Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én néztem mind a 3 futamot. Borzasztó volt már a Moto2-es Pons bukása is (ugye miatta nem lett világbajnok még Bradl (hálistennek, Vamos Marc!), de a Simoncellis eset az tényleg lesokkolt, nincs jobb szó rá. Iszonyatosan bírtam, és szerintem mindenki aki egy kicsit is követi a gyorsasági motoros mezőny világát. Sosem fogom elfelejteni a mókás angol tudását. RIP Marco!miihii írta:Nézte vki a motoGP futamát?Két kör után volt egy nagy baleset,ahol Simoncelli óriásit bukott (még a sisak is lerepült a fejéről). Félbeszakították a futamot és nem is indították újra.Az első infók szerint azért,mert az orvosi stábot úgy leköti Marco,h ha történt volna még vmi baleset,nem tudták volna biztosítani az ellátását.
Viszont a legfrissebb hír szerint sajnos az olasz pilóta életét vesztette,nem tudták újra éleszteni24 éves volt.
RIP MARCO SIMONCELLI
Mihu írta:...és valószinűleg abba halt bele, hogy Rossi eltalálta a fejét az első kerékkel...pont egy honfitársa...a Doctor nem fogja egyhamar kiheverni a történteket![]()
nevetséges. azt ne mondja nekem senki hogy ez nem szándékos kiszúrás.socio66 írta:újfent éljen a sportdiplomáciánk.
szerintetek erre mennyi esély volt?
újabb fricska a vb-s fújások,a bronzmeccses bíróküldés és a hondurasi papírok után.
el se hiszem,vicc az egész.
most fogadok bárkivel,hogy jövőre nem leszünk olimpiai bajnokok,csinálhatunk bármit.
Ha jól tudom, semmi különös, csak a légutakat tisztítja.Xavi_Messi írta:A súlyemelők a versenyen mibe szoktak beleszagolni? (Úgy tudom,szalmiákszeszbe) És mi a hatása?
Főleg ha fekszik az ellenfélLG írta:http://www.totaldamage.hu/k-1-hirek/bad ... palya.html
Egyrészt nem örülnék, mert a K-1 világának hatalmas érvágás lenne(bár a K-1 így is nehéz helyzetben van. Másrészt a profi boksz is rá van szorulva egy ilyen karakterre! Lehet őt utálni sok dologért, de egy a bunyója nagyon őszinte, és mindig KO-ra törekszik.
Nagyon bírom a marokkóit, kár, h a vébé nem jött össze neki. Nagyon látványos, amit csinál. Ha a védekezése kicsit javul akkor simán ott lehet bokszban is az élvonalban, a nehézsúlynak nagy szüksége lenne egy ilyen bunyósra.LG írta:http://www.totaldamage.hu/k-1-hirek/bad ... palya.html
Egyrészt nem örülnék, mert a K-1 világának hatalmas érvágás lenne(bár a K-1 így is nehéz helyzetben van. Másrészt a profi boksz is rá van szorulva egy ilyen karakterre! Lehet őt utálni sok dologért, de egy a bunyója nagyon őszinte, és mindig KO-ra törekszik.