sjd írta:visca el barca írta:
szal lehet lesz 7. évad is, csak a pénzen vitáznak.
Inkább ezt úgy mondanám, hogy lesz 7. évad, csak előfordulhat h Michael C. Hall nélkül (legalábbis az előzetes infók, amiket olvastam, egy elég horribilis fizetésről beszélnek)
az kizárt, szerintem megadják neki azt a horribilist is, ez a sorozat Hall-tól olyan amilyen, kizártnak tartom,h folytatnák más színésszel, az meg evidens,hogy dexter mint karakter kell,h maradjon.
sjd írta:
Én most fejeztem be a 3. évadot, de én sem érzem különösebben szükségét, hogy hetente teleírjam a fórumot, h aztakva ez mekkora rész volt. Ettől függetlenül sztem egy jó sorozat, mindenképp megéri nézni és semmilyen okot nem látok arra, hogy abbahagyjam.
én sem írok minden rész után,pedig nálam nagyobb Dexter fan nem igen létezik itt, még nagyon régen VIII Henrik kollega ajánlotta itt,aztán átvettem a "helyét" én,majd jöttek Fecoék, stb,stb,stb. Természetesen követem minden részét most is,de feleslegesnek tartom ugyanazokat leírni mint a többiek. Spoiler-es szharok meg kifejezetten idegesítenek, pl akik már megnézik a többi rész címét előre,stb,stb. Még jó,h felhívta a figyelmet az illető,h ne olvassák el.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.