Hát ez a derbi egy ideig biztos nem fog feledésbe merülni.
Jobb volt a City, de ez az 1-6 eléggé erős, ha mondjuk maradt volna a az 1-3 akkor azt mondom oké.
Tény, h a kiállítás döntő volt, de végig úgy éreztem, h a MUből hiányzik az igazi átütőerő. Szerintem 11 emberrel is kikaptak volna.
A City kerete bombaerős és úgy néz ki, h mostanra valamilyen szinten kezdnek összeszokni. Balotelli hatalmas, bírom nagyon a játékát, remélem hamarosan elhagyja a hülyeségeit és a focira fog koncentrálni( sok esélye nincs). Ha mondjuk nem nyer a City öttel, akkor a legtöbb angol újságban Mario és az ő felsője lett volna az egyik fő téma

, viszont egy ilyen eredmény után senkit se érdekel.
Én nem vagyok anticity drukker, de city drukker sem, van egy-két játékos, akit bírok onnan, ezért remélem, h meglesz nekik a bajnokság, plusz az angol focinak is jót tesz ez a City-MU rivalizálás, persze eddig is megvolt, de most már nem a kis tesó a City.
Számomra az igazi kérdés az, h az Abramovic féle Chelsea-t túl tudják-e majd szárnyalni, vagyis képesek lesznek-e BL-t nyerni. Anno az orosz is rengetek pénzt beleölt a kékekbe, de mégsem sikerült BL-t nyerniük. Szerintem, ha a City nem nyer Bajnokok Ligáját az elkövetkező 3 évben, akkor a sejkek is kicsit vissza vesznek majd.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.