez alapján is csak azért puffog most, mert nem ment neki a játék, miközben messi rúgott hármat.
Atlantis
Capitá del Barça

2011.10.31. 22:28:29

egyrészt érthető ha egy idő után elszakad a cérna, főleg ha az emberben ott az adrenalin a meccs miatt... másrészt viszont ő mint élsportoló nagyon sok ember(leginkább gyerek) számára példakép, így kevésbé elfogadható egy ilyen kirohanás a kamerák előtt
18Barca99
Capitá del Barça

2011.10.31. 22:23:49

Kivételesen megértem...
Na jó mégse :D Bal*sz :D

http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... rkoloinak/
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.30. 00:31:22

daffy írta:
shutterisland írta:nekem amúgy az is számít, a real vs barcán kívül egy külön háborúként fogom fel a messi vs ronaldot, hisz a messi tábor szerint az argentin, a ronci tábor szerint a portugál a világ legjobbja...és olyannyira kiemelkednek, hogy kettőjük külön csatája IS észrevehető.

de ez ronaldon kitűnően észrevehető szerintem!
mert neki fontosabb az a krva aranylabda,mint a real. egyébként a ronaldo tábor is elismeri szerintem,hogy most messi a jobb.
a kiemelkedés pedig kicsit sértő lehet más feladatkört betöltő,de amúgy kiváló játékosok számára. messi és ronaldo is remek játékos,de a médiahype segítségével xavi,ini,casillas is fényezhető lenne arra a szintre
persze, sőt, számomra hatalmas művészek a középhátvédek is, ott a legkisebb hiba is végzetes lehet, míg egy támadótól ha elpattan a bogyó, vagy eladja, nem biztos.

de azért szerintem ki lehet jelenteni, hogy ők most (ha nem is toronymagasan) de kiemelkednek úgy a mezőnyből.

a rondaldo tábor alatt az őt frizurában és pályán majmolni próbáló, rózsafüzéres, nagyképű srácokra gondolok, van itt a környéken jópár :D

amúgy nem mellesleg ez a külön háború színesíti a dolgokat, persze inkább rúgjon messi 10-et egy szezonban, csak húzzuk be az összes kupát...csak ez egy üde színfoltja a mai labdarúgásnak, hogy a két gigász folyamatosan felteszi a lécet a másiknak, mindig egyre magasabbra.
(bár manapság azért messi diktál, ronaldo próbálja lekövetni)
daffy
Madridista

2011.10.30. 00:23:38

shutterisland írta:nekem amúgy az is számít, a real vs barcán kívül egy külön háborúként fogom fel a messi vs ronaldot, hisz a messi tábor szerint az argentin, a ronci tábor szerint a portugál a világ legjobbja...és olyannyira kiemelkednek, hogy kettőjük külön csatája IS észrevehető.

mert neki fontosabb az a krva aranylabda,mint a real. egyébként a ronaldo tábor is elismeri szerintem,hogy most messi a jobb.
a kiemelkedés pedig kicsit sértő lehet más feladatkört betöltő,de amúgy kiváló játékosok számára. messi és ronaldo is remek játékos,de a médiahype segítségével xavi,ini,casillas is fényezhető lenne arra a szintre
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.30. 00:20:17

nekem amúgy az is számít, a real vs barcán kívül egy külön háborúként fogom fel a messi vs ronaldot, hisz a messi tábor szerint az argentin, a ronci tábor szerint a portugál a világ legjobbja...és olyannyira kiemelkednek, hogy kettőjük külön csatája IS észrevehető.

soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.30. 00:12:27

daffy írta:
soadroli írta: szívesen :D
más: most akkor Messi vezeti góllövőlistát?
így van,de ha jól olvastam pár fordulóval ezelőtt,amikor cé vezette:
az nem számít
most se számít, csak jó tudni :D
Kép
daffy
Madridista

2011.10.30. 00:11:39

soadroli írta: szívesen :D
így van,de ha jól olvastam pár fordulóval ezelőtt,amikor cé vezette:
az nem számít
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.30. 00:07:58

daffy írta:
soadroli írta:
daffy írta:ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz? :D
Hát mi közelebb vagyunk a "káprázatoshoz" :wink: :)
szóval nem.köszönöm :wink:
szívesen :D
Kép
daffy
Madridista

2011.10.30. 00:04:38

soadroli írta:
szóval nem.köszönöm :wink:
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.30. 00:02:29

Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.29. 23:57:30

soadroli írta:Nagyon szrul játszik a real...
Remélem megint kitömjük őket :D
én azzal is megelégednék, ha mondjuk egy szöglet ramos bokájáról pepe hátára pattanna, onnan ronaldo kezére, a tizenegyest pedig messi kapufára rúgná, a kipattanót villa bele casillasba, marcelo fel akarna szabadítani, és hátbarúgná xabi alonsot, így pattanna puyol térdére, és onnan a kapufa segítségével a hálóba.
mindezt a 97. percben, 0-0-nál.

magyarul tökmindegy hogy, csak verjük meg őket :)
daffy
Madridista

2011.10.29. 23:56:44

shutterisland írta:egyem meg pepét. a mai is megvolt neki, ha jól láttuk ferkóval... :roll: :lol:

amúgy daffy, szerinted a realt ma ronaldo fékezi ennyire ? 9. percben teljesen biztos voltam, hogy egy ötöst ők is rúgnak. (bár még rúghatnak, csak a sociedad is jóóóféle)
nem.

pro:
-3 pont
-higuainon már őszintén tudok röhögni...
kontra:
-...özilen nem
-minden más

dm és pepe ma is bemutatta,hogy miért is rühellem őket annyira. ramos és özil tankönyvekbe való. ramos a hogyan játszunk fejezetbe,özil pedig a hogyan ne részlegbe. előbbi tanári,utóbbi gyalázat volt.
Nagyon szrul játszik a real...
Remélem megint kitömjük őket Very Happy
ti pedig káprázatosan nyomjátok,igaz? :D
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.29. 23:49:42

Nagyon szrul játszik a real...
Remélem megint kitömjük őket :D
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.29. 23:28:30

egyem meg pepét. a mai is megvolt neki, ha jól láttuk ferkóval... :roll: :lol:

amúgy daffy, szerinted a realt ma ronaldo fékezi ennyire ? 9. percben teljesen biztos voltam, hogy egy ötöst ők is rúgnak. (bár még rúghatnak, csak a sociedad is jóóóféle)
daffy
Madridista

2011.10.29. 22:50:05

shutterisland írta:amúgy ronaldo eszméletlenül frusztráltnak tűnik nekem, lehet van köze messi mai hármasának ehhez :D
nem lehet. már egy ideje ilyen :?
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.29. 22:45:36

amúgy ronaldo eszméletlenül frusztráltnak tűnik nekem, lehet van köze messi mai hármasának ehhez :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.29. 22:28:04

Tocy írta:Felesleges ennyit foglalkozni a Reallal. Jól játszanak, és át fognak gázolni mindenkin, ez egyértelmű. A kivétel a mi csapatunk lehet, illetve még kb két Santander-féle meccsre számítok tőlük, de akár azokat is behúzhatják. Egy Bilbaon, Valencián, Villarrealon stb sokkal simábban képesek átmenni, mint mi. Nem szabad hibáznunk, és pozitívan kell kijönnünk a két Klasszikusból, oszt ennyi. Felesleges azon siránkozni, hogy már megint gáláznak, CR ennyi meg annyi gólt lőtt, stb-stb...
Pontosan.

A legmagasabb szintet nehéz már a mi fiainkból ennyi bucira nyert év után kihozni, de ha ki lehet hozni, akkor a jóIsten se állít meg minket. Nem kell aggódni, gondoljunk csak bele: Ha Messi beveri a tizit a Sevilla ellen, ha Villa beveri a ziccert a Valencia ellen, és ha Villa nem ad ön-gólpasszt a Sociedad ellen akkor mi lenne most?

Mert akármekkora klisé, erre a csapatra tényleg illik: ennek a csapatnak csak egy ellenfele van, saját maga.

És törvényszerű lesz/lenne egy visszaesés, ha ne adj'Isten a Madrid nyerne vmi(ke)t idén, akkor igazán bánnám hogy ez a Real nem az 1-2 évvel ezelőtti Barcával játszik, mert akkor annyi lenne a Mourinho mítosznak. És ha ne adj'Isten tényleg bekövetkezik valami, akkor lesznek annyira nagyképűek hogy azt higgyék hogy ez csak az Ő érdemük, köze nincs ehhez az esetleges gyengélkedésünket.

Csak ott a ha a szövegben, meg ez a Barca a történetben :P
Szóval ezért kell csak magunkkal foglalkozni :idea:

De akinek kevés a stressz az életében azt egyrészt irigylem, másrészt drukkoljon csak a Madrid ellen és koppanjon.

Illetve ne koppanjon, mert az olyan mintha a Madridnak jót akarnék. Isten őrizz :mrgreen:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.10.29. 22:15:58

shutterisland írta:sokáig álltunk a tabella élén :D
Minden meccs 90 percig tart, a meccs végeztél lehet ezt kijelenteni csak!
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.10.29. 22:12:52

sokáig álltunk a tabella élén :D
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.29. 13:58:28

Felesleges ennyit foglalkozni a Reallal. Jól játszanak, és át fognak gázolni mindenkin, ez egyértelmű. A kivétel a mi csapatunk lehet, illetve még kb két Santander-féle meccsre számítok tőlük, de akár azokat is behúzhatják. Egy Bilbaon, Valencián, Villarrealon stb sokkal simábban képesek átmenni, mint mi. Nem szabad hibáznunk, és pozitívan kell kijönnünk a két Klasszikusból, oszt ennyi. Felesleges azon siránkozni, hogy már megint gáláznak, CR ennyi meg annyi gólt lőtt, stb-stb...
Chino
Llegenda del Barça

2011.10.29. 13:52:03

daffy írta:
meglepődök,ha nem lesz 2 közte. ma meg is nézem a real meccset,ha már így pontvesztést vársz :)
0-3
cé,higany2[/quote]

Én meg sajnos azon lepődnék meg, ha nem lenne közte 3, de bíizakodom. Ha mi így szenvedtünk a Granada ellen, náluk is megeshet akár a pontvesztés.
Forca Barca!!!!
daffy
Madridista

2011.10.29. 10:43:08

Bob_Marley írta:Ez általában így van!Teljesen más a pályán és azonkívül!Mourinho dettó, aki tudjuk, hogy miket csinál, de nem egy videót láttam róla, hogy kiváló apa!De ha foci van akkor iszonyat ambiciózus, s a győzelem a fontos!És nem mellesleg zseniális taktikai érzéke van!
Amit alapvetően mi látunk belőlük nem tükrözik a teljes személyiségüket!

Hétvégén Sociedadban nem lesz könnyű dolga a RM-nek!Évek óta egy mumus a kis [auto_cenzúra] csapat, s most is lesznek forró percek szerintem!Az eredményt meg a sztárok val. hozzák, de talán nem :lol: A szezon még hosszú, úgyhogy plusz pár pont ide-oda nem is számít!De most szerintem mi leszünk előrébb pár ponttal majd, na meg a Levante :lol:
meglepődök,ha nem lesz 2 közte. ma meg is nézem a real meccset,ha már így pontvesztést vársz :)
0-3
cé,higany2
Válasz küldése