Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egész jók, jöhet még ilyenBányász írta:Pár nagyon kellemes muzsika.Akik szeretik a zenét(hagszerek meg minden) azoknak érdemes sztem meghallgatni őket.
....
Steve a Facebook-ján írta: Dj KoolKasko (criminal beats gondolom nem kell bemutatni) eppen a zeneket karcolja!:)
Jaja, ezek is jók. De ez sem rossz
Ja, csak bejutott a srácfcbarca0827 írta: szerk.: Végül is a sárgás rész rohadtul nem úgy lett, Lílszít kivéve...
Én most néztem meg neten. És képes voltam kikockázni, hogy a választásnál melyik kép kit rejt.Game90 írta:X-Faktor-t nézi valaki? Nálam eddig a szemüveges biztonsági őr, Tarány Tamás a favoritRemélem Lil C nem fog bejutni a legjobb 12-be, az a héliumos hang...
Az meg van nekem is. Kifejezetten a Kool Kasko féle remix érdekelne.Victor_Valdes írta:Az eredeti lemezen szereplő verzió megfelel?Zaen írta:http://www.youtube.com/watch?v=KAAF8Ajqhnw
Valakinek meg van ez a szám jó minőségben? Ha igen, akkor fel tudná esetleg nekem dobni valahova?
Előre is kösz.
Az eredeti lemezen szereplő verzió megfelel?Zaen írta:http://www.youtube.com/watch?v=KAAF8Ajqhnw
Valakinek meg van ez a szám jó minőségben? Ha igen, akkor fel tudná esetleg nekem dobni valahova?
Előre is kösz.
Ezt hívom úgy, hogy tökéletes!lui1698 írta:Nagyon helyes, ez a szám is jól sikerült.
Tőle még mindig kedvenc:
Common - The People
Más: ezt a Brains nevezetű bandát most ismertem meg, és nagyon bejött az új album első hallgatásra, főleg ez:
Blazing
Rá is dobtam telefonra, aztán edzés alatt úgy kihajtottam rá magam, hogy mire vége lett a számnak a sggemen vettem a levegőt. Krvajó.
Egy kis ízelítő:Eazzy írta: Ahogyan pedig említve volt - asszem - hónap vége felé érkezik az új JMT album!
Jó a hasonlatEazzy írta: Így már nem is csodálkozom, hogy Kányét szereted![]()
Nekem mindig mellette van a szöveg, de inkább előtte a beatnek, mármint amit figyelek. Nyilván a beat fog meg elsősorban, de ha a szöveg, a flow hulladék mellette (igen, mint Westnek általában) akkor nem nagyon érdekel milyen jó a beat. Ez olyan, mint amikor a csajt is, meg fordítva ők is minket külső alapján választják ki, merthogy alap, hogy elsőre csak a külső számít. Na de ha rinyáló kis *****, akkor tökmindegy milyen jól néz ki, nem fog érdekelni. Legalábbis hosszú távon.
Mindegyiket érdemes végig tolni, minimum egyszer, a jelenlegi albumuknál egy cseppel sem fogsz kevesebbet kapni, sőt. De adok ízelítőt is azért:barca99 írta:A régebbi albumaikról mi a véleményed? Most nézem, hogy van még ezen kívül négy.
Sőt, az AOTP-nek is kijött a harmadik albuma tavaly, azt sem tudtam. Lesz mit hallgatni.