Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tudom hogy hogy értette, a második hsz-ére reagáltam, de majd leírom Messi topicjában.mrlevy írta:...
Feliz cumpleBarcafan9 írta:4-0! Szülinapomon a fiúk megmutatják!![]()
Én is erre gondoltammrlevy írta:remelem Villa figyelte ...
Tocy írta:Ha nem látsz a szemedből, illetve nem tudod értelmezni, amit írok, akkor inkább ne írj baromságokat és nézd a meccset.Kash írta:Tocy írta:Félidő oké, nem játszunk jól igazán, de ez most inkább a kezdőnk minőségéből adódik. Alapvetően max 3 érintésből megoldjuk a passzokat, de inkább 2. Nem játszunk gyorsan ennek ellenére, nem futunk sokat, igazából nem csinálunk semmit, csak mozgunk labda nélkül, és 2-3 érintésből passzolunk. Cuenca jó, de azért utolsó 20 perce én bepróbálnám Deulofeut. Mellette jöhetne még Cesc Thiago helyére vmikor, illetve Piqué Mascherano helyett.
Iagazd van, az 1. félidőben nem játszottunk jól, Messi 3 gólja csak szerencse volt, és Adriano "majdnem" dupláját is csak az ammen tartotta a lábában, az 1. félidő nem volt túl jó. A 2. félidőben vagy rúgnak legalább még 3-at, vagy vesztenek. Te nem vagy normális ember, már bocs.![]()
![]()
Ha nem látsz a szemedből, illetve nem tudod értelmezni, amit írok, akkor inkább ne írj baromságokat és nézd a meccset.Kash írta:Tocy írta:Félidő oké, nem játszunk jól igazán, de ez most inkább a kezdőnk minőségéből adódik. Alapvetően max 3 érintésből megoldjuk a passzokat, de inkább 2. Nem játszunk gyorsan ennek ellenére, nem futunk sokat, igazából nem csinálunk semmit, csak mozgunk labda nélkül, és 2-3 érintésből passzolunk. Cuenca jó, de azért utolsó 20 perce én bepróbálnám Deulofeut. Mellette jöhetne még Cesc Thiago helyére vmikor, illetve Piqué Mascherano helyett.
Iagazd van, az 1. félidőben nem játszottunk jól, Messi 3 gólja csak szerencse volt, és Adriano "majdnem" dupláját is csak az ammen tartotta a lábában, az 1. félidő nem volt túl jó. A 2. félidőben vagy rúgnak legalább még 3-at, vagy vesztenek. Te nem vagy normális ember, már bocs.![]()
![]()