Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mertesacker parádézott... a hollandok ellen is volt ilyen hibája,de ott szerencséje volt.Game90 írta:Éééééés vezet a Norwich

Nézted a ManUnited meccset? Én csak annyit tudok, hogy egy öngóllal nyertetekozsimiki írta:M.U.,Chelsea,Arsenal nyert.
külön örömömre a Newcastle még mindig tartja magát,és 11meccs után még veretlenül, 7nyert és 4döntettlen meccsel a 3. helyen áll! őket mindig is bírtam,bár sajnos nem lesz esélyük szerintem Bl helyen maradni. De egy erős EL hely meglehet.
Poolon már meg sem lepődök...egyszerűen szánalmas, hogy mi megy ott.Barcaman14 írta:Már csak egy City botlás hiányzik!ozsimiki írta:M.U.,Chelsea,Arsenal nyert.
külön örömömre a Newcastle még mindig tartja magát,és 11meccs után még veretlenül, 7nyert és 4döntettlen meccsel a 3. helyen áll! őket mindig is bírtam,bár sajnos nem lesz esélyük szerintem Bl helyen maradni. De egy erős EL hely meglehet.![]()
És kár hogy a Pool nem tudta behúzni otthon a Swansea ellen.
Már csak egy City botlás hiányzik!ozsimiki írta:M.U.,Chelsea,Arsenal nyert.
külön örömömre a Newcastle még mindig tartja magát,és 11meccs után még veretlenül, 7nyert és 4döntettlen meccsel a 3. helyen áll! őket mindig is bírtam,bár sajnos nem lesz esélyük szerintem Bl helyen maradni. De egy erős EL hely meglehet.

Ennyi pech után kijárt már ennyiozsimiki írta:Megnéztem tegnap felvételről az egész meccset, azért ha mindig emlegetitek a pechet, most a makkot is meg kell bőven.

Jaja...lluisllach89 írta:Na, már visszaszállt a vér a fejedbe?Game90 írta:...
Jó sorozatotok van, ez tény. De írd már le pls azt a 3-4 világsztárt akit emlegettél nálatok
Na, már visszaszállt a vér a fejedbe?Game90 írta:...

Ha eddig mindig leszóltam az ágyúsokat, akkor most csak gratulálni tudokGame90 írta:Robin Fuckin' Van Persie!
Akik komolyabb elemzést vártak tőlem, azoktól bocs, de most inkább megyek recskázni...

Game90 írta: Akik komolyabb elemzést vártak tőlem, azoktól bocs, de most inkább megyek recskázni...
HahahaGame90 írta:Akik komolyabb elemzést vártak tőlem, azoktól bocs, de most inkább megyek recskázni...

Szerintem így nagyon élvezhető. Sokkal jobb, mint amikor 0-0-s és 1-0-s meccseket vívtak az angol nagycsapatok.Fecooo írta:B+ mit csinált RvP!!!![]()
![]()
![]()
3-5!
egyébként sztem ritka gagyi idén az angol bajnokság, egyik topcsapat sem igazán erős, egymással eljátszogatnak, sokgólos meccseket vívnak, a védekezésük viszont egyenértékű a tehénlepénnyel... (a MU-é se erős igazán...)