Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áá, majd Chamakh lő kettőtmessideco írta:Ki fog gólt lőni? Park
Sagna, RvP, ők egyértelműen. Arshavin, de mostanában csak minden 3. meccsen van kedve focizni. Vermaelen, ha végre egészséges lenne. És néhány év múlva Szczesny és Wilshere.lluisllach89 írta:Game90 írta: Olyan sok világklasszisunk nem is maradt már, talán csak 3-4...![]()
![]()
![]()
Sorold fel őket pls!
Pedig ő leszmessideco írta: Egyáltalán nem lesz könnyű a Stoke ellen, remélem senkinek sem törik ketté a lábát. A jobbhátvéd remélem nem Djorou lesz...
Rvp,Song,Sagna,Vermealen, talán még Arshavin is. Elég?:Plluisllach89 írta: Sorold fel őket pls!
Game90 írta: Olyan sok világklasszisunk nem is maradt már, talán csak 3-4...![]()
Kim Jong Il kezdhet félni...messideco írta:"Ramsey scores against MU, next day bin Laden dies. Ramsey scores against Marseille, next day Gaddafi dies. Bieber, you're next!" (Budai úrnak köszönjük
Az utwengeren találtam.Hát nem vagány?
Olyan sok világklasszisunk nem is maradt már, talán csak 3-4...messideco írta:One team, one love, one Persie
Hihetetlen, hogy csak ő tud a szezonban világklasszis szinten futballozni. Nagyon nem csíptem a búráját a nagy arca miatt, de ez még változhat.
Go Gunners!
Csabi: azelőtt CC-meccs a Blackburnnel nem?
Labdaátvétel sem volt rossz. Csak valamelyik favágó csapat ellen le ne sérüljön hónapokra, mert akkor nagy bajban lennénk.soadroli írta:mekkorát emelt RVP
Game90 írta:Ja, igenmessideco írta:Csabi: remélem csak irónia volt![]()
Holnap Sunderlan. Szerintem most már ideje lenne nyerni...![]()
![]()
Team in full: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Substitutes: Fabianski, Andre Santos, Djourou, Frimpong, Arshavin, Benayoun, Park.
Nincs Ramsey, de van Jenkinson és Rosicky...
Ha nyerünk, feljövünk a 10. helyre![]()
Ja, igenmessideco írta:Csabi: remélem csak irónia volt![]()
Holnap Sunderlan. Szerintem most már ideje lenne nyerni...