Zenék

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
miihii
KHAL

2011.10.06. 22:11:52

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
barca99
Llegenda del Barça

2011.10.06. 22:05:58

A régebbi albumaikról mi a véleményed? Most nézem, hogy van még ezen kívül négy.

Sőt, az AOTP-nek is kijött a harmadik albuma tavaly, azt sem tudtam. Lesz mit hallgatni. :)

A Hollywood Undeadtől meg ezen kívül még a Undead, a Young, a Black Dahlia, a Bottle and a Gun és a City is jó szerintem erről az albumról.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.06. 20:27:23

barca99 írta:
barca99 írta:OuterSpacet meg köszi, már a legutóbbi Snowgoons album után is utána akartam nézni, de annyiban is maradt. Na majd most. :D
Pont jókor, tegnap került fel az új albumok szerintem legjobb száma. Link
De ez is nagyon tetszik.
Szívesen, én nagyon bírom őket. Ez a négyes vadállat: Jedi Mind Tricks, Army of the Pharaohs, Snowgoons, Outerspace. Philly biatch :D (jó a goons az német, de a többiek)

Én nehezen tudtam kettőt kiemelni, az én kedvencem talán a My Brother's Keeper. De mindet bírtam.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.10.06. 20:02:16

Kép
barca99
Llegenda del Barça

2011.10.06. 20:01:48

Game90 írta:Elkerülhetetlen az összehasonlítás, mert a related videos-nál ott van a FB szám :D
Ja, most figyeltem én is. De miután felkerült a videó, utána nem sokkal láttam, és akkor szerintem még nem volt ott, mert az ajánlott részt átnéztem. De hát más is ráérzett erre, és felkerült. :D
barca99 írta:OuterSpacet meg köszi, már a legutóbbi Snowgoons album után is utána akartam nézni, de annyiban is maradt. Na majd most. :D
Pont jókor, tegnap került fel az új albumok szerintem legjobb száma. Link
De ez is nagyon tetszik.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.06. 19:41:10

Game90 írta:Meth szám is ütős, de nekem a másik jobban bejön. Mondjuk engem mindig a beat fog meg először és csak utána a szöveg
Így már nem is csodálkozom, hogy Kányét szereted :D
Nekem mindig mellette van a szöveg, de inkább előtte a beatnek, mármint amit figyelek. Nyilván a beat fog meg elsősorban, de ha a szöveg, a flow hulladék mellette (igen, mint Westnek általában) akkor nem nagyon érdekel milyen jó a beat. Ez olyan, mint amikor a csajt is, meg fordítva ők is minket külső alapján választják ki, merthogy alap, hogy elsőre csak a külső számít. Na de ha rinyáló kis *****, akkor tökmindegy milyen jól néz ki, nem fog érdekelni. Legalábbis hosszú távon :D .

Hogy Pac szavait használjam:
Kanye West, fuck you too
and if u want to be down with kanye west, then ... :D
lui1698
Llegenda del Barça

2011.10.06. 17:43:32

Game90 írta: Új Common:
Common - Blue Sky
Az ő albuma is jön ebben az évben 8)
Nagyon helyes, ez a szám is jól sikerült.
Tőle még mindig kedvenc:
Common - The People

Más: ezt a Brains nevezetű bandát most ismertem meg, és nagyon bejött az új album első hallgatásra, főleg ez:
Blazing
Rá is dobtam telefonra, aztán edzés alatt úgy kihajtottam rá magam, hogy mire vége lett a számnak a sggemen vettem a levegőt. Krvajó. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
PCsabi
aka Game90

2011.10.06. 17:32:36

barca99 írta:
Bárkinek mutattam meg, mindig előkerült ez a Foreign Beggars szám. :D
Elkerülhetetlen az összehasonlítás, mert a related videos-nál ott van a FB szám :D
Eazzy írta: Jah, előfordulhat, hogy megírta előre már otthon (egyébként 14 évestől akkor is jó szöveg), de én pl a nagyon jó free-ről nem tudom megmondani, hogy előre megírt vagy sem, ettől jó. Te biztosan tudod, hogy ez az?

Game!
Jah, Run-D.M.C. vérrel az ereiben nem vágom mi ez a hulladék...faterját megkérdezném róla :D
Kicsit amúgy attól tartok, hogy az X-Factorban majd felkarolják a gyereket, és akkor biza ugyanezt a fost fogja csinálni, mint amit a többi mainstream.

Meth számától majdnem lefordultam az ágyról :D Betegjó.
Ez is ő, itt egy kicsit máshogy tolja. De miért jelentkezett az X-Factor-ba? Ment volna inkább egy hiphop kiadóhoz, van belőle egy pár, az egyik biztos felkarolta volna.

Meth szám is ütős, de nekem a másik jobban bejön. Mondjuk engem mindig a beat fog meg először és csak utána a szöveg.

Új Common:
Common - Blue Sky
Az ő albuma is jön ebben az évben 8)

RnB/soul:
Elle Varner Featuring J. Cole - Only Wanna Give It To You
Melanie Fiona - 4AM

Dubstep:
Modestep - To The Stars (Break The Noize & The Autobots Remix)
Nero - This Way
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barca99
Llegenda del Barça

2011.10.05. 20:24:32

Eazzy írta:
Game90 írta:Ez a zene eléggé horzsol :) Az első arc kiemelkedik szerintem ebből a formációból. De kissé hasonlít ez a szám a Foreign Beggars - Contact c. számára.
Kedvenc soraim:
The craziest, but im also the laziest
Never turn on the TV, so i dont know who Jay-Z is
:lol:
Bárkinek mutattam meg, mindig előkerült ez a Foreign Beggars szám. :D A színvonal szerintem is folyamatosan csökken, az első srác a legjobb, a második is elég jó, de a harmadik szerintem negatívba lóg ki.

Egyébként tényleg ez a sor a legjobb, már első hallásra felnevettem. :)

OuterSpacet meg köszi, már a legutóbbi Snowgoons album után is utána akartam nézni, de annyiban is maradt. Na majd most. :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.05. 19:41:30

Slither írta:
Eazzy írta:Megnéztem az X Factor US válogatóit, és volt ez a srác, Brian Bradly, aki reppelt, nem is rosszul. Kicsit utána néztem, nem volt nehéz, nyilván felkapták...de egészen ügyesen freestyle-ozik, van benne potenciál, azt mondja Biggie, Pac és Nas akikből merít...megörültem, mert egy 14 éves sráctól simán azt hittem Kányé meg társai féle hulladékkal fog jönni, de nem. Reménykedem kicsit, hogy visszahoz a gyerek valamit a 90-es évek arany érájából, ha befut.

http://www.youtube.com/watch?v=CQHQmoQX ... re=related
Ez annyira freestyle, mint amennyire szereted Kanyet. :P :lol:
Jah, előfordulhat, hogy megírta előre már otthon (egyébként 14 évestől akkor is jó szöveg), de én pl a nagyon jó free-ről nem tudom megmondani, hogy előre megírt vagy sem, ettől jó. Te biztosan tudod, hogy ez az?

Game!
Jah, Run-D.M.C. vérrel az ereiben nem vágom mi ez a hulladék...faterját megkérdezném róla :D
Kicsit amúgy attól tartok, hogy az X-Factorban majd felkarolják a gyereket, és akkor biza ugyanezt a fost fogja csinálni, mint amit a többi mainstream.

Meth számától majdnem lefordultam az ágyról :D Betegjó.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.10.05. 19:16:39

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.10.05. 19:15:56

Eazzy írta:Megnéztem az X Factor US válogatóit, és volt ez a srác, Brian Bradly, aki reppelt, nem is rosszul. Kicsit utána néztem, nem volt nehéz, nyilván felkapták...de egészen ügyesen freestyle-ozik, van benne potenciál, azt mondja Biggie, Pac és Nas akikből merít...megörültem, mert egy 14 éves sráctól simán azt hittem Kányé meg társai féle hulladékkal fog jönni, de nem. Reménykedem kicsit, hogy visszahoz a gyerek valamit a 90-es évek arany érájából, ha befut.

Ez annyira freestyle, mint amennyire szereted Kanyet. :P :lol:

Aki szereti a jó élő hangszeres indie hip-hopot, az csekkolja Dessa új albumát. Igaz hogy csak a régebbi számok feldogozásai (csak 1 új szám van), de nagyon friss hangzást add az új hangszerelés. :wink:
PCsabi
aka Game90

2011.10.05. 18:51:03

Tényleg jó a srác :wink: De róla is azt hittem, hogy milyen jó lesz, aztán mégsem...

Rílhippháppp:
http://www.youtube.com/watch?v=tw7uhVtpI5I
http://www.youtube.com/watch?v=a91y2fR99LM
Nagyon üt a beat + jó az a Run DMC-s póló.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.10.05. 17:56:54

Eazzy! Tényleg jól nyomja a gyerek! :D

de rég hallgattam már ezt 8) :
http://www.youtube.com/watch?v=ngH0fkiNo-g
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.05. 15:50:18

Megnéztem az X Factor US válogatóit, és volt ez a srác, Brian Bradly, aki reppelt, nem is rosszul. Kicsit utána néztem, nem volt nehéz, nyilván felkapták...de egészen ügyesen freestyle-ozik, van benne potenciál, azt mondja Biggie, Pac és Nas akikből merít...megörültem, mert egy 14 éves sráctól simán azt hittem Kányé meg társai féle hulladékkal fog jönni, de nem. Reménykedem kicsit, hogy visszahoz a gyerek valamit a 90-es évek arany érájából, ha befut.

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.10.05. 15:39:55

Szombaton elvileg Curtis koncert lesz itt, Mátészalkán. Az, hogy pontosan hol, és a belépő egyelőre nem publikus, ahogy észrevettem.:D De ott a helyem mindenképp, kíváncsi vagyok Körte mit is alkot valójában.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sjd
Llegenda del Barça

2011.10.04. 22:56:36

Nov. 21-én új Nickelback album!!
http://www.youtube.com/watch?v=4XO0uftC8b8
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.10.04. 19:03:44

"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
PCsabi
aka Game90

2011.10.04. 15:35:12

Ez a zene most nagyon megtetszett, hang, zene, tökéletes!
Delilah - Go
Delilah - Go (RAK Session)
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.10.03. 21:51:22

Game90 írta:
barca99 írta:Kijött a Dope D.O.D. első albuma, hip-hop+electro, elég jó cucc. Itt van egy kis ízelítő.
Ez a zene eléggé horzsol :) Az első arc kiemelkedik szerintem ebből a formációból. De kissé hasonlít ez a szám a Foreign Beggars - Contact c. számára.
Kedvenc soraim:
The craziest, but im also the laziest
Never turn on the TV, so i dont know who Jay-Z is
:lol:
PCsabi
aka Game90

2011.10.03. 21:31:40

barca99 írta:Kijött a Dope D.O.D. első albuma, hip-hop+electro, elég jó cucc. Itt van egy kis ízelítő.
Ez a zene eléggé horzsol :) Az első arc kiemelkedik szerintem ebből a formációból. De kissé hasonlít ez a szám a Foreign Beggars - Contact c. számára.

Szerk.: Eazzy, erre a 2 sorra én is egyből felfigyeltem :)
Morminho írta:A véleményetekre vagyok kíváncsi, főleg hip-hop/rap kedvelőkére! Kijött most Bécinek egy új zenéje, gondolom azért képbe vagytok h a VV előtt normál zenéket csinált pl ez: http://www.youtube.com/watch?v=ImO2ZL0xgTE ebben a számban sztem Béci nagyon jól küldi, mind1 most nem ez a lényeg :D

http://www.youtube.com/watch?v=z8XGu95K ... ture=feedf
Itt van az új zene. Úgy tűnik feladja ezt a Fluor féle zenéket, és most az amerikai flasht próbálja majmolni, de esküszöm annyira nem is rossz ez a zene. Underground rapper sajnos már soha nem lesz, de ez a vonal talán még mindig jobb... Vélemény? :D
Mostani amerikai trendnek megfelel. Amúgy tucatzene. Beats By Dr. Dre fejhallgató... [-o<

FastForwardMusicBlog!!!:
Yonderboi - Brighter Than Anything
Talib Kweli & Hi-Tek - Ballad Of The Black Gold
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.10.03. 22:03:55-kor.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.10.03. 13:39:03

Victor_Valdes írta:
Antal & Day - A mi sztorink (Official music video)

Szép lassan lecsúszunk a lejtőn
Én még a könyveken nőttem fel, ti meg már a fertőn!
Nem tudom, hogy ki fog egyszer megmenteni minket
Ha léteznének hősök, mi megöltük volna mindet már régen
Már régen kinőttük a ringet, ahol egyfolytába harcolunk,
hogy meghalunk? Az mindegy...
- Day

Kegyetlenül átjött ez a zene, autó replay-be van mióta kijött. :D
Ez a szöveg már bent volt a Hiányzó Láncszem promóba, már vártam, hogy így track formájában is kijöjjön. Ennyiszer még egy promót se hallgattam meg:
http://www.youtube.com/watch?v=kTHPIrGtbUM

Evidance Late for the Sky-t akartam, de most vettem észre megelőztek.

Bronze Nazareth "The Road" Featuring Masta Killa & Inspectah Deck
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.10.03. 13:13:55

Bányász írta:
Nagy kérés lenne,h kapj le a képről pár dolgot? :D A remastered felirat,a parental advisory meg ami fölötte van és a kis újrahasznosítás jel sem kéne rá. :) Persze abszolút megértem ha nincs időd vagy kedved ilyesmivel sz*rakodni. :)
Tessék. :wink:

Hálám üldözni fog a sírig. :) Köszi.
B.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.10.03. 12:59:24

Slither írta:
Bányász írta: Ha valaki tud segíteni kérem tegye meg,elég sürgős lenne. :)
Ez a legnagyobb amit találtam: KÉP
Nagy kérés lenne,h kapj le a képről pár dolgot? :D A remastered felirat,a parental advisory meg ami fölötte van és a kis újrahasznosítás jel sem kéne rá. :) Persze abszolút megértem ha nincs időd vagy kedved ilyesmivel sz*rakodni. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.10.03. 12:30:20

Bányász írta: Ha valaki tud segíteni kérem tegye meg,elég sürgős lenne. :)
Ez a legnagyobb amit találtam: KÉP
Válasz küldése