Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mindjárt végzek és mehet, majd hívlakP.U.Y.O.L. írta:Vagyok Fecooo. Még egyszer bocs, hogy sietve távoznom kellet. Mehet tovább, ha ráérsz...
5 perc és mehetFCBMessi19 írta:Pfejj, leállt a netem. Szép volt Matyi.
Valaki a C csoportból?
Tudom, de várjál, mert valami nem jó.Fecooo írta:sajnálom, de tényleg, h s@rakodik a gépedsjay írta:Fecoo, legyen tiéd a meccs, ez így elviselhetetlen, nem tudok meglökni normálisan egy golyót, mert amire lökném, elmozdul 1-2 mm-ert a célzó..![]()
biztos így legyen?
fcbmessi, vezettem tegnap 1-0-ra, onnan kell folytatnunk a szabály szerint
sajnálom, de tényleg, h s@rakodik a gépedsjay írta:Fecoo, legyen tiéd a meccs, ez így elviselhetetlen, nem tudok meglökni normálisan egy golyót, mert amire lökném, elmozdul 1-2 mm-ert a célzó..
akkor a szebbik jut továbblevproff írta:
amúgy mi lett volna, ha 5-2-őt játszok Szikorával?
Ugye te vagy Nevemsenki? Nekem nagyon akad a játék, játszhatatlanul késik az egész.Fecooo írta:elnézést, h nem voltam, de most vagyok!
aki a csoportomban van, most kihívhat
de persze mehet barátságos is
gólkülönbség dönt,de csak a holtversenyben érintettek közötti gk, azaz itt:levproff írta:fuhh, hát életem meccsét játszottam..elég sok minden összejött..![]()
köszi a meccset Siki!![]()
levproff - FtcSikiHun 5-1
amúgy utánanéztem..
ha én megverem Mihu-t, Siki meg ferninhot, akkor ugyanúgy fog állni 3 ember(Ozsi, Siki, én).
és ilyenkor a "gólkülönbség" számít, majd ha az is megegyezik, akkor a több nyer gém?