Nem temetem a csapatot, annak semmi értelme sincs, de tény, h tegnap nem ment a játék. Eléggé fásult volt az egész társaság, plusz még szerencsénk sem volt, vagy úgy is lehet fogalmazni, h a Sevilla kapusa remekül védett.
Guardiolát hibáztatni értelmetlen, ha nyertünk volna ilyen csapattal, akkor az lenne, megint, h mekkora futball filozófus stb, most, h becsúszott egy x, akkor meg jön az, h játssza az eszét.
Egyszerűen az volt a helyzet, h túl sok játékosunknak volt rossz napja. Kezdve Messivel. Ilyen rosszul játszani az argentint rég láttam, nagyon sok rossz passza volt, valahogy látszott rajta, h fejben nagyon nincs ott. A büntető előtt szinte biztos voltam benne, h nem rúgja be.
Akkor ott van Villa. Róla egészen a a végéig azt hittem, h Pep lecserélte a második félidő elején, de a végén láttam, h még pályán van.
Pedro is hozza azt amit az elmúlt időben megszokhattunk tőle, sajnos.
Na DE, tudom, h hatalmas közhely, de ez is benne van. Még mindig azt mondom, h inkább ősszel döcögjön a szekér, mint tavasszal. Most még ezeket a hibákat ki lehet javítani, de tavasszal ezek kupákba kerülhetnek.
A másik dolog: ennek a csapatnak egyre nehezebb lesz a csúcson maradnia. Logikus, h egyre nehezebb lesz a játékosokat motiválni, még az is csoda, h ennyi megnyert trófea után tavaly ismét képesek voltak Bl-t nyerni. Félreértés nem essék, én pozitívan szoktam a dolgokhoz állni és most sem teszek másként, akik olvassak a hsz-mat azok ezt tudják. DE a szezon előtt is azt mondtam, h ennek a csapatnak Guardiolával az élen ez lehet az utolsó nagy dobása. Ezt most is tartom hiszem, h ebben a szezonban még nyerni fogunk és a BL-ben is meglesz a címvédés. Viszont törtvényszerű, h semmilyen sorozat sem tarthat nagyon sokáig és ezt szerintem Guardiola is tudja.
Na kicsit elkalandoztam.

A lényeg az, h tegnap tényleg nem ment a játék, de ezért még nem kell a csapatot temetni és, ahogy már mondtam, inkább most jöjjenek ezek a hibák, mint április-májusban.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.