Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindegyiket érdemes végig tolni, minimum egyszer, a jelenlegi albumuknál egy cseppel sem fogsz kevesebbet kapni, sőt. De adok ízelítőt is azért:barca99 írta:A régebbi albumaikról mi a véleményed? Most nézem, hogy van még ezen kívül négy.
Sőt, az AOTP-nek is kijött a harmadik albuma tavaly, azt sem tudtam. Lesz mit hallgatni.
Szívesen, én nagyon bírom őket. Ez a négyes vadállat: Jedi Mind Tricks, Army of the Pharaohs, Snowgoons, Outerspace. Philly biatch
Ja, most figyeltem én is. De miután felkerült a videó, utána nem sokkal láttam, és akkor szerintem még nem volt ott, mert az ajánlott részt átnéztem. De hát más is ráérzett erre, és felkerült.Game90 írta:Elkerülhetetlen az összehasonlítás, mert a related videos-nál ott van a FB szám![]()
Pont jókor, tegnap került fel az új albumok szerintem legjobb száma. Linkbarca99 írta:OuterSpacet meg köszi, már a legutóbbi Snowgoons album után is utána akartam nézni, de annyiban is maradt. Na majd most.
Így már nem is csodálkozom, hogy Kányét szeretedGame90 írta:Meth szám is ütős, de nekem a másik jobban bejön. Mondjuk engem mindig a beat fog meg először és csak utána a szöveg
Nagyon helyes, ez a szám is jól sikerült.
Elkerülhetetlen az összehasonlítás, mert a related videos-nál ott van a FB számbarca99 írta:
Bárkinek mutattam meg, mindig előkerült ez a Foreign Beggars szám.![]()
Ez is ő, itt egy kicsit máshogy tolja. De miért jelentkezett az X-Factor-ba? Ment volna inkább egy hiphop kiadóhoz, van belőle egy pár, az egyik biztos felkarolta volna.Eazzy írta: Jah, előfordulhat, hogy megírta előre már otthon (egyébként 14 évestől akkor is jó szöveg), de én pl a nagyon jó free-ről nem tudom megmondani, hogy előre megírt vagy sem, ettől jó. Te biztosan tudod, hogy ez az?
Game!
Jah, Run-D.M.C. vérrel az ereiben nem vágom mi ez a hulladék...faterját megkérdezném róla
Kicsit amúgy attól tartok, hogy az X-Factorban majd felkarolják a gyereket, és akkor biza ugyanezt a fost fogja csinálni, mint amit a többi mainstream.
Meth számától majdnem lefordultam az ágyrólBetegjó.
Bárkinek mutattam meg, mindig előkerült ez a Foreign Beggars szám.Eazzy írta:Kedvenc soraim:Game90 írta:Ez a zene eléggé horzsolAz első arc kiemelkedik szerintem ebből a formációból. De kissé hasonlít ez a szám a Foreign Beggars - Contact c. számára.
The craziest, but im also the laziest
Never turn on the TV, so i dont know who Jay-Z is
Jah, előfordulhat, hogy megírta előre már otthon (egyébként 14 évestől akkor is jó szöveg), de én pl a nagyon jó free-ről nem tudom megmondani, hogy előre megírt vagy sem, ettől jó. Te biztosan tudod, hogy ez az?Slither írta:Ez annyira freestyle, mint amennyire szereted Kanyet.Eazzy írta:Megnéztem az X Factor US válogatóit, és volt ez a srác, Brian Bradly, aki reppelt, nem is rosszul. Kicsit utána néztem, nem volt nehéz, nyilván felkapták...de egészen ügyesen freestyle-ozik, van benne potenciál, azt mondja Biggie, Pac és Nas akikből merít...megörültem, mert egy 14 éves sráctól simán azt hittem Kányé meg társai féle hulladékkal fog jönni, de nem. Reménykedem kicsit, hogy visszahoz a gyerek valamit a 90-es évek arany érájából, ha befut.
http://www.youtube.com/watch?v=CQHQmoQX ... re=related![]()
![]()
Ez annyira freestyle, mint amennyire szereted Kanyet.Eazzy írta:Megnéztem az X Factor US válogatóit, és volt ez a srác, Brian Bradly, aki reppelt, nem is rosszul. Kicsit utána néztem, nem volt nehéz, nyilván felkapták...de egészen ügyesen freestyle-ozik, van benne potenciál, azt mondja Biggie, Pac és Nas akikből merít...megörültem, mert egy 14 éves sráctól simán azt hittem Kányé meg társai féle hulladékkal fog jönni, de nem. Reménykedem kicsit, hogy visszahoz a gyerek valamit a 90-es évek arany érájából, ha befut.
http://www.youtube.com/watch?v=CQHQmoQX ... re=related
Tényleg jó a srácEazzy írta:Megnéztem az X Factor US válogatóit, és volt ez a srác, Brian Bradly, aki reppelt, nem is rosszul. Kicsit utána néztem, nem volt nehéz, nyilván felkapták...de egészen ügyesen freestyle-ozik, van benne potenciál, azt mondja Biggie, Pac és Nas akikből merít...megörültem, mert egy 14 éves sráctól simán azt hittem Kányé meg társai féle hulladékkal fog jönni, de nem. Reménykedem kicsit, hogy visszahoz a gyerek valamit a 90-es évek arany érájából, ha befut.
http://www.youtube.com/watch?v=CQHQmoQX ... re=related
Kedvenc soraim:Game90 írta:Ez a zene eléggé horzsolbarca99 írta:Kijött a Dope D.O.D. első albuma, hip-hop+electro, elég jó cucc. Itt van egy kis ízelítő.Az első arc kiemelkedik szerintem ebből a formációból. De kissé hasonlít ez a szám a Foreign Beggars - Contact c. számára.
Ez a zene eléggé horzsolbarca99 írta:Kijött a Dope D.O.D. első albuma, hip-hop+electro, elég jó cucc. Itt van egy kis ízelítő.
Mostani amerikai trendnek megfelel. Amúgy tucatzene. Beats By Dr. Dre fejhallgató...Morminho írta:A véleményetekre vagyok kíváncsi, főleg hip-hop/rap kedvelőkére! Kijött most Bécinek egy új zenéje, gondolom azért képbe vagytok h a VV előtt normál zenéket csinált pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=ImO2ZL0xgTE ebben a számban sztem Béci nagyon jól küldi, mind1 most nem ez a lényeg![]()
http://www.youtube.com/watch?v=z8XGu95K ... ture=feedf
Itt van az új zene. Úgy tűnik feladja ezt a Fluor féle zenéket, és most az amerikai flasht próbálja majmolni, de esküszöm annyira nem is rossz ez a zene. Underground rapper sajnos már soha nem lesz, de ez a vonal talán még mindig jobb... Vélemény?
Ez a szöveg már bent volt a Hiányzó Láncszem promóba, már vártam, hogy így track formájában is kijöjjön. Ennyiszer még egy promót se hallgattam meg:Victor_Valdes írta:
Antal & Day - A mi sztorink (Official music video)
Szép lassan lecsúszunk a lejtőn
Én még a könyveken nőttem fel, ti meg már a fertőn!
Nem tudom, hogy ki fog egyszer megmenteni minket
Ha léteznének hősök, mi megöltük volna mindet már régen
Már régen kinőttük a ringet, ahol egyfolytába harcolunk,
hogy meghalunk? Az mindegy... - Day
Kegyetlenül átjött ez a zene, autó replay-be van mióta kijött.
Tessék.Bányász írta:
Nagy kérés lenne,h kapj le a képről pár dolgot?A remastered felirat,a parental advisory meg ami fölötte van és a kis újrahasznosítás jel sem kéne rá.
Persze abszolút megértem ha nincs időd vagy kedved ilyesmivel sz*rakodni.
Nagy kérés lenne,h kapj le a képről pár dolgot?Slither írta:Ez a legnagyobb amit találtam: KÉPBányász írta: Ha valaki tud segíteni kérem tegye meg,elég sürgős lenne.