Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ozsimiki írta: azért olykor (mostanában egyre többször) simán jönnek tőled az átlagos madrid drukkerre (azaz a nem telejesen reális) jellemző írások, beszólások. bár ugye nem lehet a végtelenségig rejtegetni dolgokat
Hagyjuk már ezt a maszlagot, CR nem fogja elérni Messi játékának a szintjét. Nem a Barcáét,hanem Messiét. Most már azért fejlődni,sok újat mutatni nem fog Ronaldo, Messi se fog 2x jobb lenni, (vmennyivel még lehet talán, bár elég komplett játékos már most is).
Válogatottra teljesen felesleges kitérni, CR sem tudott eddig húzóerő lenni Portugáloknál,akik hasonló gondokkal küzdenek évek óta mint az Argentínok, béna edzők sora, nincs csapategység,és megfelelő felállás-taktika.
+azért is hagyhatjuk,mert nem Xavi és Iniesta miatt ad egyedül annyi gólpaszt mint az említettek, emellé pedig jó pár év óta tonna szám lövi az átlagosnak nem mondható góljait. Játékintelligenciája is egyértelműen kiemelkedő.
szóval CR lemaradását kicsinyes arra fogni,h mert Messi a Barcában játszik...Messi minden valamire való szakember, újságíró, -nem elfogult- szurkoló szerint jobb játékos CR-nél. ezeknek a nyomait megtalálod, tények.
azért olykor (mostanában egyre többször) simán jönnek tőled az átlagos madrid drukkerre (azaz a nem telejesen reális) jellemző írások, beszólások. bár ugye nem lehet a végtelenségig rejtegetni dolgokatdaffy írta:a barca szintjén...csababarca írta:
nem kell gólt rúgnia, akkor is ő a legjobb.
Lőhet cé 10 gólt is egy meccsen,játékban sose lesz Messi szintjén.

nézem és nem rossz a játék,volt 1-2 szituáció amikor nagyon szépen kényszerítőzték ki a malaga védelmét. de azért tegyük azt is hozzá,hogy a malaga is asszisztál 1 kicsikét,de nem akarom elvenni a madrid érdemeit.ferninho írta:azért ez a mai meccs eléggé adja...
Real egyszerűen lemossa a pályáról a Malagát, a gólok meg élményszámba mennek, főleg a 4., az egész csapat nagyon jó, Ikertől kezdve CR-ig.
tényleg érdemes odakapcsolni, mert élmény nézni, ahogy a Madrid játszik
remélem még 45 percig lesz tartva ez az iram.
ferninho írta: azért ez a mai meccs eléggé adja...
Real egyszerűen lemossa a pályáról a Malagát, a gólok meg élményszámba mennek, főleg a 4., az egész csapat nagyon jó, Ikertől kezdve CR-ig.
tényleg érdemes odakapcsolni, mert élmény nézni, ahogy a Madrid játszik
remélem még 45 percig lesz tartva ez az iram.
Igen, szeretném megnézni a madridot,hogy mit tudnának csinálni egy Chelsea vagy egy MU ellen. Ez érdekelne.daffy írta: milyen nagy csapatról beszélünk? mu,chelsea,barca. több nincs
a barca szintjén...csababarca írta:nem kell gólt rúgnia, akkor is ő a legjobb.Cali írta:Az ilyen teljesítményre szokott Messi válaszolni egy 3assal...Arra még talán fogadni is mernék, hogy minimum kettőt lő a világ legjobbja!
![]()
Lőhet cé 10 gólt is egy meccsen,játékban sose lesz Messi szintjén.
tavaly is hallottam ezt a milan és a tottenham előtt is,oszt...a bl-ben egy komolyabb szintet képviselő csapattal szemben,akkor fogok kicsit tartani tőlük.
azért ez a mai meccs eléggé adja...csababarca írta:tiszta foci folyik spanyoloknál is az a lényeg...Tocy írta:Mi folyik itt Gyöngyösön? Malaga-Real 38. perc 0-4...CR mesterhármas...
engem nem hat meg ez a húú de sok gólt lövünk dolog. főleg amíg mögöttünk vannak. Majd ha ellenünk képesek lesznek végre kirukkolni valami értékelhetővel,meg a bl-ben egy komolyabb szintet képviselő csapattal szemben,akkor fogok kicsit tartani tőlük.
nem kell gólt rúgnia, akkor is ő a legjobb.Cali írta:Az ilyen teljesítményre szokott Messi válaszolni egy 3assal...Arra még talán fogadni is mernék, hogy minimum kettőt lő a világ legjobbja!
![]()
tiszta foci folyik spanyoloknál is az a lényeg...Tocy írta:Mi folyik itt Gyöngyösön? Malaga-Real 38. perc 0-4...CR mesterhármas...
sanyika és pérez tuti támogatja majd az ötletet...ab1daL írta:A Punto Radio értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a mostani szezon első el clássicója, a Real Madrid–Barcelona rangadó magyar idő szerint délben kezdődik majd.
Remélem csak reklámot akartak maguknak, és nem igaz a hír.(ázsiaiak miatt kezdődne 12-kor..)
Gálának én sem nevezném, de közelebb volt hozzá mint a szerencse-lufihozMikaos írta:úgy érted: "gálázik" ?shutterisland írta:hát nem tudom, szerintem barcásként élvezhetetlen, ahogy a nagy rivális gálázik![]()
Az utóbbi meccseiken nagyon durva különbség volt az eredményekben, amely különbség a pályán vagy alig létezett, vagy egyáltalán nem is volt jelen. Ezért úgy döntöttem, hogy a mai meccsüket nem is nézem meg, mert ez a legbosszantóbb, amikor egy nagy csapat csak így tud nyerni. Ha valamely csapat rosszul játszik (és pláne a nevével összhangba nem hozható módon teszi azt), az érjen el max. 1 döntetlent...vagy kapjon ki
Persze, ez nem kívánságműsor, úgyhogy egészen addig kell ezt "élveznünk", amíg ki nem durran a szerencse-lufi valamikor.

úgy érted: "gálázik" ?shutterisland írta:hát nem tudom, szerintem barcásként élvezhetetlen, ahogy a nagy rivális gálázik

Attól függ hogy nézed. Persze szurkolhatsz ellenük, csak semmi értelme, mert úgyis megverik a kicsiket, de ha van sok gól, akkor megéri.shutterisland írta:mostantól nem kéne néznem real meccset, csak feleslegesen reménykedek mindig, aztán puffanokmajd akkor kapcsolok oda csak legközelebb, ha vezet az ellenfél, és 80. perc van.