Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a kicsik ellen pedig hozni kéne már csak lendületből is. tudom,hogy nem fog menni,de bízom a kumma mély keretben. ki tudunk állni kb 2 egyforma csapattal,ennek meg kell látszania előbb-utóbbcsababarca írta:a madridnak sosem az "ütős" csapatokkal voltak gondjaik. legalábbis 2-3 éve nem. tavaly is vártuk hogy majd mennek Sevillába,Valenciába, Villarealhoz...lesimázták mindet.daffy írta:mitől lenne para? a realnak elég sok "ütős" csapat van hátra,ha jól emlékszem,arról nem is beszélve,hogy jelenleg 1 pont van a két csapat között és a levante a bajnok,szóval...
a madridnak sosem az "ütős" csapatokkal voltak gondjaik. legalábbis 2-3 éve nem. tavaly is vártuk hogy majd mennek Sevillába,Valenciába, Villarealhoz...lesimázták mindet.daffy írta:mitől lenne para? a realnak elég sok "ütős" csapat van hátra,ha jól emlékszem,arról nem is beszélve,hogy jelenleg 1 pont van a két csapat között és a levante a bajnok,szóval...
mitől lenne para? a realnak elég sok "ütős" csapat van hátra,ha jól emlékszem,arról nem is beszélve,hogy jelenleg 1 pont van a két csapat között és a levante a bajnok,szóval...shutterisland írta:látva őket, simán meglehet, hogy még a classicokon a kettős győzelem sem lesz elég.
persze nyilván nem fogják a hátralévő összes meccsüket megnyerni, de a jelenlegi töketlen formánkban a mi játékunkban jobban benne van a pontvesztés, úgyhogy para van, ha nem kerülnek hullámvölgybe.
tavaly is pontosan ilyen volt, lehet hogy mégsimább. És előtte is valami ilyen rémlik.shutterisland írta:kezd már feszélyezni, hogy a madrid ilyen simán csap mindenkit...
én is így gondolom.daffy írta:a bajnokságban 2 meccs van,amin elfogadható a pontvesztés. minden más kudarc. nagyképűség vagy sem,de így van,mert a többi csapat nem az a szintcsababarca írta:márpedig kevesebbet fog botlani a madrid,ez biztos.
a kérdés,hogy mennyivel.
mindenesetre olyan kamu csapatok ellen,mint a Sevilla nem szabad többet hibázni.
a bajnokságban 2 meccs van,amin elfogadható a pontvesztés. minden más kudarc. nagyképűség vagy sem,de így van,mert a többi csapat nem az a szintcsababarca írta:márpedig kevesebbet fog botlani a madrid,ez biztos.
a kérdés,hogy mennyivel.
mindenesetre olyan kamu csapatok ellen,mint a Sevilla nem szabad többet hibázni.
de ennyire ? simán lehetne ez a meccs nevetve 10-0, pedig bl résztvevő az ellenfél.lui1698 írta:évek óta simán csap mindenkit rajtunk kívül a ligában (persze vannak meglepetések).shutterisland írta:kezd már feszélyezni, hogy a madrid ilyen simán csap mindenkit...
villarreal nem szint. ütik őket simán.
évek óta simán csap mindenkit rajtunk kívül a ligában (persze vannak meglepetések).shutterisland írta:kezd már feszélyezni, hogy a madrid ilyen simán csap mindenkit...
1. részhez: gugli messi vs ronaldo head to head, goal.comshutterisland írta:ha már itt tartunk, nem tud valaki cronaldo vs. messi kapuralövési statisztikát ? régi gépemen megvolt könyvjelzőként, de már akkor sem találtam, csak valaki linkelt valami statos oldalt...de hátha valaki tudja.
valami olyan rémlik, hogy több mint 2x annyiszor lőtt kapura szezononként.
amúgy észrevettétek, hogy egy 24 éves játékosról beszélünk ? ha hamar kiégne, akkor is alsóhangon 7-8 év lehet még benne,
Imádom én is az ilyen hatalmas "igazsagokat". Mivel mindkét tábornak nem elhanyagolható az aránya a másik táborhoz képest különösen röhejes eme kijelentés.ultrasur írta:
Sajnos a számok világában Messi lesz a legnagyobb.
De ahogy a forma1 ben sem MSC a legnagyobb a fociban sem Messi.
Nem akartál vitát szítani, de ha jön egy kevésbé higgadtabb fórumozó, akkor sikerülni fog. Természetesen nem várjuk el egy realostól sem, hogy elismerje hogy Messi labdarúgás történetének legjobb játékosa lehet, ezért nem is szállok veled vitába, mert felesleges. Elég nekem az, ha a világ, mínusz a madridisták elismerik hogy a legjobb válhat belőle.ultrasur írta:Sajnos a számok világában Messi lesz a legnagyobb.shutterisland írta:
amúgy észrevettétek, hogy egy 24 éves játékosról beszélünk ? ha hamar kiégne, akkor is alsóhangon 7-8 év lehet még benne, de akár 10 is.
már most 2x-es aranylabdás, a 3. nagy eséllyel majd nemsoká jön, illetőleg a 4.-ért is vélhetően hatalmas harcban lesz.
24 évesen a barcelona (ami nem csabacsűd ifi..) történetének 2. legjobb gólszerzője, és ha idén nem is, de jövőre legkésőbb ő lesz az első ezen a listán.
megannyi éles, és emlékezetes meccsen talált be, vagy döntötte el őket (classicok, bl negyeddöntők,elődöntők,döntők) megannyi csodálatos gólra emlékszünk tőle (pl a getafe elleni félpályás szólója, amikor tavaly átpörgette almuniát az arsenal ellen a földön, a stuttgart elleni bomba, a tenerife elleni 4. gól...stb.)
simán lehet a világ mindenkori legjobbja, az én szememben mindenképp.
viszont ehhez az kéne, hogy a válogatottal is villantson, bár ha így folytatja, erre sem lesz szükség.
De ahogy a forma1 ben sem MSC a legnagyobb a fociban sem Messi.
Nem akarok vitát szítani csak sok nekem ez az amúgy nagyon tehetséges, sikeres focista, aki korosztálya legjobbja.
Szerinted. Schumi már letudta jóformán az egész karrierjét,így összehasonlítható simán a régiekkel, szerencsére sokak szerint a legnagyobb. Messi még a felénél sem tart talán, és végeztével simán lehet a legnagyobb. Ozsi
Sajnos a számok világában Messi lesz a legnagyobb.shutterisland írta:
amúgy észrevettétek, hogy egy 24 éves játékosról beszélünk ? ha hamar kiégne, akkor is alsóhangon 7-8 év lehet még benne, de akár 10 is.
már most 2x-es aranylabdás, a 3. nagy eséllyel majd nemsoká jön, illetőleg a 4.-ért is vélhetően hatalmas harcban lesz.
24 évesen a barcelona (ami nem csabacsűd ifi..) történetének 2. legjobb gólszerzője, és ha idén nem is, de jövőre legkésőbb ő lesz az első ezen a listán.
megannyi éles, és emlékezetes meccsen talált be, vagy döntötte el őket (classicok, bl negyeddöntők,elődöntők,döntők) megannyi csodálatos gólra emlékszünk tőle (pl a getafe elleni félpályás szólója, amikor tavaly átpörgette almuniát az arsenal ellen a földön, a stuttgart elleni bomba, a tenerife elleni 4. gól...stb.)
simán lehet a világ mindenkori legjobbja, az én szememben mindenképp.
viszont ehhez az kéne, hogy a válogatottal is villantson, bár ha így folytatja, erre sem lesz szükség.
észrevették a real orvosai,de nem kezelhették,mert az ronaldo pályafutásának a végét jelentette volna,mivel a gyógyszerek tiltólistásak,ahogy ezt ő maga is lenyilatkozta többek között. az igazi ronaldo a barcában játszott,azok közül,amiket én láttamKalap1988 írta: Igazad van, de szerintem a kicsit rosszabb hozzáállás nála a reálban kezdődött, 2005 tájékán, nem pedig a Milánban 2007-ben. Lehet már akkor elkezdődött a betegség kialakulása,de nehezen tudom elképzelni, hogy a reál orvosai ezt nem vették volna észre. Szerintem addigra már mindent elért, sok volt a sérülése, állandóan agyonrúgták, ráadásul az a reál sem volt ösztönző közeg, ezért történt az, ami ( akkor még ugye nem hízott el drasztikusan, csak látszott rajta, hogy nem mindig veszi komolyan), hozzáteszem, hogy talán érthető is... Mindnyájan emberek vagyunk. Ez azt jelenti, hogy nem szent, hanem egy ember, aki egy-egy meccsen követhet el hibákat. zsuni össz-vissz két példát sorolt fel, amiből az egyik vitatott, a másik megtörtént, de egyáltalán nem durva.
Igazad van, de szerintem a kicsit rosszabb hozzáállás nála a reálban kezdődött, 2005 tájékán, nem pedig a Milánban 2007-ben. Lehet már akkor elkezdődött a betegség kialakulása,de nehezen tudom elképzelni, hogy a reál orvosai ezt nem vették volna észre. Szerintem addigra már mindent elért, sok volt a sérülése, állandóan agyonrúgták, ráadásul az a reál sem volt ösztönző közeg, ezért történt az, ami ( akkor még ugye nem hízott el drasztikusan, csak látszott rajta, hogy nem mindig veszi komolyan), hozzáteszem, hogy talán érthető is... Mindnyájan emberek vagyunk. Ez azt jelenti, hogy nem szent, hanem egy ember, aki egy-egy meccsen követhet el hibákat. zsuni össz-vissz két példát sorolt fel, amiből az egyik vitatott, a másik megtörtént, de egyáltalán nem durva.daffy írta:olvasd el a cikket,amit linkeltem. innen való.Kalap1988 írta: Én csak lábmeszesedésről tudok, nem hiszem, hogy más betegsége lett volna. Azt tudtam, hogy fájdalmakkal játszott, nem is bántom, csak jeleztem, hogy ne legyen kettős mérce, mert semmivel sem volt jobb ember, mint Messi. Mindketten bődületes nagy játékosok.
ne legyen kettős mérce,de írod,hogy semmivel sem jobb,mint messi. tessék?