Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Kösz a bókot Mikiozsimiki írta: hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokat![]()
Érdekes, nem csak én láttam így a meccset. De ahogy látom, ManUnited-es témában nem érdemes veled vitatkozni...matador írta: Tökéletesen jogos a döntetlen.
A MU döntetlenért ment Liverpoolba, ez tisztán látszott. Remekül védekeztek a gólig (amit nem előzött meg szabálytalanság, Rio hozzá se ért, na mindegy), aztán amikor kellett, megnyomták és egyenlítettek.
Bőven rászolgáltak az egy pontra. Többre nem, de erre igen.
Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben?Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.
Nagyon megmondtadMihu írta:Jah...tavaly a gála kezdővel olyan gyönyörűen kaptatok egy 3-ast hogy öröm volt nézni![]()
![]()

kanty írta:a MUnak szerencséje volt.
ilyet ne írjatok, múltkor feldaraboltak majdnem miatta engem.Tocy írta:akik nem állnak hadilábon a szerencsével.
Jah...tavaly a gála kezdővel olyan gyönyörűen kaptatok egy 3-ast hogy öröm volt nézniozsimiki írta:hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokatmatador írta: Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben?Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.
![]()
Amúgy örülhet a Pool,h nem a gála kezdővel állt ki a Sir, így egy x kifutott tőlük. Kezdőt látva, aláírtam volna előzetesen is,meccset látva is.
hagyjad, Csabi rendes gyerek,de ennyi év kudarc után angol honban,láthatja máshogy a dolgokatmatador írta: Kezezni... miért, Gerrard nem kezezett Nanival szemben?Érdekesen nézed a meccset, nem mondom.

Tökéletesen jogos a döntetlen.Game90 írta:Pool győzelmet érdemelt volna. ManUnited egy valamiben volt jobb ma, az pedig a szabálytalanságok. Ja, és nekik továbbra is szabad kezezni a 16-oson belül.

Ha a MU játszana otthon én is azt mondanám, hogy sima nekik, de az Anfield-en nem lesz egyszerű dolguk. Jó kis meccs lesz.messideco írta:Szerintem a United handyvel veri a Liverpoolt. Annyi különbség van a két klub között, hogy az már sok. Tippem: 0-2

van olyan játékos aki ha ezt csinálja akkor a védőt állítják ki, mert a csatárt nem lehet kiállítaniLG írta:Csak a szokásos Ogre pajtásunktól.Más kérdés, h PL-ben általában a pályán maradhat az ilyenek után.
8-2LG írta:Csak a szokásos Ogre pajtásunktól.Más kérdés, h PL-ben általában a pályán maradhat az ilyenek után.

Rooney papa és család ezzel a kiállítással is sok pénz tett sebre.Game90 írta:Rooney sosem fog megváltozni?Mondjuk a montenegrói is úgy esett össze, mintha meglőtték volna:
http://www.youtube.com/watch?v=7OwS2LpIn14
Vagy Rooney faterja erre is fogadott...![]()