DE Téged a legkönnyebb elkapni.MessiFan írta:De gondolom nem annyira finnyásak hogy ne egyék meg azt amit elfognak
Sőt, te is írod hogy nagy esélyjel felfalnak. És biztos nem én vagyok az egyetlen élőlény azon a szigeten amit meg tudnának enni.

DE Téged a legkönnyebb elkapni.MessiFan írta:De gondolom nem annyira finnyásak hogy ne egyék meg azt amit elfognak
Sőt, te is írod hogy nagy esélyjel felfalnak. És biztos nem én vagyok az egyetlen élőlény azon a szigeten amit meg tudnának enni.
Hát erősen vacillálok a B meg a C között. Az A-val semmire nem mennék kb - kivéve az alkohollal, de az se jó ha matton fetrengek és megtalál egy "veszélyes ragadozó"... Az a 300 töltény nagyon jó esetben is csak 1,5 évre elég - ha egyszer se lövök mellé, és nem is naponta vadászok -, a pénzzel nem megyek sokra egy lakatlan szigeten, a leszbikkel meg szintén rosszul járok, plusz 2 szájat kell etetni a semmiért, na meg 3 év után egy hárpiával éljek együtt...? A B-be viszont van hűtő, ami nagyon jól jöhet ha elejtek egy vadat és elraknám a húsát. A halászháló se rossz ugye, a nőci se, a zene meg mindig megnyugtat. A C-be a vadászkés a legvonzóbb, meg a hajó. Bár ha ott vagyok 12 évet egy szigeten, akkor már mit nekem plusz 8 év... Bár a 2 kutya se rossz, főleg ha közelít a veszélyes és vad fenevad... Nehéz ügy. Mivel itthon kell maradnom mert beteg vagyok és unatkozok komolyabban kielemzem magamban, de egyenlőre a B-re tenném a voksom inkább.
S a kutyákkal mit csinálsz amikor efogy a kutyakaja.MessiFan írta:sjd nagyon vagány kedvedben vagy
C, mert a kés nagyon hasznos és a kutyák is 5 évig hasznosak meg hát az ember legjobb barátja. Gitár nem kell, viszont a marihuánából a hajóba annyit pakolnék amennyit csak lehet és ha sikerül a vitorlással lakott helyre bukkanni akkor eladom.
De mi az hogy 8 évvel tudok hamarabb elmenni? És ha 1 év alatt megjavítom?
C, mert a kés nagyon hasznos és a kutyák is 5 évig hasznosak meg hát az ember legjobb barátja. Gitár nem kell, viszont a marihuánából a hajóba annyit pakolnék amennyit csak lehet és ha sikerül a vitorlással lakott helyre bukkanni akkor eladom.
szerencséd, h pont ezt tanulom mostshutterisland írta:van egy kérdésem, igazából egy matekzseni válaszát várom, mert én világ életemben kettesért küzdöttem belőle![]()
van 64 üveggolyóm a zsebemben, abból 45 fekete, 19 fehér.
a 64 golyót csukott szemmel kiveszem a zsebemből egyenként, és 8 dobozba teszem, ugye 8 db/doboz.
ha a 8 dobozból LEGALÁBB az egyikben CSAK fekete golyó van, nyertem. (ha több ilyen doboz is van, mégtöbbet nyertem)
mennyi az esélyem arra, hogy LEGALÁBB 1 dobozban csak fekete golyó lesz ?
(amúgy sportfogadós dolog, csak átalakítottam üveggolyósra, úgy egyszerűbbnek tűnik...)
Ez egy nagyon jó blog,természetesen itt van a könyvjelzők között.VictorValdes19 írta: Más:
http://konteo.freeblog.hu/archives/2011 ... -incidens/
Nagyon érdekes, rejtélyes egy történet.
Tényleg érdekes, csak az a baj az ilyen történetekkel, hogy felcsigázzák az embert, de valószínű, hogy válaszokat nem kapnak. Mellesleg én az őslakosokra szavazok.VictorValdes19 írta: Más:
http://konteo.freeblog.hu/archives/2011 ... -incidens/
Nagyon érdekes, rejtélyes egy történet.
Jók lettek, csak így tovább! A Strootmanos nagyon jó választás volt, már 1-2 éve felfigyeltem a srácra (FM-be 12-es EB-n már stabil kezdő volt nálammessideco írta:http://oranje.blog.nepsport.hu/
Beszálltam a holland blog szerkesztésébeA legújabb két poszt már az enyém.
Építőjellegű kritikákat kérnék, és köszi, annak aki ránéz a blogra
hát te tudod, nyilván egyszerűbb és jobb megvenni, ha van lehetőséged.soadroli írta:Na hát nekem nincs ilyen szerencsém...De amúgy ITT van egy pár jó, amit kinéztem, csak nem tudom honnan lehet ilyeneket rendelni. A vasaltatós dolgot meg nemtom....Szerintem itt a közelbe nincs ilyen hely ahol vasalnának rá. (meg amúgy is hogy? mutatok nekik egy képet hogy ezt tedd rá, vazze??) Szóval inkább rendelnékshutterisland írta:legegyszerűbb, legegyedibb (és talán legolcsóbb) megoldás, ha bemész valamilyen ruhaboltba, ahol lehet kapni egyszínű, jó anyagú pólót 1500-2000 ftért (van elég sok olyan üzlet.) és olyan 1500-ért max vasaltatsz rá valami patent dexteres cuccot.
nekem van vagy 10 pólóm ilyen módszerrel (speedy gonzalez, stewie griffin, johnny bravo,stb...) bár igaz, hogy nekem faterom nyomdász.
Amúgy jól bírják ezek a pólóid?
Asys írta:d írta:Nem, a Római Birodalom a provinciákat és más országokat kizsákmányoló, megsarcoló, rabszolgatartó társadalom volt. Sok mindenben a kapitalizmusra hajazott, abban is sokszor boldogok voltak, akiket kihasználtak, mert boldoggá tették őket (panem et circenses).
Így van!
Amúgy én szimpatizálok veled tocomanyus, csak megjegyeztem, hogy "valamit valamiért" ahogy lord Shaftesbury írta egy helyen, nem lehet egyszerre megenni és megtartani a süteményt.
Elképzelhetőnek tartok olyan társadalmi berendezkedést amely igazságosabban osztaná el a javakat, csak az ember egyéni érdekei ütközhetnek a társadalom érdekeivel és az örök polémia újra felszínre kerül, miként az individuális szabadság vagy a közösség az elsődleges.
Jelenleg az auera mediocritas állapotát tartják fent, mert az előbb említett antinómát még nem sikerült feloldani senkinek sem.
KösziSlither írta:http://www.ebay.com/sch/Clothing-Shoes- ... 6.c0.m1538soadroli írta:Valaki nem tudja honnan tudok Dexteres pólót/pulcsit rendelni(igen,ekkora dexterbuzi vagyok..)? Keresgéltem, de semmi értelmes...
Én is csak gratulálni tudok Elődmessideco írta:Köszi szépen! Nagyon jól esnek ezek a biztató szavakBono írta: Akkor úgy látom nem én voltam az egyedüli(ugyanis én írtam azt a hozzászólást)![]()
A Kevin-es bejegyzés is nagyon jóra sikeredett.
Csak így tovább messideco, még sok-sok ilyet kérünk
Minden tőlem telhetőt megteszek
http://www.ebay.com/sch/Clothing-Shoes- ... 6.c0.m1538soadroli írta:Valaki nem tudja honnan tudok Dexteres pólót/pulcsit rendelni(igen,ekkora dexterbuzi vagyok..)? Keresgéltem, de semmi értelmes...
d írta:Nem, a Római Birodalom a provinciákat és más országokat kizsákmányoló, megsarcoló, rabszolgatartó társadalom volt. Sok mindenben a kapitalizmusra hajazott, abban is sokszor boldogok voltak, akiket kihasználtak, mert boldoggá tették őket (panem et circenses).
Köszi szépen! Nagyon jól esnek ezek a biztató szavakBono írta: Akkor úgy látom nem én voltam az egyedüli(ugyanis én írtam azt a hozzászólást)![]()
A Kevin-es bejegyzés is nagyon jóra sikeredett.
Csak így tovább messideco, még sok-sok ilyet kérünk
Na hát nekem nincs ilyen szerencsém...De amúgy ITT van egy pár jó, amit kinéztem, csak nem tudom honnan lehet ilyeneket rendelni. A vasaltatós dolgot meg nemtom....Szerintem itt a közelbe nincs ilyen hely ahol vasalnának rá. (meg amúgy is hogy? mutatok nekik egy képet hogy ezt tedd rá, vazze??) Szóval inkább rendelnékshutterisland írta:legegyszerűbb, legegyedibb (és talán legolcsóbb) megoldás, ha bemész valamilyen ruhaboltba, ahol lehet kapni egyszínű, jó anyagú pólót 1500-2000 ftért (van elég sok olyan üzlet.) és olyan 1500-ért max vasaltatsz rá valami patent dexteres cuccot.
nekem van vagy 10 pólóm ilyen módszerrel (speedy gonzalez, stewie griffin, johnny bravo,stb...) bár igaz, hogy nekem faterom nyomdász.
legegyszerűbb, legegyedibb (és talán legolcsóbb) megoldás, ha bemész valamilyen ruhaboltba, ahol lehet kapni egyszínű, jó anyagú pólót 1500-2000 ftért (van elég sok olyan üzlet.) és olyan 1500-ért max vasaltatsz rá valami patent dexteres cuccot.soadroli írta:Valaki nem tudja honnan tudok Dexteres pólót/pulcsit rendelni(igen,ekkora dexterbuzi vagyok..)? Keresgéltem, de semmi értelmes...