Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért az hogy le van toljva a tizenegyes az erős túlzás, 5 percen keresztül fogta a fejét, mert nem akarta elhinni hogy kihagyta, de szerintem most mindenkinek inkább mellé kéne állni és nem szidni ha meghallja ha nem tök mind1. Ott a példa a közönség. Odaállt MEssi a tizihez és szólt a Messi, kihagyta és utána is szólt. Nagyon jól tudják, hogy nem rajta ment el. De amég a Madrid ilyen impotens edzővel meg játékkal rukkol elő addig nem félek, hogy esélyesek lehetnek ellenünk.lluisllach89 írta:Ki lehet hagyni 11-est, főleg ilyen előzmények után. Csak itt ha kritika éri, akkor mindenki ugrik ellene, mintha Villa a topicjában dicséretet kapna
Ez egy jelentéktelen kis negatívum az ő életében, csak indikátora annak, hogy nem olyan karizmatikus mint Diego volt, és csk-ként nem fogja az Albicelestét vb címhez juttatni, amit most persze Diego se tudna, senki, mert olyan az alapanyag.
Csak a karizma. Nem eléggé vezér, nem eléggé húzza fel a többieket a jelenléte. A valaha volt egyik legjobb képességű játékos pedig, de ez teljesen mindegy, mert még garantáltan címekhez segít majd minket.
Engem és shuttert lehurrogtátok hogy miért írok hülyeséget a Plzen elleni meccs után. Őt is lehet kritizálni, pusztán azért. És most se a 11-es miatt teszem, titeket se érdekeljen ha emiatt kezdik ki.
A hozzáállása szab fel, meg az hogy miután kihagyta "eh le van tojva" arckifejezéssel konstatálta. De tényleg hagyjuk a tizit, a hosszú oldalon érkező embernek adom a labdát passza 4559szer nem jött össze, a közeli csak 2416szor, de hogy közeli labdavesztés után degradált volna neki hajtani, megpróbálni visszaszerezni az igencsak idegesítő. Meg hogy nem töri magát, meg álldogál folyamatosan.
Helyrerakhatná Pep, ő sincs cukorból.

Valahogy azért túlteszi magát szerintem...Ilúvatar írta:El se tudom képzelni, hogy milyen nehéz éjszakája jön most neki... Elpuskázta a 2 pontot...
Én meg azt hogy nemFirefox írta: Messi jelenleg megfizethetetlen. Garantálnám, ha 2 évig az Udinesében játszana, az a csapat BL-t nyerne!

Messiben több van mint azt bárki is gondolná. Nem mondom hogy bárhol, de rengeteg csapatban marandót tudna alkotni. És nem feltétlen a góljaival!Barcaman14 írta:Viszont ez egy érdekes feltevés!Én is kíváncsi lennék hogy mire menne egy kisebb csapatban ahol csak tőle várhatják a sikert. Fel tudná-e hozni pl az Udineset a bajnoki címig, vagy európai kupa sikerekig. Nem is kell nagyon keresgélni, jó példa erre Maradona nápolyi pályafutása.
De ezt alighanem soha sem tudjuk meg.
Semmi realitása nincsen hogy Messi a közeljövőben eligazoljon, vagy hogy egyáltalán valaha is elmenjen. Max tényleg a pályafutása végén.Firefox írta:Garantálnám, ha 2 évig az Udinesében játszana, az a csapat BL-t nyerne!

Nyugi, én sem úgy fogtam fel, hogy ha törik, ha szakad az Interhez igazolLionel85 írta:Ez csak egy vicc tőle, mert tudja, hogy úgy sincs nagy valóságalapja, vagy a média kitalációja. Nem tudhatjuk. Nem sok esélye van ennek, de pont elég a cikk ahhoz, hogy legyen miről beszélni. Sokat nem kell foglalkozni ezzel a cikkel.

A bicikli és talpal elhúzós az nekem is új, a többit szokta meccsen is alkalmazni.barca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=2YRWMyv2Zd8
Lehet, hogy csak nekem új, de sosem láttam így cselezni.

nem akarok személyeskedni, de te is jobban elolvashatnád, amiket írtam.peccerta írta:Tök mindegy,ő a csapatért játszik aki ezt nem látja az vak:)shutterisland írta:most néztem meg az első gólt, ott az szerintem messi gólpassz volt, de transfermarkton nem írták neki..
Tök mindegy,ő a csapatért játszik aki ezt nem látja az vak:)shutterisland írta:most néztem meg az első gólt, ott az szerintem messi gólpassz volt, de transfermarkton nem írták neki..