Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem, de tippmixen megrakom hogy több góllal nyer a Madrid, mert ott csak olyat lehet, gamebookersen meg külön hogy 4-5-6 góllal nyernekMikaos írta:Nem játszottunk jól, az fix. Lassúak vagyunk, s a helyzetkihasználásunk pocsék.
Mindamellett lefogadom, hogy ez a sevillai banda a Madrid ellen 20p alatt 3 gólt fog kapni, mert alibizni fognak. (Bár lehet, hogy már volt is ilyen meccsük ebben a szezonban? - nem emlékszem)
Sokszor igen, néha meg elég durva hírek nem találgatásból előbb vannak ott mint a hivatalos oldalon, a két "nagy" elég jó kapcsolatot ápol a "saját" újságaival, ez akkor is igaz, ha sokszor pontatlanok.szajko írta:ez csak találgatás... másfél órával a meccs előtt nem sűrűn szokott lenni hivatalos kezdő.Tocy írta:VV-Alves,Mascherano,Puyol-Busquets,Keita,Xavi,Thiago-Iniesta,Messi,Villa a SPORT szerint. Érdekes...
ez csak találgatás... másfél órával a meccs előtt nem sűrűn szokott lenni hivatalos kezdő.Tocy írta:VV-Alves,Mascherano,Puyol-Busquets,Keita,Xavi,Thiago-Iniesta,Messi,Villa a SPORT szerint. Érdekes...
Ahogy Anya, Masch is csak egy van! Sajnos..MessiFan írta:Hmm.. Cesc sérülésből jön vissza szóval... KEZDJEN!
Én 11-em: Valdés-Dani-Masch-Puyi-Abidal--Masch-Xavi-Iniesta--Fabregas-Messi-Villa/Pedro
Már csak Sánchez hiányzik..
Én tartok a Rakitic-Navas párostól úgyhogy a 4 védő szükséges a mai meccsen.
Tippem nincs.. De ne kíméljék őket!
Vamos!
Mondod hogy ha egészséges Cesc akkor a kezdőben a helye és hogy ugyan miért ne játszana, ehhez képest te nem tetted be a sajátodbakriszta10 írta:Mért nem játszana Cesc? Ha egészséges, akkor a kezdőben a helye, és Mascheranónak is!
Valdés-Alves, Puyol, Mascherano, Abidal-Busquets, Xavi, Iniesta-Pedro, Messi, Villa-az én kezdőm!
Mégiscsak egy rangadóról van szó!A legerősebb csapattal kell felállni!