bowlinggolyo írta:Tegnap néztem meg a moziban A három testőr-t a sztori ismeretes és így modernizálva nekem tetszett,voltak benne elég hajmeresztő részek,amik már túlságosan is kilógtak,de ettől függetlenül jó volt.A története nem rossz a 3D nem csak 2-3 jelent így megéri a moziban az árát a 3D-s film.
Összességében 8/10et adnék a filmre.
Szerintem szörnyű volt. A három testőr adaptálás szempontjából valószínűleg a valaha volt legjobb sztori; minden megvan benne: cselszövés, árulás, barátság, becsület, szerelem, fiatalság, öregség, bátorság, halál, kardozás, lovaglás, kosztümök, satöbbi...
Ráadásul nagyon jó!
Namost ebből az alapból kihoztak egy akciófilmet, amiben Milady elhajol a golyók elől; Porthos kitépi a léncokat a falból és az egész brigád repülőkkel közlekedik...
Ami tetszett, hogy D'Artagnant végre tényleg egy fiatal és nem egy harmincéves színész játsza (mint Michael York vagy Gene Kelly).
Az viszont nagyon kiverte a biztosítékot, hogy a hülye repülő cuccok miatt egyáltalán nem lovagolnak a filmben (csak egy kicsit az elején).
Az egész Három testőr-sztori legjobb része az, amikor a testőrök Anglia fele lovagolnak a nyakékért. Az még akkor is zsír, amikor egy olyan rajzfilmet nézek, amiben kutyák a testőrök (ilyan van!)...